Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van valakinak valami használható őtlete, hogy mit lehetne ezzel tenni?
Mondjuk ilyen MERSZ-es akcióra kimegyek egyszer...2óra talán elég lenne egy időre...és az ilyen 3x20percekhez képest ez a legjobb,legolcsóbb.
13 ropi nem olcsó, multkor az apriliásoknak volt 8 ezerért ,igaz csak 3szor 20 perc, persze hogy akkor volt 13fok, és eső
kakucsra kikéne találnunk egy idő pontot, éntőlem mehetnénk hétfőn is, de hát én könnyen dumálok
18-án lesz Mersz 13 ropiért... köszi... szerintem kihagyom

Kakucsra viszont benevezek vmikor! Elnefelejcsd Peti

Ja még annyit, ezek a forma renault-k a célegyenes végén a 100as táblánál veszik el a gázt Én a 200asnál már kétkézzel húzom a féket

Üdv:Jim-X
tavaly legalább volt 3-4 ingyenes alkalom, meg még amiről lemaradtam
de idén, ez a kurva válság...
benzin ára megint nő
hát ja...arra most nem nagyon lesz hogy befizessek valami 12-18ezret...még fog jönni a konzol is,platnival...azt is ki kell perkálnom
ne félj! oda én is mennék
csak hát nem olcsó mulatság, ingyenes nap meg isten tudja mikor lesz legközelebb
most már itt is elfogadható idő van...viszont motorozásra nem lesz idő
holnap lesz vagy 40km de hát az csak olyan hogy na...

viszont a ringen mennék újra...nagyon tetszett...
pedig itt jo idő van felénk, kikéne hozni Trabit is meghajtani
akkor még van hova gyorsulnunk!
ez mindig biztató jel
Hali!

Most jöttem a ringről, egy haverral kimentünk! Nagyon durvát tolnak a renault F3.5-ösök! Ilyen 1:32-t mértem!
Holnap is lesz egy csomó futam a WSR-en!

Üdv:Jim-X
Halihó...
Hát nem erőltettétek meg magatokat ami a hozzá szólásokat illeti ...motorozás most nem nagyon...max. jövő héten sajna.
Üdv!

Akkor? senki nem csatlakozik egy laza Balcsimegkerülő guruláshoz vasárnap?
Jó reggelt!
jó reggelt
1.,Az a baj a csali járművekkel, hogy minden erős szabályozás közepette mehet. A rendszerváltás óta mesterségesen és direkt módon akadályoznak ( törvényhozási szinten) minden értelmes és működő dolgot.
2., Se technika, se ember nincs rá. Az hogy mit nyilatkoznak a TV-ben, az csak egy dolog. Annak nem hogy a fele nem igaz, a kérdések sem, azok is előre félreinformáló jelleggel vannak kitalálva...
Alex! KÖSZÖNÖM
" nem tudta bevenni a kanyart" Olcsón meguszta... reméljük, Erre jó kakucs és a H-Ring ott meglehet tanulni kanyarodni, kisebb-nagyobb sebességgel is.
ilyenek ülnek 600as sportmotorra,0 tapasztalattal aztán megy a csodálkozás ha takony van.Közbe tőlük meg jön a "125ös az nem motor" duma.Ez van
Sajna én hétköznap melózom. Sokba kerülne, ha el is tudnék kérezkedni. Azért köszi!
nem hétvégén megyünk!
Lehet, hogy Ti direkt a gokart miatt mentek? Én meg osztom itt az észt Akkor bocsi!
Kakucsring gokart OB. miatt 06.12-től 06.14-ig zárva tart.
Mikor mennétek? Úgy tudom, a hét végén gokart verseny lesz. Jól tudom? Különben köszi, szívesen mennék Veletek!