Jaja, kerültem még este. Le is esett az állam, hogy a BT után mennyivel jobb gumi. Ahol idáig necces volt a döntés, ott most kényelmesen adom neki.
Annyira megtetszett, hogy ma reggel azzal jöttem melóba. Eger-Sirok közti távot forgalom nélkül végig csapattam. Nagyon tetszik eddig a gumi.
Majd szezon végén rámérek, mennyit kopott.
Sziasztok Kakucsosok!
Látom a hozzászólásokból, hogy jó volt. A lábtartók koptató csavarjait ki kellett csavarni, ahogy írja a szabályzat? Nézte valaki?
ha feltelepíted akkor automatikus az lesz a letöltés vezérlő,azt hiszem az explorerban is...szóval próbálj meg lehúzni vmi zenét,vagy videót...és elméletileg a proginak meg kell nyílni és az húzza majd le
Gondolom akkor azon keresztül is töltöd a képeket...azét olyan lassú...általában ha a böngészőn keresztül húzol (explorer,oprea stb.) akkor ezt csinálja.....
ha gondolod húzd le a DAP -nevű progit...azzal gyorsabban tudsz tölteni,ha minden jól megy
Annyira megtetszett, hogy ma reggel azzal jöttem melóba. Eger-Sirok közti távot forgalom nélkül végig csapattam. Nagyon tetszik eddig a gumi.
Majd szezon végén rámérek, mennyit kopott.
Elől 4,6mm, hátul 6,6mm. (újan)
BT020 10.000km nél hátul 1,2mm, csereérett volt.
Egyébként nem nézte azt senki.
Látom a hozzászólásokból, hogy jó volt. A lábtartók koptató csavarjait ki kellett csavarni, ahogy írja a szabályzat? Nézte valaki?
akkor hangja van, beszarás
nah de majd lesznek azok még jobbak is csak hát a pályán elvileg nem nagyol lehet szerintem mászkálni, meg veszélyes is,
ha gondolod húzd le a DAP -nevű progit...azzal gyorsabban tudsz tölteni,ha minden jól megy
mit használsz? Opera,Firefox vagy Internet Explorer?
mivel töltöd? a böngészőn keresztül vagy letöltés vezérlővel?
én DAP-n keresztül húztam le...