Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy haverom, ha délután 1-2 kor megyek hozzájuk én ébresztem
Haggyad má, még fel sem ébredt
No sikerült
Fenn van a kínzó listámon...de azért köszönöm
Ütve csavarhúzó az megszokta oldani a problémát.
hm...valami hasonló akciót tervezek...suliba úgy sem megyek be,eldöntöttem szerelés közben...

...egyébként azért van az egész cécó mert a hátsó rész le lesz fújva,valami hasonló színre mint a motor,vagyis remélem...
Isten tudja, reggelre kialszod magad nyugodt, higgadt fejjel neki állsz!
csavar meg megálmondja hogy reggel jösz és félelmében kiugrik
az ilyen idegölő dolgokat nem csípem...egyébként ha lenne itthon az a WD-40 vagy mi akkor rányomtam volna...bár máshol azt olvastam nem segít
én nem furnám meg de te tudod,
fujd be valami csavarlazitóval hagyd reggelig,majd reggel csípőfogóval ujjult erővel ess neki
fúrást végső esetre hagynám
Megpróbálom...holnap lesz egy kis időm tökölni vele....bár az ideg nyúzós dolgokat nem csípem...de hát ez van
pedig már rá voltam készülve...élesítettem a lapot benne...vrrrrmmm vrmmmmm

na mind1...1nap csúszás belefér...holnap megpróbálom megfúrni,hátha lesz vmi...
Ha lefúrod és mákod van (nincs berohadva, kilóg belőle egy kis darab és még van idegrendszered) a maradékot ki tudod szedni, mert akkor már nincs a csavarkötésben ugye feszültség. Ne fogadj el tanácsot.
csak vicceltem te! elő ne vedda felexet
és mit flexeljek le?
azzal nem megyek előre ha levágom a fejét,vagy bármit...az anyában(ami oda van hegesztve a vázhoz) még benne marad aztán azt is ki kell szedni valahogy...
flexet neki!
aláztam eleget,nem lehet rendesen megfogni,mivel kerek a feje a csavarnak...
akkor csipő fogóval alázd meg kívülről ha belseje szar ugy se tenném vissza, csak szenvedés lenne a jövőben,,,,
aztán ha van jobb ötleted probáld meg
én is rámentem izomból...kicsit sérült volt már a feje,féltem is hogy ez lesz a vége...
hozzá lehet egész tűrhetően férni,a kis oldalidomot tartja hátul...szépen kiáll meg minden viszont kerek a feje és szét van gyepálva a belseje...és jó lenne kiszedni holnapra
Nemtom, így 30 felett ha rágyakok egy csavarra izomból az vegye a fáradtságot és jöjjön már ki ;) Mindegy, a fékem volt levegős, kipumpáltam belőle és kész, most olyan kemény mint a beton. Ha lesz türelmem eljátszok vele és kiszedem a két kis süllyesztettfejű genyót, aztán olajcsere lesz, mert ez még szerintem a gyári, könyv meg 2 évet ír.
Még a régi kadettembe jöttek bele hátulról, úgy, hogy az út szélén álltam (szintén pretty woman ) Biztosító 150re vette a kárt (18 éves volt a kocsi ) 90be állt meg haverral, maradt zsebbe 60, utána passzoltam a kocsit

Üdv:Jim-X
Az igen... de hogy álltál vagy mentél? Neked nem lett semmi bajod?
Üdv mindenkinek

Vennék 2005-ös fz6-ra hasidomot, ha tud valaki eladót akkor irjon

előre is köszi
gyurokmz@freemail.hu
Van ilyen csavarkihajtó cucc, fordított menetes, én azzal próbálnék rá...
Holnap rakok fel képet, most egyet nem találtam sajna.