Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Baszki, de mennék én is!
De sajna még ezt a kis időt a seggemen kell töltenem tanulással...
Legalább elmondjátok a tapasztalatokat.
Képeket készítsetek!
Hi! akkor 1 re a pályán? jól értelmeztem?
11.50 kor! :)

Útközben beugorhatunk vásárolni és guminyomást állítani. Nekem van autópálya matricám, de ha gondolod, szívesen megyek veled az 5-ösön.
Tamás! neked mikor lenni jo találkozni? ugy tünik ketten megyünk bp ről, Jim és latesz nem jelentkezik,
fradipálya előtt? hánykor?
oké ! itt pesten jo idő van, néhol zápor zivatar előfordulhat, remélem ebből mi kimaradunk

Tomi, gondolom te az M5ön jösz, Ujhartyánnál le kell jönnöd az autopályárol, majd miután elhagyod jobbra kakucs fele
ott meg egy templomnál kell jobbra fordulni?
ok?
Úgy látom, hogy olyan 5 óra környékéig még jó időnk lesz Kakucson. Szerény véleményem szerint érdemes 1-re már ott lenni.
Mi történt?
Üdv!

Megtörtént,amit mindenképp szerettem volna elkerülni.Tegnap éjjel elpereceltem a géppel :( Kuplungkar,kormány bal lábtartó cserés lesz.Én meg egyben vagyok.
Hi! holnap én is mennék... 06 20 9542 646
most nincs kedvem azt hajtani...meg arra pénzt adni...igaz h csak jövő hétre kell de akkor is...

inkább kitalálok valamit...az a 5-8 ezer meg lesz másra,vagy tudom is én
valamit kitalálok...ha tudok szerezni 2ezerért akkor veszek
modnom én szerezz már be egy sztendert, legfeljem felrakod mig szereled aztán leveszed ha enynire zavar
ezen jót röhögtem
ja...a felkötésen gondolkodom én is....
viszont ha leesik akkor felkötöm magam a helyére
elején nekem se teteszet, meg persze plusz súly
de több hasnos oldala van mint rossz,
de ha ezt nem akarod akkor kösd fel valami sakos gerendára törd a fejed!
A mindenkit...mindig tudtam hogy egyszer eljön a szőke herceg...bár azt hittem,kék helyett fehér lovon...na mind1

A kepesmotor.hu-n nézz szét...lehet hogy találsz sportdobot...vagy fogd azt ami rajta van a gépen és beleztesd ki...olcsóbb......hasidomhoz ugyan ennyi a tanácsom...ha használt kell,vagy olcsóbb akkor a hirdetésekben keress...vagy vehetsz arany árban a Yamahától is...
csúnyán néz ki a gépen

más megoldás kell az elejéhez...
Nincs valakinek elfekvöben dupla sportdob 2005ös fz6hoz? Illetve hasidom is érdekelne lehetöleg kék színben
LAtesz , Jim jelentkezzetek, jöttök nem jöttök?
közép sztendered nincs ha nincs szerezz be , megkönyiti az életed meg a motorét is
hm...akkor az most nem lesz...annyira nincs unalom...meg nem is lesz...

most azon bajlódom h hogy emeljem fel a gépet...az elejét...ha nem lesz rajta villa meg semmi.....leömlőknél nem tudom mennyire jó ötlet felemeltetni...
igen, nekem nem rég votl cserélve de az nem 1perces munka,szinte mindent le kell bombázni az elejéről,
Ha valami úton módon kedvem támadna kormány csapágyat kenegetni...hogyan is férek hozzá?
Ezen még nem gondolkodtam....

...freepetike,neked most volt csere nem?
eső esetén szerdára eltolnánk,
Kakucsosok , fele csapattal tudtam beszélni telefonon!
annyiban maradtunk ,hogy holnap reggel meglátjuk milyen idő lesz, meg az előrejezést, szerintem egy záportol nem kell megijedni , utközben, csak a pályán ne essen, sajnos esőgumim nincs, akkor nem cicóznék sokat