Szia Ákos! Megkérdezhetem, hogy mennyiért szerzed be a dobozt konzollal, cakum pakk? Ha nem vagyok túl indiszkrét...
Hasonló cipőben járok én is, már nagyon kellene valami csomagtartó.
Azon filóztunk, már rég voltunk túrán.
Szerveznék a közeljövőben egy egész napos túrát, normály 60/130as utazóval.
Lenne esetleg valaki, akit még érdekel a dolog?
Beszerveznék valami látványosságot, pl várnézés, vagy ilyesmi....
Ötleteleket is szívesen fogadok!
Szép napot mindenkinek....
határ eset, 1 embernek elég lehet, de kevés is
ha benne van az esőkabát , meg egyébb kellék akkor már a sisak nem fér be, de ha meg nem is akarjuk betenni akkor meg elég 1 emebernek, jol megpakolható, persze egy 52literes még jobban megpakolható , de azt már kicsit tulzásnak tartom, mivel ha azt megpakolod rendesen azért a tartó elég rendesen terhelve van meg a motoros is megérzi, már mint vezetés közbe
egy két sisakos pont elég lenne nekem
ahhhham....
kis piszok dobozok is kiszámíthatatlanok? azt mondod?
nekem nem lesz rajta gyakran,de hát akkor sem lenne jó ha beázna...majd betömítem ha mégis
kappa, ugyan az gyártja a kettőt,,, 32 literes talán,
érdekes a évadzáró (esős ) fazer turán nem ázott be,
van benne pedig gumi tömités de most valahogy csak befujta a szél vagy valahol likat talált
lehet hogy nem irok vesszöz meg pontot de azt látom hog ynem oliver600 vagy akinek irtam ezt a dolgot hogy mit szedtetek csavarra meg mit nem............... hát én sem ma keztem de nem vitattalak semmiben sem amit mindig segitséget meg mindig elfogad az ember
Hasonló cipőben járok én is, már nagyon kellene valami csomagtartó.
De csak párszor...vagyis remélem,hogy kelleni fog
Azon filóztunk, már rég voltunk túrán.
Szerveznék a közeljövőben egy egész napos túrát, normály 60/130as utazóval.
Lenne esetleg valaki, akit még érdekel a dolog?
Beszerveznék valami látványosságot, pl várnézés, vagy ilyesmi....
Ötleteleket is szívesen fogadok!
Szép napot mindenkinek....
ha benne van az esőkabát , meg egyébb kellék akkor már a sisak nem fér be, de ha meg nem is akarjuk betenni akkor meg elég 1 emebernek, jol megpakolható, persze egy 52literes még jobban megpakolható , de azt már kicsit tulzásnak tartom, mivel ha azt megpakolod rendesen azért a tartó elég rendesen terhelve van meg a motoros is megérzi, már mint vezetés közbe
egy két sisakos pont elég lenne nekem
kis piszok dobozok is kiszámíthatatlanok? azt mondod?
nekem nem lesz rajta gyakran,de hát akkor sem lenne jó ha beázna...majd betömítem ha mégis
elég az a 32lityó?
érdekes a évadzáró (esős ) fazer turán nem ázott be,
van benne pedig gumi tömités de most valahogy csak befujta a szél vagy valahol likat talált
neked most melyik doboz is van?
amugy a dobozom is csak 2est kapott a tegnapi vizsgán, minimális viz volt benne
jön a doboz elméletileg,tartó cuccok meg talán 2hét,ki tudja...meg hát lehet hogy még más is,lehet hogy nem
hajófestőnek? wtf?
motort nem akarsz fényezni?
meg most van egy kis munka, felcsaptam hajófestőnek
de ezen a héten szerintem aludni fog a drága
mennyi van a járgányban
nekem még van időm...majd talán télen ha lesz benne km...