Most jöttem vissza a Yamaha City tesztnapjáról. Hát, az xj6n diversion-ba teljesen beleszerettem. Városban piszok jól kezelhető, nagyon jól adagolható. Erőből kevesebb van neki, mint az fz6-nak, de ami van neki, azt jobban ki lehet használni.
Tegnap téptem hazafelé asszonykámtól,és mit csinál az okosgyerek?Középre húzza a táska cippzárját.Persze,hogy szétfújta a szél,és csodásan elhagytam az evettoros borotvámat. Nesze neked drága gurulás volt
multkor felmerült egy kis kakucsringezés !
jun 30 jo nektek ez egy keddi nap 13h- 18h ig
kb 12kor lenne indulás, ezt még pontositom honnan,
Dabasi TESCO ba megállhatunk egy kis kajáért ill ki mit akar.
akik eddig mondták hogy jönnének:
1.freemailpeter ok
2.Jim-X ok
3.azul ok
4.botomi ok
5.fézerpéter ok
6.LAtesz ok
7. l e h e t m é g j e l e n t k e z n i ! :)
8.
időjárás függvényében illetve pályán lévő események miatt +/- 1 napos eltérés szóba jöhet,
akinek van kedve jönni és nem írtam fel az nyugodtan szóljon!
akiket meg felírtam, tőlük vissza jelzést várok
most értem haza melóbol, szörnyű volt
egész nap festettem a napon ebben a kurva hőségben , nem emberhez méltó bőröm mint valami frissen sült hús olyan piros
Szeva.Én most tettem bele xenon-t....de "csak" simát.Nekem tetszik...és bőven elég is...meg szerintem okosabb hogy ha át tudom kapcsolni normál fényre...vakítani sem akarok senkit,meg zsaruk se csipogjanak...(de az nem jellemző)...egyébként H4-es foglalatú kell
jaja....a ringen elég keményen leért....mondjuk olyankor azért kicsit veszélyes,meg tudott lepni...de hát nekem akkor is kell
esztergáltatni meg most mást akarok...csak hát a kedvenc esztergályosom éppen szabin van
esztergáltass, de szerintem oly felesleges, gondolom nem az utcán kopott el,
régebben hallottam olyat hogy hringen is kötelező levenni, mert ügye ha leér kárt okozhat az aszfaltban, meg hát a motort is keményen megtudja dobni, egyszer láttam ilyet majdnem csunya bukta lentt belőle
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes e xenont tennem az FZ6-osomba? Illetve milyet érdemes? Bixenont vagy simát? H1-es v milyen ízzó kell a fényszóróba?
Tegnap téptem hazafelé asszonykámtól,és mit csinál az okosgyerek?Középre húzza a táska cippzárját.Persze,hogy szétfújta a szél,és csodásan elhagytam az evettoros borotvámat. Nesze neked drága gurulás volt
ma 6:15 kor valaki kicsit motorozni
multkor felmerült egy kis kakucsringezés !
jun 30 jo nektek ez egy keddi nap 13h- 18h ig
kb 12kor lenne indulás, ezt még pontositom honnan,
Dabasi TESCO ba megállhatunk egy kis kajáért ill ki mit akar.
akik eddig mondták hogy jönnének:
1.freemailpeter ok
2.Jim-X ok
3.azul ok
4.botomi ok
5.fézerpéter ok
6.LAtesz ok
7. l e h e t m é g j e l e n t k e z n i ! :)
8.
időjárás függvényében illetve pályán lévő események miatt +/- 1 napos eltérés szóba jöhet,
akinek van kedve jönni és nem írtam fel az nyugodtan szóljon!
akiket meg felírtam, tőlük vissza jelzést várok
most értem haza melóbol, szörnyű volt
egész nap festettem a napon ebben a kurva hőségben , nem emberhez méltó bőröm mint valami frissen sült hús olyan piros
de viszont motorral mentem és sok fazerest láttam
Én nem tudok most menni veletek kakucsra, nem tudok kivenni szabit.
Majd talán legközelebb...
Mizujs amúgy?
remélhetőleg addigra le lesz fújva a gép,aztán nyugalom lesz...remélem...vagyis hát mindig kitalálok valamit,szóval semmi sem biztos...
de azért a te verziód sem rossz...ki tudja,lehet hogy az lesz...de jövő héten már bemegyek...igérem
mi lesz 1 hónap mulva lecsuknak mi anniyt lógtál a sulib ol
ha minden jól megy akkor 1hónap és vége a nagy lendületnek
esztergáltatni meg most mást akarok...csak hát a kedvenc esztergályosom éppen szabin van
régebben hallottam olyat hogy hringen is kötelező levenni, mert ügye ha leér kárt okozhat az aszfaltban, meg hát a motort is keményen megtudja dobni, egyszer láttam ilyet majdnem csunya bukta lentt belőle
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes e xenont tennem az FZ6-osomba? Illetve milyet érdemes? Bixenont vagy simát? H1-es v milyen ízzó kell a fényszóróba?