Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne kötözköd gyerek
nagy fej! kevesenn ész
fura vagy abban a sisakban,biztosan nem nagy rád?
van pár vidi is , megprobálom feltölteni data.hu ra
jó képek legközelebb majd csatlakozom én is,megnézem milyen az a kakucsi pálya...de egyenlőre a hringé a szívem

képeket ide dobáld fel: picasaweb.google.com/
felnémet
azért rendesen elfáradtam
Peti, merre laksz Egerben? Én Hadnagy út...
szevasztok én is hazaértem kicsit eláztam.nagyon jóóóóóóóóóóóóóó volt lekopotak a lábtartóim sokat tanultam tőletek,jó csapat köszönöm.
az a röhögő jel azt nem tudom mit keres ott
van majdnem 100mbájt kép ugyhogy valami felöltö helyre kéne feltennem, tudtok valamit
Én jól éreztem magam. Nem voltak sokan, így annyit mentünk, amennyit csak bírtunk. A melegen és a köridőn kívül más ellenségünk nem volt :)
én haza értem, persze nem usztam meg eső nélkül
szerencsére a pályán nem esett, engem csak pesten kapott el az eső,
rajtunk kivül még 2-3 ember volt, ugyhogy ideális pályázás volt
fazerpéterrel nagyon jot mentünk a legvégén, húztuk vontuk egymást szerencsére meguszta közülünk mindenki esés nélkül ugyhogy én rohadt jol éreztem magam és a társoság is jo volt mindig tanulok valami ujat,
gumi is jol tapadt nem volt vele gond, bár hidegen tényleg jobb lenne beállitani a gumikat,
Na milyen volt?
teljesen igazad van, de 2 személyel nem fogok 2,1 és 2,0 nyomással járni
Én Karuval tudok példálózni. Ő is elesett nemrég, de neki bukócsöve van, ami megvédte a deknit (ha jól tudom). Gomba szerintem csak pályára való, ahol nem tud felakadni semmiben, és nem tud kiszakadni a vázból. Közútra célszerőbb csövet felszerelni.
Te Zoli!

Oldaldekni kapott? Gombád van?
A haverom is eldobta, ő is kis sebességgel, és neki volt gombája, de a deknije így is sérült, nem értjük miért, hogyan... és hogy akkor mi értelme a gombának...

Kedves fórumozók, hozzászólás?

Ja kakucsról valóban véleményeket!
Üdv!

Sötét volt már,gépeltem kedvesemhez ,poros volt az út,ezért lelassítottam.Kívűlről lecsapódott a pára a pleximre.Odanyúltam hogy letöröljem,és rámentem valami sárfolyamra,ami az úton volt 2 méter hosszan,és az út teljes szélességben.Odakaptam a kormányhoz,de már nem volt megállás. Elpereceltem,de hála Istennek nem mentem gyorsan.Így megúsztam egy-két kék folttal.A mocit még nem tudtam teljesen felmérni,de úgy nézem nincs nagy gond.Legalábbis remélem.
Bocs, hogy bele szólok De a gumiabroncs nyomását hideg állapotában kell elvégezni. Ez max. 10 kilométert jelent. Kakucs pedig egy kicsit messzebb van.
Ha hazaértetek fotókat, élménybeszámolót tessék közzétenni!
dabason van egy tesco, ott bemehetünk! tankolni is ha kell , guminyomás mérőt viszek nem mai darab de jo
11:50 fradi pálya elött 12:00 tiplizünk
1kor kakucs
hi 11-kor indulok Egerből remélem 1re odaérek
Jelentkezem. Jövök. Fradipálya oké.