A dőlés az a 30 as hiba kód ha rámész a 61 esre és ott a 30 as villog utána eggyel feljebb lépsz a 62 esre ez a hibakod törlés majd a piros gombot előre nyomod és a hiba törlödik.
Jah, még egy valami, ami viszont érdekel. Eltárolja ugye ha volt vele dőlve, és ez a d08-as diag kód, szóval nem értem mit jelent ott a 0.6, mert gondolom nem 0,6-szor volt vele eldőlve. esetleg ha ezt elárulnád megköszönném..Jóéccakát mindenkinek!
Nem akarok én semmiben sem turkálni! Csak tudni szerettem volna h mi mit jelent ha esetleg gond lenne, tudjam, hogy mégis hol keressem a hibát, vagy szervizben te tudjanak átcseszni...De ha nem akkor nem. Mindegy majd ha valami gond lesz biztosan foglak vele buzerálni, h áruld már el mi mit jelent
Tavaj Krisztiánt telefonon irányit va közös erővel egy R1 ből kitöröltk a hibakódokat.
Vigyázni kell szerelés közben is betárolhat hibákat ha szét van huzva egy két csati ésráadod a gyujtást vagy esetleg elinditod.
Amig a motor rendellenesen működik és beinditás után nem ir ki semmi hibát addig evvel nem kell foglalkozni.
Ha valamit jelez akkor szolj.
Nem igazán kéne neked bele turni az agyába mert abból csak probléma lehet.
Én olvastam már a service manual-t, de nem értem a kódok jelentését, ezért kértem segítséget, és tén&keg nagyon megköszönném ha valamelyiket tudjátok, leírnátok, mert nemrég vettema motrot és vgre van időm foglalkozni vele, mivel lementek a suliban a vizsgák. Szóval nagyon jól jönne ha tudnám mégis mik ezek amiket kiír
multkor felmerült egy kis kakucsringezés !
jun 30 jo nektek ez egy keddi nap 13h- 18h ig
kb 12kor lenne indulás, ezt még pontositom honnan,
Dabasi TESCO ba megállhatunk egy kis kajáért ill ki mit akar.
akik eddig mondták hogy jönnének:
1.freemailpeter ok
2.Jim-X ok
3.azul ok
4.botomi ok
5.SirToma ?
6.fézerpéter ok
7.LAtesz ok
8.
9.
időjárás függvényében illetve pályán lévő események miatt +/- 1 napos eltérés szóba jöhet,
akinek van kedve jönni és nem írtam fel az nyugodtan szóljon!
akiket meg felírtam, tőlük vissza jelzést várok
Helo emberek!Lenne pár kérdésem a diaggal kapcsolatban, vagyis konkrétan aki tudja melyik mit jelent kérem írja le, mert én a service manualból nem tudtam kifürkészni. Vagyis nem teljesen értettem mi mit jelent, szóval, összeírtam pár diag kódot a motormból, bármelyiket is tudja valaki szívesen fogadom a válaszát:
d01 13-99 között, d03 100, d05 36, d06 49, d07 0, d08 0.6, d09 00, d20 on, d21 on, d30 00, d31 00, d36 00, d37 00, d48 00, d50 00, d61 13 vagy 31 ugrál, d62 2, d70 00
Szóval ennyi amire kíváncsi lennék, ha van időtök szenteljetek rám egy kicsit, köszi előre is!
azt gondolom, nálam működik a dolog, ha nem jön közbe semmi... de azt azért megkérdezném, láttam videót a pályáról, sosem voltam még ott, sokan szoktak lenni? és egyébként merre van ez a Kakucs?
nekem júli 7.-én lesz az államvizsgám, így én ezt kénytelen vagyok sajnos kihagyni. Basszus, pedig már rohadtul unom ezt a tanulást, de muszály ezt még valahogy kibírnom...
Azt követően viszont sokat leszek 2 keréken....
Jöhet szlovákia, Horvátország, kakucs meg a többiek...
Majd meglátjuk.
Na húzok tanulni.
Még szebbet is tudsz csináltatni mint a gyári.
Vigyázni kell szerelés közben is betárolhat hibákat ha szét van huzva egy két csati ésráadod a gyujtást vagy esetleg elinditod.
Ha valamit jelez akkor szolj.
Nem igazán kéne neked bele turni az agyába mert abból csak probléma lehet.
bontóban nem adják külön...az a gond vele
Egyébként a serviceben tényleg benne vannak,google szerint is...
Én ismerem a kódokat de nem mondom meg
Yamaha service:))))
multkor felmerült egy kis kakucsringezés !
jun 30 jo nektek ez egy keddi nap 13h- 18h ig
kb 12kor lenne indulás, ezt még pontositom honnan,
Dabasi TESCO ba megállhatunk egy kis kajáért ill ki mit akar.
akik eddig mondták hogy jönnének:
1.freemailpeter ok
2.Jim-X ok
3.azul ok
4.botomi ok
5.SirToma ?
6.fézerpéter ok
7.LAtesz ok
8.
9.
időjárás függvényében illetve pályán lévő események miatt +/- 1 napos eltérés szóba jöhet,
akinek van kedve jönni és nem írtam fel az nyugodtan szóljon!
akiket meg felírtam, tőlük vissza jelzést várok
http://www.fz6-forum.com/forum...
d01 13-99 között, d03 100, d05 36, d06 49, d07 0, d08 0.6, d09 00, d20 on, d21 on, d30 00, d31 00, d36 00, d37 00, d48 00, d50 00, d61 13 vagy 31 ugrál, d62 2, d70 00
Szóval ennyi amire kíváncsi lennék, ha van időtök szenteljetek rám egy kicsit, köszi előre is!
Motorozni megtanulni? Miiiii? A ringen jó hogy kört nem vertem rád!
Itt jól látszik a pálya.
Nekem okés a kedd.
nekem júli 7.-én lesz az államvizsgám, így én ezt kénytelen vagyok sajnos kihagyni. Basszus, pedig már rohadtul unom ezt a tanulást, de muszály ezt még valahogy kibírnom...
Azt követően viszont sokat leszek 2 keréken....
Jöhet szlovákia, Horvátország, kakucs meg a többiek...
Majd meglátjuk.
Na húzok tanulni.
jó éjt
no megyek is feküdni, holnap munka