Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

koos66- milyeneket csinálsz? van esetleg több féle is? nekem csak natúr kell, festeni nem kell! milyen áron készíted ket? pandryss@yahho.com
Igen én csinálok ha kell.
Ja ja, de most látom nincs hirdetése. Adsz emilt elküldöm 2 számát.
Sabato-az ami a te motorodon van az rics-től van? Az jól néz ki!
pandryss az apróban van hasidom a Ricsi gyereknél,korrekt, 30 volt az enyém fényezve,postn becsületel leszállítva ! A gyári koppintása a forma.
vaterán találsz hasidomot 35e-ér...
Koos66 -Szia! Ami a szürke fazer-en van hasidom azt te csináltad? Vállalsz esetleg még ilyen hasidom készítését? Köszi
Ok köszi, rákérdezek nála! Esetleg azt tudja valaki, hogy az első lengéscsillapítókat, hogy szedem szétt? Mármint lekell vennem az alsó szárát mert, kedden viszem a cuccokat a porfestőnek már, és ugye ott égetik, szal nem maradhat semmi sem rajta! Az mitől lehetett, hogy az egyik eslő lengő szárában alig volt 3dl olaj és tök dzsuva fekete volt?
hasidomra gondolsz Koos66 (Feri) szokott csinálni, olcson,,, lentebb irt be,,,
üdv emberek!
némi off:
Karu-tól kérnék egy kis segítséget
egy 1000éves enduro műanyag idomait szeretném rendbe tenni
valamilyen mértékben le szeretném polírozni, ha már egységes fekete, és a millió karc 2/3 része eltűnik elégedett lennék
van ötlet hogy lehet házilag megoldani?
köszi!
köszi Bocsi!

ugy érzem izgalmas lesz felmenni pestre, ha még ott mindig esik
Üdv!

Nálunk is egész nap esett a hó, a keresztlányaimat gyakorlatilag úgy dobáltam a hóba, mintha valami medence lenne.
Jó, mondjuk az egyiket nem találjuk, de majdcsak elolvad a hó....

Freepeti gratula, nekem fél éve volt a nagy nap.
mondjuk svájc tényleg nem az olcsóságról híres,
Hol kapok olcsón olyan csecse alsó-kipufogó takaróidomot? Nincs valakinek egy használt eladó olynaja?
Hát azért ezeket annyira nem hiszem el, mert szinte minden drágább kint nem is kicsivel, a munkadíjakról nem is beszélve...
Amit közelebb lehete állítani a markolathoz!
Nincs elképzelés,ti vagytok a nagy cucc felkutatók.
állítható kuplung kar milyenre gondolsz
Rosszi!
jajj csak te ne szolaj meg
Majdnem mintha magamat látnám,sokkal jobban menne ez nekem egy ilyen könnyű motorral
Az állítható kuplungkar gyárban
Halihóóóó, állítható kuplungkart hol lehet venni fz6-hoz he?
Délelőtt lehullt 25cm hó
Mire eldobáltam az egész udvarba,kezdhettem újra...
én is ismerem fajín gyerek