Kedves jó ember! Az egy dolog hogy 3300 ft-ba kerülne! A komplett láncszettem 33 ezerbe került otthon és itt kint az 1 óra szerelés 40 ezrembe került! Szted egy telóolaj csere, ahol szét kell kapni az elejét megállna 100 ezer alatt? Igy már azért egész más a leányzó fekvése nem? Inkább gyűjtök a Tuono-ra vagy mire...
ÁÁÁÁ! Én erre a motorra már nem költök semmit benzinen kivül! Már több mint 150 ezerbe van ebben a szezonban ugyhogy többet én már nem változtatok rajta! Inkább gyűjtök az újra! De amúgy kipróbálnám az FZ6ot is, hogy legyorsulná-e ezt az öreg csatalovat, vagy hogy nyomatékgyorsulásba mennyit vernék rátok. Vagy ti rám, de azt nem hiszem.... !
mondtam én jo dolog ez! mondok neked még egyet
cseréld ki a első teloban az olajat! ha még nem volt, akkor mégyszer ujabb motorod lesz! sokat jelent...
Na végre kipróbáltam milyen lett a motor a lánccsere és az egyel kisebb fogaskerékkel! Hát nem mondom, hogy új motorom van, de sokkal finomabb, nem rángat alacsony fordulaton és érezhetően jobban húz! Sőt, rohadt jól megy! És 300-500al többet forog ugyan annál a sebességnél (kb). Meg ettől az első lánckeréktől olyan hangja lett, mintha vmi kis turbó lenne benne vagy mi, kicsit vonyit, lehet hallani amikor felpörög és nagyon tetszik! Szóval ajánlom bárkinek!
akkor indultam haza, mondta Tomi hogy ott vagy de nem láttalak sehol pedig Jimmel végig jártuk a felső részt meg a gokart pályát is, vagy lehet sorba álltál
Mi 2 etapot nyomtunk, a 3.-ról lekéstünk, mert a barom nem mondta be hogy a 2es csoport jön, mikor meg beálltunk hogy mi jövünk, közölték hogy toljuk el a biciglit, mert ez a 3as csapat....
Naon frankó volt, úgyhogy lekéstük a 3. menetet....
Még le is kúrt az öreg, hogy nem tudtuk hogy a du-i sorozat 2es sorszámmal kezdődik!:D
Készült rólam fotó, felteszitek? Estevégigbönglésztem a galériákat, de 1et sem találtam magamról!
Képeim hamarosan felteszem.
Sajnálom Free, hogy nem taliztunk, csak sir Tommal. Láttalak, amikor jöttél fel a gokartpálya felől, aztán a boxba már nem.... mondom mi van eltűnt? Aztán mondták, hogy elmentél
Életemben először voltam ringen, de baromi jó volt.
nem hiszem, hogy heti látogatója leszek, de úgy gondolom, nagyon jó és főleg Hasznos dolog!
Úgy gondolom, amit az ember hall, és esetleg olvas, hogy hogyan kell motorozni, azt itt kipróbálgathatja.
Amiket itt kell próbálnod, és nem a közúton: kanyarodás, kanyarodás ívének megváltoztatása, sebességek különböző kanyarokban!
Ezeket biztonságban itt, és nem a közúton próbálgathatod....
Szerintem.
Én csináltam volna rólad, ha tudom h kéne. Tomáról csináltam mikor ment, mert mondta h lőjek párat, mondjuk kis géppel és elég kevés látszik, nagyon távoli még zoom-al is.
A Busa topikban lapozz vissza,ha érdekel,fent vannak róla a képek.
mondtam én jo dolog ez! mondok neked még egyet
cseréld ki a első teloban az olajat! ha még nem volt, akkor mégyszer ujabb motorod lesz! sokat jelent...
Jól gyorsultak,de le voltak tiltva...mármint végsebességben.Mókának jó volt.
Nem az enyém volt a gép,úgy hogy nem sajnáltam a gumikat
Jó lenne ha lenne még a közeljövőben valami hasonló ringes mókázás....
akkor indultam haza, mondta Tomi hogy ott vagy de nem láttalak sehol pedig Jimmel végig jártuk a felső részt meg a gokart pályát is, vagy lehet sorba álltál
Pont rajtavannak haverjaim is.
Még 1x köszi szépen!
Előre is köszi!
Mi 2 etapot nyomtunk, a 3.-ról lekéstünk, mert a barom nem mondta be hogy a 2es csoport jön, mikor meg beálltunk hogy mi jövünk, közölték hogy toljuk el a biciglit, mert ez a 3as csapat....
Naon frankó volt, úgyhogy lekéstük a 3. menetet....
Még le is kúrt az öreg, hogy nem tudtuk hogy a du-i sorozat 2es sorszámmal kezdődik!:D
Készült rólam fotó, felteszitek? Estevégigbönglésztem a galériákat, de 1et sem találtam magamról!
Sajnálom Free, hogy nem taliztunk, csak sir Tommal. Láttalak, amikor jöttél fel a gokartpálya felől, aztán a boxba már nem.... mondom mi van eltűnt? Aztán mondták, hogy elmentél
Életemben először voltam ringen, de baromi jó volt.
nem hiszem, hogy heti látogatója leszek, de úgy gondolom, nagyon jó és főleg Hasznos dolog!
Úgy gondolom, amit az ember hall, és esetleg olvas, hogy hogyan kell motorozni, azt itt kipróbálgathatja.
Amiket itt kell próbálnod, és nem a közúton: kanyarodás, kanyarodás ívének megváltoztatása, sebességek különböző kanyarokban!
Ezeket biztonságban itt, és nem a közúton próbálgathatod....
Szerintem.
amugy jol mentek
Petit lehetetlen volt fényképezni, mindig csak egy elkenődött masszát látni Kár, hogy nem maradtál, még gokartoztunk is
Üdv:Jim-X