Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akko hómap menünk!,,,,,?
Sziasztok!

Ha érdekel valakit, iratkozzon fel...
Ha kell, beiktatunk még találkozási pontot!
Kunmadaras
szép,
sziklás a partja végig
Persze hogy vannak fotók, teszek fel néhányat.
Majd az államvizsga után összejöhetünk egy kis gurulásra is, meg megbeszélni a terveket...
szevasztok Vagányok!
Szerintem ez a távolság és ez az ár nagyon vígan belefér!
Vannak esetleg fotóid a helyről?
Az a hely, amit én jobban ismerek az 650 km Bp-ről.

Mi mindannyiszor itt voltunk, és nagyon baba. PPag szigetén van, gyakorlatilag eldugott kis falvak sora van közvetlenül a parton, ennél fogva igen jutányosan meg lehet szállni, tavaly, 14 euro/nap volt a díj az apartmanban, de van lehetőség a campingre is, én ezt is támogatnám.
Engem érdekelne, km-ben mennyi lenne kb?
Üdv!

Nagyon messze van még az...ezer dolog közbe jöhet...de támogatom az ötletet!
Üdv!

Az idő itt is ramaty Budaörsön!
Legalább tudok tanulni, és nem olyan nehéz, hogy nem mehetek motorozni.
Azon gondolkodtam, mit szólnátok egy Horvát hosszúhétvégéhez aug 20 környékén? 1 nap szabi és egy elég jó kis hosszúhétvége összejön. Persze válágáron kellene összehozni és campingezős, spórolós buli lenne...?

Ha valakit érdekel, szívesen összehozom.
Már 4szer voltam lent, és szerintem nagyon pazar..

Üdv: kisbocsi
itt szikrázó napsütés csak, azért gondoltam
felénk is elég változékony, hol szakad, hol süt nap ezerrel, kibirhatatlan, meg párás levegő egyszóval undormány

lassan belehet szerezni egy eső gumit is
szoval nincs motorozás, megyünk terepezni
kaki az idő erre...meg már tegnap megvolt
motoroztok v mivan?
nem,azt azért nem lehetett
de körbeszaladtam a talmácsi féle motoros suliban vagy mi az...megnéztem a gépeket....ja meg,kint volt Bitter Sanyi is...de hát,nem ment valami nagyot
2000 vagy 2500 ccm es léghűtéses vadálalt
nah figyu!
nem ismered ezt?nem rohangál felétek ilyen
tuti veszek egyet ez uj projektem
mentél is
Nem volt rossz a ringen...egész jól nyomták,csak egy kicsit bekavart az eső...de aztán klafa idő lett....szóval mindent összevetve jó volt
Hello.A HJC FS 10-ről van egy teszt itt is...olvasd el,lehet hogy segít valamit.
Egyébként szerintem nyugodtan lehet felnyitható sisakot venni,van aki azt használ és nem panaszkodik...csak persze,komolyabbat.
Sziasztok.Szeretném kikérni a véleményeteket.Most akarok bukót venni,és HJC FS Max-ot ,vagy HJC FS 10et nézegettem.A felnyithatóról az eladó a boltban lebeszélt.Inkább az FS 10 est javasolta.Súly,meg zaj,miatt.Ajánlottabb szerintetek a zárt,vagy azért jó egy felnyitható is?
Előre is köszönöm.
Bocsesz az offért.
Hello felkerült a Yoshimura a vasra elégé szól durrog csunyán de tetszik http://www.yoshimura-rd.com/ps... import motyó
akik meg pestről indulnak, én ezt javasolnám, az "A" pont egy benzinkút, soroksárin kell végig menni (boráros tértől kb 12 km er),
de más is lehet,
azért gondoltam ennyire kintre rakni a találkozási pontot hogy mindenki a saját ütemébe tudjon menni a pesti csúcsforgalomba, kocsi sorok stb...
most pedig megnézem a du edzést.
köszi az a lényeg hogy a templomot keresem és a temető felé veszem az irányt. köszönöm a fáradozásod