Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

castlakoznál
Köszi!
kakucs

ha jol beállitod nem kell egy ideig szarakodni velük, én általában csak gumicserekkor állitom, dehát akkor kell is
de mutatja maga a lánc feszessége,,,
ugy mond szerencsés csúszás volt, jo tanulópénz a srácnak,
index törött le meg oldalidom kapott ,meg a dekni, nem nagy sebességnél történt, valahogy lesodródott az utrol utána meg füvön eldobta , nem tudta bevenni a kanyart
No, milett a vége? Eset tanulmányt kérünk!
Motor is megúszta?
Szia! Kakucsring hol van pontosan?
Más : láncot mikor kell kb. hány kilométerenként után állítani?
sehol senki
hali

ma voltam motorozni, egy ujonccal
2honapos jogsi, 1honapos gsxr600 k5 , hát rossz vége lett egy balos kanyarba ,de szerencsésen meguszta, hála az Istennek
Muhahahaaa, Talma MotoGpben!
link
Mi kihagyjuk a kört, köszi.
sztem kimegyünk a ringre. Ingyé van, meg közel is...
Nos mi lesz vasárnap?
Kollégák!
2006-2007-2008 Yamaha FZ1-hez LED-es integrált hátsó lámpa ami tartalmazza az indexeket, hátsó világitást, és féklámpát, E-jelzéssel a burában..
19.700- Ft ért rendelhető nálam.
Szállitási idő: 11 munkanap. Mivel a cucc az USA-ból érkezik.
Üdv!

Én is ezen gondolkodom, vagy balcsimgkerülés, vagy Hring. Csak a tömeget nem igazán szeretem, ráadásul meleg lesz, és a pályán sem mehetek, akkor meg minek is? tollakért?.....
Gondolkodjatok egy kicsit a balcsin....
tudod milyen tömeg lesz ott? én épp voltam arra motorral tavaly elött mikor volt
Az ilyen akciót a sok civil is megcsinálhatja. Ötletünk van nekünk is sok, hidd el, de szerinted bizonyos körökben érdekel valakit, hogy ellopják valaki motorkáját? Csapdát manapság nem azok ellen állitanak fel, akik megérdemelnék.
Mi megyünk vasárnap a ringre, renault kupa lesz.
Sok féle járgány, érdemes kinézni!
Renault kupa
Hallottam egy-két csúnya motor lopásos sztorit mostanában. Azóta azon gondolkodom, miért nem tesznek ki csali motorokat a rendőrök? Egyszerűen leparkolnák a belvárosba. Szerintem néhány napnál tovább nem maradna ott. Jól bekameráznák, gps jeladóval vagy jeladókkal felszerelnék. A delikvenseket, mikor hazaviszik a szajrét, a bűntanyán lehetne elfogni. Szerintem sok civil is segítene az akcióban (lásd rendszámtábla vadász akció). Nem egyszerűbb, mint a sok (nyom nélkül) eltűnt motor után nyomozni?
Hát igen ráférne a képre már egy update

Üdv:Jim-X
Hali!

Igazad van, amit elakarnak vinni azt elviszik. Viszont nagyon ritka még, hogy egy lopás miatt rablásba keveredjen az elkövető. A riasztó akkor jó, ha a tulajnak jelez, mert a többi ember elfordul ha lát valami csúnya dolgot. Motort pedig nem szabad szemkontaktus nélkül hagyni. Jó a riasztó, de vedd figyelembe, hogy fogyaszt alapesetben, tehát az akksit igénybe veszi.
én valószinű nem leszek pöstön
Üdv.
Vasárnap nem megyünk el egy karikára?
Mehetnénk egy Balcsi kört!
A HD találkozó miatt lesz egy csomó moci...
A doboztartó lapokat 3 helyen fogatta meg: egymáshoz, alul a hátsó lábtartó feletti "fülhöz", felül a hátsó doboz konzoljához. Nem kellett a motoron semmi visszafordíthatatlant csinálni, minden csavarral van. Bár azt nem tudom, hogy akinek nincs, vagy nem ilyen a hátsó doboza, annak hova lehet a felső részt rögzíteni
Nekem még nem volt Givi-s dobozom, de ez biztos gagyibb. Mit lehet tőle többet elvárni, ötödáron?!
ha valamit elakarnak vinni azt elviszik.Meg hát ha riaszt odafutsz addig oké..de ott áll két kigyúrt nagydarab állat vascsővel a kezében mi csinálsz?
Üdv mindenkinek.
Azt szeretném kérdezni,hogy nektek van-e riasztó a motorotokban?Én nagyon gondolkodom egyen.Nemsokára Pécsre költözök,és nagyobb biztonságban érezném a vasat,ha riasztana,ha piszkálják.Az autóvillamossági szerelő ajánlott egyet 20 000 ft-ért,ami pageres,és asszem 300 méteren belül jelez a zsebemben,ha döntik,emelik,vagy tolják a gépet.
Mi a véleményetek,vagy tapasztalatotok?
Előre is köszönöm.