Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is ilyenre szeretnék ülni jövőre ha minden összejön,rájöttem hogy a speedmotor utcára hülyeség főleg egy 600as utcára,egy kezdőnek=legrosszabb kombináció (na jó R1el rosszabb lenne).Szal én vevő lennék a képekre
köszönöm
folyamatosan szépül,kellene már új képet feltenni róla...
amúgy gyönyörű a géped
ja,ezt mondom én is...
nem szoktak ilyennel szórakozni,nézd meg mennyi autó mászkál utólagos xenonnal.Ha téma lenne nem lenne ennyi.
de nekem tetszik szóval....
már bocsánat de le vannak szarva...azt mondom gyárilag van,meg egyébként sem ebbe kötnek bele...
dehogynem

hivatalosan ezért is büntetnek nem
kapott xenont
nah oké!

megállhatnánk alsónémedinél , ha jol emlékszem ott van egy fagyizo ahol mindig 1000en állnak
akkor csináljuk egy kakucsos fagyizós motorzást
és időben indulunk héten meg kitaláljuk hogy kinek mikor jó, még nekem is kérdéses mikor , attol függ mennyi munka van
Te, miert nem mondtad neki, hogy ha kerekezel ahogy altalaban szoktal menni, akkor pont fuggoleges! Azert all ugy

Udv:Jim-X
Én benne vagyok. Elötte megeresztünk egy telefont, hogy mikor érdemes menni. Aztán meg igyekezzünk időben elindulni, hogy elegendő idő maradjon az evésre a menetek között . Ahogy az történni szokott ugye...
Sziasztok

A Groupama biztosító saját állítása szerint minden motorkerékpárra biztosítási fordulóval felmondja a casco szerződéseit.
Az enyémmel megtette.
Ha esetleg érint valakit......
no akkor uzsgyi és hajlits azon a rtáblán
Hát mi adtuk a hülyét én pl mondtam h még most vettem nemrég, nem is néztem utána, hogy ez így szabályos-e, meg h ugy gondoltam h ezt el lehet olvasni, stb... Még azt is megnézték h nem e elektromos még meg is rángatta haveromét a csávó. Előadták h tudják az összes trükköt.
gyári se függőleges nem emlékszek neked hogy áll,de érdemes meggondolni hogy kötözködjön velük az ember vagy sem, aztán nagyobbat varnak rád, akkor érdemes ha 100% neked van igazad, szeritnem,,,
jo pár éve kaptam egy 10 ezres csekket, nagyrész mert haverommal visszadumáltunk nekik, a buznyák meg vörös fejjel csapta be az ajtót
Ja van meg rajta valamennyi. Még 1000et szerintem elmegyek vele, jövő hónapban megveszem az újat. Hát még beleköthetett volna a kipufogóba is de szerencsére nem. Gyakorlatilag ennél jobban nem lehetett megúszni, de azért bosszantó.
Hát nem, de közölte h szinte függőlegesnek kell lennie és a motor HÁTULJÁN, merthogy ez így visszveri a fényt és nem látszik Csak a hozzáállásunk miatt lett 3000, csak ezekután hogy menjünk arra megint... jött szembe 3 szlovák rendszámú motor az egyik tudott magyarul, vissza is fordultak mikor intettünk nekik h rendőr van aztán kérdezte a srác h mi volt aztán fordultak is hazafelé...
örülj hogy a gumid miatt nem baszogatott van még rajta minta
Pedig a Te rendszámod nem is áll annyira az égnek...
Előbb gurultam egyet haverral Rétság felé. 3000 Ft-os gurulás volt a rendszámtábla dőlésszög miatt...
te Tamás
persze hogy jöhetsz! azért irtam ide, hogy akinek kedve van az szoljon, majd összehozunk egy időpontot ami mindenkinek megfelel,
Köszi a képeket! Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy mennyire kell hozzányúlni a motorhoz a szerelésnél (fúrni, faragni)? A másik, hogy milyenek ezek a Lofty dobozok pl. a Givihez viszonyítva?