én haza értem, persze nem usztam meg eső nélkül
szerencsére a pályán nem esett, engem csak pesten kapott el az eső,
rajtunk kivül még 2-3 ember volt, ugyhogy ideális pályázás volt
fazerpéterrel nagyon jot mentünk a legvégén, húztuk vontuk egymást szerencsére meguszta közülünk mindenki esés nélkül ugyhogy én rohadt jol éreztem magam és a társoság is jo volt mindig tanulok valami ujat,
gumi is jol tapadt nem volt vele gond, bár hidegen tényleg jobb lenne beállitani a gumikat,
Én Karuval tudok példálózni. Ő is elesett nemrég, de neki bukócsöve van, ami megvédte a deknit (ha jól tudom). Gomba szerintem csak pályára való, ahol nem tud felakadni semmiben, és nem tud kiszakadni a vázból. Közútra célszerőbb csövet felszerelni.
Oldaldekni kapott? Gombád van?
A haverom is eldobta, ő is kis sebességgel, és neki volt gombája, de a deknije így is sérült, nem értjük miért, hogyan... és hogy akkor mi értelme a gombának...
Sötét volt már,gépeltem kedvesemhez ,poros volt az út,ezért lelassítottam.Kívűlről lecsapódott a pára a pleximre.Odanyúltam hogy letöröljem,és rámentem valami sárfolyamra,ami az úton volt 2 méter hosszan,és az út teljes szélességben.Odakaptam a kormányhoz,de már nem volt megállás. Elpereceltem,de hála Istennek nem mentem gyorsan.Így megúsztam egy-két kék folttal.A mocit még nem tudtam teljesen felmérni,de úgy nézem nincs nagy gond.Legalábbis remélem.
nagy fej! kevesenn ész