Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Tudja valaki, hogy z fz6 s2 mitől 78 lóerős és hogy lehet 98 le-t csinálni belőle?
Jól néz ki! Generálra készülsz?
Hova menjek máár Jimx ? Szégyelem magam is érte
hali

hogy tudlak elérni tel szám
Ami szép az szép.
Szerintetek?
Te, mennyé má innen! Különben is mi az a kép a profilodban? Itt kisgyerekek is vannak

Üdv:Jim-X
anno a zzr-en két üres dob volt,szép hangja volt de aki mögöttem jött az csak anyázott,ja és vizsgán se akarták átengedni Meg szokás kérdése csak
mivel én élvezem ezért engem nem zavar...a szélzaj komolyabb dolog 130nál mint a kipufogó...
ez nem puhapöcs kérdése! egy hangos kipufogó elég fárasztó tud lenne hosszu távon,
csak probáld ki a füldugót egyszer, fele annyira fáradok el ha a fülembe van
Szerintem meg tudják csinálni a PRC-nél valami lazábbra is...bár szerintem ha csináltatod,akkor már ne legyél puhapöcs...
Csak hülyéskedtem a nyitott dobal, természetesen valami diszkrétebbet szeretnék, amivel nem tiltanak ki Ausztriából pl.

nem te mondtad Jim hogy halkabb verziot akarsz
kiváncsi leszek rá
dobnélkül jobb
Tudom, mert veled beszéltem és mondtad, hogy így csináltad, csak most nem tudom nélkülözni a vasat 5 napra, mert megőrülök Vagy menjek nyitott dobbal?

Én elküldtem postán, megcsinálta, visszaküldte a dobot. Nem is találkoztam a csókával, csak telefonon egyeztettünk.
Passz,egyik haver ott beleztette ki a SP01 -ét,de ő aszem ott is hagyta,szeretnék menni de geci meleg van már lent és fulladok
És az mi pénz Norbi? Jössz ma le a terembe?

Kicsit irigyellek
Ved le a dobot és keresztúron a proex meg csinálja
Sziasztok!

Tegnap voltunk a balcsin, tök zsír idő volt és marha jól éreztük magunkat ismét! A dolog szépséghibája, hogy egy kicsit meghűltem estére, folyik az orrom, de hogy mitől...rejtély (35fokban?)

Megrendeletem a Givi doboztartót, monokey-t! Augusztusban akkor remélem megyünk horvátba!

Kipumat is ki kéne beleztetni PRC módra, csak akkor meg kell válnom pár napra a motortól, vagy esetleg el is lehet menni és ott megvárni, vagy nem?

jo reggelt !
na most jól beégtem
Nem surolni csak áttörölni nekem bejött a formaleválasztott az aceton oldja.
nitrohigito meg aceton nem kemény neki
Mindent mi csináltunk mert mellékesen ilyesmivel foglalkozokmeg pályaidom stb.
Hétvégén nem jön valaki a p-ringre ott lesznek versenyek. R-széria Magyar bajnoki stb.