Tudnál adni elérhetőségi adatokat, címet a gumik beszerzésére? Esetleg ezek közzül, valami favorizált típust, árakat? Több esetben tapasztaltam, hogy mászkál a hátsó kerekem, főleg a hegyi túrákon, így nem is merem nagyon döntögetni. Szerintem a gyári gumi kicsit kemény, de valamit valamiért, így lehet elérni nagy futásteljesítményt. Az Euro-ringen még a nyári is jól felmelegedett, de a hegyi utak minősége nem említhető ezzel egy lapon.
hagyjuk ezt a témát.....
Már rohadtul idegesít, hogy ennyit szarakodok rajta, de hát én ilyen vagyok....
Valszínű valamilyen Michlen lesz a 2ct fajtából, és csak hátra...
De lehet, hogy megvárom szeptembert, mert akkor lesz műszaki, és akkor kap majd újat.... Azt hittem már nagyon gatya a guma, de a Hringen nagyon jól viselkedett, így lehet marad még egy kicsit, legfeljebb a rendőr ne baszogasson. Bár a múltkor nem foglalkoztak vele...
Tényleg nem......viszont hogy ha anyagi szempontból nézem (ami elég jelentős) akkor lehet hogy előnyösebb lenne a Superbikere menni... valami 30€ a beugró...és bazi sok verseny van...
nah majd kiváncsi leszek ha meglesz a gumid akkor milyen változást érzel bár ez sok mindentől függ ha kockás a mostani elsőd akkor tuti fogsz változást érezni, szoval nem lesz mérvadó, egy uj gumi midig "változást" hozz létre,,,
Szerintem okosabb dolog hogy ha az első és a hátsó gumi ugyan úgy jár,hasonlóan kopik,ugyan úgy tapad,egyformán vezetik el a vizet...stb.nem csak én mondom....az okosok is...
Freepetike meg csak irigy...ne hallgass rá...már közeleg számára a vég ha így folytatja
Peti-minek párban,hátsó is szinte új,csak az első a gyári,azt kell még ilyenre
Hello!
Azt kellett volna...lehet akkor eszébe jött volna hogy hoppá,hülye volt...de mind1,egyben vagyok,az a fő
Egyébként...Xenon van nekem is és egy kibelezett dob...nekem senki se mondja,h nem vagyok látható....haza felé több kocsi is lehúzódott,pedig nem is kellett volna...és pont ő nem vesz észre?
baszki, ez nem semmi!
Biztos ment a tuc-tuc 1200watton, és figyelni meg nem tudott a tegnapi magic cigarette-től!
Szívesen megkérdezném a kedves sofőrt, miután leporolom az orrnyergét, hogy nem zavarja-e ha más is van az úton. Az a baj, hogy szerintem addig ütném, amíg mozog....
Mellesleg ilyenek miatt nem indokolt a szúrós Xenon, és az átalakított hangosabb dob?
Sima D208 van fenn...eddig nagyon szépen,le is kopogom...4000van benne de nem is látszik rajta...meg vagyok vele elégedve...pár hét és jön egy ilyen papucs előre is
http://www.hasznaltauto.hu/3045889_yamaha_fz6s_20
06