Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

térkép
nah nekem ezt dobta ki utvonalter, ezek szerint a temlopmután jobbra kell fordulnod és ott egyenesen, majd jobbra lesz a pálya
ok, nah akkor egy kis utmutató, ha beérsz Kakucsra, (kérdés merről) egy templomot kell keresned, és az előtt vagy után kanyarodni, temető fele,
elég rossz ut visz ki a pályához ,ne lepődj meg, majd átmész az M5 ös felett is
elvileg 1 re tervezzük az érkezést a pályára,
ja igen majd én kakucsra megyek a megadott idöben,gondolom egyedül ,eddig
áá dehogy, a ringen is csak 2 szer
lemaradni birjunk követni!
Péter, gondolom veled Kakucson találkozunk
voltár már ott
megyünk bizony! már én edzettem tegnap egy picit a ringen este hogy nehogy lemaradjak nagyon mögöttetek .
Helló!
Ezt nekem írta, de már írtam Neki, hogy nem énvelem beszélt fél éve.
Egyébként én is úgy tudom, középtámasz egyféle van. Mindegyikre jó.
Nem, az nem én voltam. Összetévesztesz valakivel!
aki megteheti
most egyben van...csak félolaj volt cserélve,a többi még hátra van...ja meg hát...tetszik az a szín hátul,nem akartam,de nem tudok ellen állni

motorozom eleget így is...ne félts
meglesz a motor mert fested még
nem hogy inkább motoroznál
nem leszek itthon...pedig megnézném már azt a pályát....de majd legközelebb...köv.hónap közepére gondolom meglesz a motor,persze csak ha időben hozzá fogunk majd...és aztán lehet róla szó
kedden viszont megyünk kakucsra!
nem jösz
ja,megnézem...

még a szerelő srác mondta hogy ők mennek,vagyis ő most nem versenyez,csak beállítja valakinek a paripát
itt utána nézhetsz,
én biztos nem megyek, mert hétfőn megyek bp re,
de szerintem valami verseny lehet vagy esti motorozás
én legalább kimoshattam

holnap valaki a ringre? (persze csak ha jó idő van)
nem tom mi lesz,csak haver mondta,hogy ők mennek ki tekeregni...vmi verseny?
Ez szép volt! Belém is bújt a mehetnék, ha a feltételek adottak én is betervezek valami komolyabbat, ettől persze rövidebb lesz...
Szasztok!

Pár kép a fazer túráról. http://www.motorozz.hu/main.pl...
nah mi van kimostad már a gatyád
Üdv!

Nézz szét a kepesmotor.hu oldalon ha használt tartó is megfelel,ott biztosan találsz.Elég sok hirdetés van...
Vagy ha új Givi cucc kell akkor a givishop-os srác kell neked...ő is hirdet a kepesmotoron.
Sziasztok srácok, akinek lenne kedve:

Sziasztok!

2004-es FZ-6-ra szeretnék csomagtartó vázat és felső dobozt (kb. 30l) beszerezni. Mit ajánlotok, mik a kompatibilis megoldások? Esetleg használt váz is érdekelne (SHAD Y0FZ64ST), ha van eladó darab.

Üdv, P.Tamás
kek hold
fekti tibi
forgó gumi
batszi motor
gumi
strausz
pásztói
r17

pár oldal, hirtelen, de google még sokkal többet tud
sehol senki
OK. Megtettem.