Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali

2007-es 600-as fazeremre szeretnék egyenes kormányt.
érdeklődnék, hogy tudtok-e tippet adni hol, és milyen típust lehet rá szerezni.
Estét!
Kevertettem ma festéket...remélem jó lesz...motor félig lebontva,még a tankot és a telókat kell valahogy.Remélem megoldom h ne dőljön le.
Bye!
Tamás! nincs véletlen meg az emberke száma akitől vetted a gumikat
nah hali!
helyre jöttél már? tudod nálam bármilyen nemű női problémám van akkor egy a megoldás! a motorozás
az mindig jót tesz

lassan kitűzhetnénk ujabb kakucsozást ha lesz rá jelentkező
Pont most jöttem megézni írt-é valaki! De semmi nem volt, erre mire a híreket végigolvasom megjelensz Heló szia !

Üdv:Jim-X
halihó emberek
mi a pálya mindenki alszik
ha meg tudud szerezni az megköszönném, vagy honlapot
ezek kimondottan ilyen cuccokkal foglalkoznak
én a TZRrel voltam ott,imádtam Hnap megyünk,de már az R125ttel.Pályán már volt de kivi vok milyen lesz így kakucs.
Üdv Urak!
Volna egy eladó Galfer első fékbetét-garnitúrám FZ6-hoz (FD169G1651) összesen 4 darab. Én R6-hoz vettem, de ahhoz sajnos nem jó . Állítólag 2004-06 közötti Fazerhez jó. Normál ára 17500, én 11000-ért odaadnám. Email: petars@ingyenlevél.hu illetve voda 9negyvennyol4828. Képet tudok küldeni, természetesen teljesen új, bontatlan!
Üdv! Eladó egy hibátlan gyári dob 2002-2003 -as 600-as Fazerhez! iá: 18000
Budapesten, Erzsébeten van egy üzlet, ott vettünk meg minden kelléket. Pontos elérhetőséget meg tudom szerezni, ha érdekel.
olivér. ha van kedved megyünk most szlovákiába gurulni,10 kor a vasutállomásnál az ömw kútról indulunk.ha gondolod?!?
Üdv!
Kapott a dekni is sajna még nem volt pénzem bukókeretet venni.Ha tudtok,hogy van valakinek eladó.Szóljatok légyszives.
Találtam kormányt elfogadható áron: Alu kormány Mit szóltok hozzá?Azt írja,hogy jó a Fazerekhez.Van acélból is.Vélemények?
az nem jó!
remélem azért legközelebb jösz! jó volt
ugy 2-3 hét mulva valamikor, majd még pontosítunk,
Hali JimX !
Nem láttalak a teremben az öregnél.Érdekelnek a gumik ?
Magamon kívül! Bocs Peti, de direkt nem vettem fel a telefont! Faszom kivan a kibaszott nőkkel!

ÁÁÁÁÁHHH...

Üdv:Jim-X
baszki, Ne tudjátok meg milyen szinten mélyponton vagyok a rohadt tanulás miatt.....
Itt a jóidő, én meg tanulahtok... fsz kivan...
hol jártál báránykám
elviekben elkelt a gumi
szeva?!
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek.
ok kösz aztán híííílak