Micsoda 17ezer? Nemár ... most áprilisban kell műszakiztatnom a gépet! A sportdobba, meg, hogy kiszedtem a katalizátort belekötnek? Miket néznek motorműszakin?
Tudja valaki, hogy idéntől hogy zajlik a műszaki vizsga?
Kell nekünk is eredetiség vizsga? Vagy csak a 2006 előtti járműveknek kell? 500ccm felett az eredetiség vizsga díjja 17000Ft... a qrva annyukat.
Ez elött egy 2005-ös 1000gsxr volt, majd tartozás fejében jött egy 2007es 750-es, az 1000-sel kezdtem szórakozni, de az első esés után azt eladtam jó áron, majd a 750-sel killódtam, egész jól megy már, de sajnáltam azokat, sok a burkolóelem, és könnyen lezúzódnak hiába is csöveztem fel! Aztán egyszer 130-nál azt hittem levan nyitva a hátsó lábtartó, és 1keréken oda akartam lépni, de már késő volt .... akkor egy csapat birka mentette meg a motor :-))))) és el is adtam tavaly, még mielött nagyobb kár lett volan benne! Ez a fz6 viszonylag jónak tűnik,sok alkatrész van hozzá bontóban, a vételára is igen baráti volt, és talán ezt nem fogom anyira sajnálni! Van még mit tanulnom nekem is! Párszor még összekell magam törnöm, hogy elmúljon ez a betegség! :-)
Nem volt netem.
Ezért a garázsban tevékenykedtem.
Kell nekünk is eredetiség vizsga? Vagy csak a 2006 előtti járműveknek kell? 500ccm felett az eredetiség vizsga díjja 17000Ft... a qrva annyukat.
Tegnap este -14.
Most -8.
link
pálka meg egy pici cin
Fogni ugyanúgy fog, csak határozottabban...