én nem furnám meg de te tudod,
fujd be valami csavarlazitóval hagyd reggelig,majd reggel csípőfogóval ujjult erővel ess neki
fúrást végső esetre hagynám
Ha lefúrod és mákod van (nincs berohadva, kilóg belőle egy kis darab és még van idegrendszered) a maradékot ki tudod szedni, mert akkor már nincs a csavarkötésben ugye feszültség. Ne fogadj el tanácsot.
és mit flexeljek le?
azzal nem megyek előre ha levágom a fejét,vagy bármit...az anyában(ami oda van hegesztve a vázhoz) még benne marad aztán azt is ki kell szedni valahogy...
hozzá lehet egész tűrhetően férni,a kis oldalidomot tartja hátul...szépen kiáll meg minden viszont kerek a feje és szét van gyepálva a belseje...és jó lenne kiszedni holnapra
Nemtom, így 30 felett ha rágyakok egy csavarra izomból az vegye a fáradtságot és jöjjön már ki ;) Mindegy, a fékem volt levegős, kipumpáltam belőle és kész, most olyan kemény mint a beton. Ha lesz türelmem eljátszok vele és kiszedem a két kis süllyesztettfejű genyót, aztán olajcsere lesz, mert ez még szerintem a gyári, könyv meg 2 évet ír.
Még a régi kadettembe jöttek bele hátulról, úgy, hogy az út szélén álltam (szintén pretty woman ) Biztosító 150re vette a kárt (18 éves volt a kocsi ) 90be állt meg haverral, maradt zsebbe 60, utána passzoltam a kocsit
...egyébként azért van az egész cécó mert a hátsó rész le lesz fújva,valami hasonló színre mint a motor,vagyis remélem...
csavar meg megálmondja hogy reggel jösz és félelmében kiugrik
fujd be valami csavarlazitóval hagyd reggelig,majd reggel csípőfogóval ujjult erővel ess neki
fúrást végső esetre hagynám
na mind1...1nap csúszás belefér...holnap megpróbálom megfúrni,hátha lesz vmi...
azzal nem megyek előre ha levágom a fejét,vagy bármit...az anyában(ami oda van hegesztve a vázhoz) még benne marad aztán azt is ki kell szedni valahogy...
aztán ha van jobb ötleted probáld meg
Üdv:Jim-X
Vennék 2005-ös fz6-ra hasidomot, ha tud valaki eladót akkor irjon
előre is köszi
gyurokmz@freemail.hu