Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is 5.1 van elül...

hátsó nincs cserélve...veszélyes dolog a lustaság
elsősorban lábtartás, testtartás,fék olajat cseréljünk 5.1 re ,
a megfelelő íveket meg keressük mint rozi a moziban legalább is én ,
gumi tényleg nem lesz olyan mint a hringtől , ott sokkal durvább, de itt is felmelegszik rendesen
hát ha nem is 8.a után közvetlen , de 2-3 hét mulva lehet jo lenne megismételni
Na basszus,én is ilyenre akartam...de most már valami újat kell
Hi! jól éreztem magam én is, így csatlakozva a többiekhez. engem nem kapott el az eső hazafelé, igaz én a másik irányba indultam... megint rájöttem pár dologra, azt hiszem ezért járok ki, és nem azért, hogy Talmát kiszorítsam a GP-ből. kellemesen elfáradtam, de a combom nagyon készen van... eddig sosem fáradt el, mitől lehet ez? legközelebb is veletek tartok!
Én is leszedtem a képeket, nagyon jók lettek. Tanulságos volt a menet :)
A haverokkal kicsit tuningoltunk még a Fazeren. Jó lett
Láttam a datás képeket, és vidiket, nagyon jók lettek.
Valóban teljesen más. És a gumid is láttam, nem készült be annyira, szinte nincs is rajta szutyok.. Igen nagyon sokat lehet tanulni, főleg ha volt segítségetek. Mellesleg milyen tanácsokat osztogatott?
Júli 8: államvizsga, azt követően én is kigurulok, remélem akkorra is szerveződik valami...?
teljesen más a két pálya, itt nem igazán a sebességről szol a dolog, hanem hogy tudj kanyarodni, sok kis kanyar, mindét irányba lehet menni, persze egyszerre nem egymással szembe
megtanul az ember döntenni,ugyan ugy meg kell szokni azt is hogy olyan mélyen mész a motorral, vagy azt is megkell szokni ha leér a lábtartod és akkor nem ijedsz meg, és emelett jo ha lát téged egy szakértő szem aki tanácsot tud adni, szerencsére volt egy csóka aki segítő kész volt, pedig nem is ismertük ,egy srácot oktatott kint, vagy a fiát,
aztán ezt szépen átlehet vinni a hringre is és ott sokkal jobban fog menni,
azal is sokat tud az ember fejlődni, ha van egy másik ember aki hasonló tempoban megy, vagy kicsit gyorsabb
gumival nem volt gondom szerencsére, jol birta, mondjuk nekem sportosabb gumim van, ugyhogy bírnija kell ,
pályán meg mindig van 1-2 őrült, főleg a hringen, azt is meglehet szokni, ezen a kis pályán inkább a super motosok tudnak bevariálni, mivel ők telejsen más iveket használnak, de mivel nem voltak igy nem volt semmi gond
Üdv!

Jó képek, szerintem jól kentétek neki.
Ez a kis létszám valóban jó lehetett.
meddig kapcsoltatok fel? Milyen a Hringhez képest? Gumik mennyire készültek be?
haverom volt a Hringen 18-án- de azt mondta néhányan tényleg életveszélyesen mentek...
nekem is van a lábamba
jo kis testmozgás volt
izomlázam van mindeen porcikám fáj. szerintem sokat köröztünk ,nektek van v mi bajotok?
szerintem mindeki jol érezte magát, és tanult is valamit
számomra az egyik legjobb motorozás volt
jelentem gyorsulás van Káposztásmegyeren
Szépek ezek a qva motorok . Örülök h. mki megúszta, sztem jókat döntögettetek így a képek alapján...
az a versenyző gyerek akit fotoztak, szerintem elég bénán adta elő nem ment neki az egy kerekezés
azkat a 125ösöket meg elégé gyilkolták
megjött a szájhős
Úgy látom, elég bátortalanul motoroztok. Még 3-4 év, és fog az menni.
pedig elég gyorsan felöltötte 10 perc kb,
12 ora az elég sok
A hasidomot itt vettem www.carbonstuff.eu
Az oké, hogy a data.hu-n az ingyenes letöltés lassabb, de hogy 12 óra kelljen neki
kérünk róla képet....aztán lesz dicsérve

egyébként tudom hogy a csajok h fényképeznek,szóval szerencsés ember vagy
képeket bnőm csinálta, ugyhogy cask azt mondhatjátok jok lettek (itt áll a hátam mögött )
fotok ezek a jelek valahogy nem ügy müködnek ahogy akarom, vagy nem az jelenik meg vagy kevesebb
elég lett volna ezt valahogy diszkréten megemlíteni... ne verd nagy dobra...ez csak egy baráti jótanács