Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Füreden,a felső úton van egy nagy barkácsbolt ott biztos van.
Fogj egy 12-es csavart tegyél rá 2 anyát kontrázd le,forditsd a csavar fejét használd az imbusz kulcsnak,a kontra anyákat villás kulccsal tekerd szt kész.Vagy irány a norauto,bauhaus,szerszám bolt kb 2000ft.
Köszi az infót, holnap megyke beszerzek egy 19"-es imbuszt! (beszarás, hogy itt füreden nem lehet kapni ... bekell másznom egy obi-ba ezért is)! Köszi
Faszán szétkaptad bontásra talán még jó lesz persze, ha ki tudod szedni az első kerekét
2007-2008 között lehetett kapni a 78 lovas verziót. Nekem az van, de próbáltam már a 98 lovast is, azért van különbség. Gyengébbiket lehet kérni fojtással, 25kw teljesítménnyel, ami kivehető, tehát kevesebbet adózol, mindezek mellett 78 lovasból úgy tudom lehet 98 lovast csinálni.
Ez egy '03-as R1 farokidom. (Van eladó ülésem ha érdekel)
Lecsekkoltam a kulcsot,19mm-es imbusz kell.Elég nagy...

Ülés ügyben én gibbon-t javasolnám...a fotók között van pár munkája.
Szentendrén is foglalkozik valaki ilyesmivel...de róla majd a rosejblee ad infót.
"S" -es fejidoma nekem jobban tetszik
Tizenkilences kel hozzá, meg hatos talán a biztosító csavarhoz.
Ülést hol tudok, vagy valaki közülletek tud átthúzni ülést szépen? Ki foglalkozik ilyesmivel? ... Josh... jó az a farokrész a fazeren ... nekem jobban tetszik, mint a gyári! Mi volt az eredetileg?
Oks, azt megköszönöm ... mert ilyen imbusz kulcs-szerűség az ami kell, de valami ÁLLATNAGY kivitelben!
Ha holnapig ráér akkor megnézem hogy mekkora kulcs kell hozzá...de azt tudom,hogy nekem is gondom akadt vele.
Kb fél éve volt már ez az ügy...19-es kulcs él az emlékeimben,de nem bízok magamban Csak bevillant.
Nemtom kiszedni az első kerekem ... pffff
helló!
Enyém is,de az elsőn.
Az enyém 100,9 ló keréken!
Micsoda? az s2 nek 4 dugós a féke? hmm az vajon rámehet az enyémre is, ha tudok valahol olyant bontani... hmmm
Valahogy így állok ... még messze a tavaszi felmelegedés :-)
Sziasztok! Már lassan tényleg darabokra kapom a gépet ... Lenne pár kérdésem? : Az első kereket, hogy leszedjem mekkora imbuszkulcs kell? A forgalmimban az áll, hogy "08 SZÜRKE" a színe, én szeretném az első lengőket, a hátsóvillát, feketére porfesteni, és a hátsó idomot is (amiben a lámba van) azt is feketére fényezni, a kapaszkodókkel együtt! Meddíg mehetek el az áttfestegetésekkel, hogy ne baszogassanak majd miatta? (valaki lenyúlta a rúgófeszítőmet, olyant amivel a hátsó rugómet összehúzom valyon kapok az OBI-ba?) Jah ha már széttszedem az első lengőket akkor érdemes szimeringet cserélnem benne? Köfi
Ja:) értem akkor engem nem is érint mivel 04-05-et nézek. Köszi mindenkinek.
2007-től van S2.
Dehogynem nézd csak meg a hozzászólásokat,csak igaziból aztán ki is tekerik a nyakadat Csak szemtelenkedjél
Ja és bocsi a tudatlanságomért, de tényleg fogalmam sincsen ezekről. Teszteket pár tesztet olvastam és kategóriában nekem ez tűnik a legjobbnak. És annyi ha már vennék, akkor inkább az erősebbet mert nincs rá keret, hogy évente váltogassam.

Üdv Ati!
sorry!
az s2 az az újabb? és ha igen melyik évjáratól?