Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

yamahával volt, hátolrol megcsókoltak soha többet
ilyennel szembesültem ma
egyrész függ hogy hol van, hogy lehet hozzá férni, ha sülyesztett az nagyobb szivás,
meg hogy menynire van szét alázva a belseje
Ez nem MERSZ lenne hanem HUMOK pályaest...tesztmotor.hu-ról van az info...

...egyébként ha már csavaroknál tartunk,egy imbusz csavart hogy a gyíkban lehet kiszedni ha már nincs normális belseje...?
Mikor volt neked baleseted Még az MZ-vel?
Az hogy Beta csavarhúzód van az nem jelent semmit. Megfelelő méretű is volt? Mert az majdnem fontosabb, mint a gyártmánya.
Attól független betud rohadni rendesen.
rossz esetben lehet gazadasági totálkáros is ill müszakitotáálkáros ha jol mondom
hali

elsőnek fel kell mérni a kárt, ez történhet háznál illetve valamelyik yamahába, ez talán jobb mert egyből tudnak javitási árajánlatot adni a biztosító felé, innen ketté válnak a szálak,

vagy azt mondod yamaha szerviz csinálja meg, uj alkatrészeket kapsz, és a biztosito fizet a yamaha szerviznek

vagy azt mondod alkut kötsz a biztositoval és kapsz "X" összeget zsebbe és ugy megcsinálod ahogy akarod, bontobol miegymás,,,
ekkor ha nem vészesen a motor sérülései akkor ugy is kitudod hozni hogy marad zsebre is,,,,
nekem legalább is igy volt
szerintem egyszerüen egy olajfolton vagy akár milyen szenyeződésen dobta el a vasat,,,
esetleg nem volt bemelegedve a gumi?! és keményre volt fujva, pár dologtol lehet,,,,
esetleg vezető nem hibzott valamit?!
Ákos én 18-ról tudok, hogy lesz Mersz, de ugyse megyek! Majd jövő héten kéne menni kakucsra!

Elém még régen egy nő jött ki kocsival, pont nőnap volt... Megállni már nem tudtam, oldalra kihúztam és a kuplunggal végigkaristoltam a hátulját...A szemtanúk szerint már vagy 5perce ki akart kanyarodni és amikor odaértem meg is tette
Régi história :)

Most akkor a conti szar gumi?

Üdv:Jim-X
17. és 25. pályaest van... 12.000 a beugró,2órára......már spórolok rá de nem valószínű hogy összejön
Át kellett értékelnem a dolgaimat és ez a legmegfelelőbb amit tehetek.Viszont sürgős volna a dolog, légyszi hirdessétek!
én 6ezrenként nyomom
Bár ha nincs zséd, és 7 megy bele az se gond szerintem.
Ha nem csak pályán használod...
Most mondta egy szaki, hogy nyugodtan lehet a felváltást nyomni kuplung nélkül 2 fölött...
El is magyarázta miért, tovább marad tiszta az oil....
Bocs, egy hülye de gyors kérdés:
9000nél volt az előző szervizem, mikor kell a következő?
Lakott területen be nem látható kanyarban került kerékpárosokat és egy autót,teljesen az én sávomban volt így nem tudtam egyik oldalra se menni.
Szia! Sajnalom az esetet. Hogy történt?
Cascom van,de nem ugyanannál a biztosítónál.Az enyém a Hungáriánál az okozóé a KÖBE biztosítónál.
Bocsi, és jobbulást....
Bocsi,de elvan törve a kezem és nem vagyok még túl jó az írásban.A motorozz.hun még képem is van fenn.
Szia.

Adatlapot töldtsd ki lécci.
Volt casco-d? ha igen akkor viheted szalonba, és neki is látnak.
Ha nem akkor kárfelmérés, szalon, aztán ha a biztosító bólint elkezdik a javítást. Csak akkor adják ki a mocit, ha kifizette a biztosító.
Nem egy gyors dolog....
Tudnátok-e segíteni?
Elütött egy autós ő a hibás.Hogy és milyen módon lehet intézni a biztosítót és a javítást.Köszi
ciaó mindenki!
mikor lesz ez a kakucsi pörgés? tud valaki valamit?
LAtesz nem dobsz fel képet a gépröl, enyém is 03'-as....
Üdv!

Kár, hogy nem jöttetek. Hatalmasat mentünk.
B.örs - Tata-Szfehérvár-BalatonDéli Part-Balaton Északi part - Veszprém, Győr-Budaörs.
570km. Jó kis edzés Horvátországi hosszúhétvégére.
Azonban volt egy kis perec:
Ervin cimbi Sport attack-al tekert párat egy körfogóban, kis sebességgel, gyakorolva a kanyarodást, és egyszercsak oldalraverette magát.....
Kielemezve, nem igazán tudjuk mi történt, szerintetek?Pedig ügyes gyerek, így nem igazán tudjuk mi volt... Lehet hogy olyan valami ért le aminek nem kellett volna?
Ja, volt gombája, de a dekni mégis kapott, ez hogy lehet? A gomba mit véd? a gombaszárat? :)

Üdv: kisbocsi
Aha, Beta csavarhúzom van csak szólok. Egy mikront nem mozdult a csavar, csak ledarálódott mintha műanyag lenne. Majd lefúrom vagy valami. 6 éve nem volt kicsavarva az lehet az oka (csak 1 éve van nálam).
miért adod el Péter