Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah az zsir akkor! ha kanyar előtt nem pakolsz vissza mindig 2 őt sokat kifog birni .
Jaja, kerültem még este. Le is esett az állam, hogy a BT után mennyivel jobb gumi. Ahol idáig necces volt a döntés, ott most kényelmesen adom neki.
Annyira megtetszett, hogy ma reggel azzal jöttem melóba. Eger-Sirok közti távot forgalom nélkül végig csapattam. Nagyon tetszik eddig a gumi.
Majd szezon végén rámérek, mennyit kopott.
Csak azért kérdeztem, mert a kakucsos honlapon írja, hogy ki kell csavarni. Szabi alatt le akarok menni, és ha nem kell, nem csavarnám ki.
és kerültél vele egy kört hogy tetszik
akkor most szedje le a bukógombát is . .
Ma cseréltem tappancsot, Roadtech Z6 elől hátul.
Elől 4,6mm, hátul 6,6mm. (újan)
BT020 10.000km nél hátul 1,2mm, csereérett volt.
Nem mértem meg. Kb 6 mm lehetett.
Egyeseknek célszerűbb lett volna kicsavarni, igaz fazerpeter?

Egyébként nem nézte azt senki.
Sziasztok Kakucsosok!
Látom a hozzászólásokból, hogy jó volt. A lábtartók koptató csavarjait ki kellett csavarni, ahogy írja a szabályzat? Nézte valaki?
majd igyekszem...
az sárga ezres, piszok jol néz ki
akkor hangja van, beszarás
legközelebb jösz te is
ha feltelepíted akkor automatikus az lesz a letöltés vezérlő,azt hiszem az explorerban is...szóval próbálj meg lehúzni vmi zenét,vagy videót...és elméletileg a proginak meg kell nyílni és az húzza majd le
rola vannak jo képek
nah de majd lesznek azok még jobbak is csak hát a pályán elvileg nem nagyol lehet szerintem mászkálni, meg veszélyes is,
leszedtem ezt aDAP ot hogy tudom kipróbálni
reménykedsz hogy nem fog csalódni,igaz?
az egész jo
6 perc hiányzik a 3 órából
no, nem ment még át
Gondolom akkor azon keresztül is töltöd a képeket...azét olyan lassú...általában ha a böngészőn keresztül húzol (explorer,oprea stb.) akkor ezt csinálja.....

ha gondolod húzd le a DAP -nevű progit...azzal gyorsabban tudsz tölteni,ha minden jól megy
van mind de az explorert
hm....

mit használsz? Opera,Firefox vagy Internet Explorer?
töltöm de eggyiket sem értem amit kérdeztél
tyű,ez tényleg nagyon lassú...nekem 75-80 körül jött...pedig hát nem egy sebes net....

mivel töltöd? a böngészőn keresztül vagy letöltés vezérlővel?
én DAP-n keresztül húztam le...