kakucsring.hu
itt olvasgathatsz,,,
egész nap 6000ft, du 1-6ig 4000 ft
olyan nincs hogy 8-12 ig 4ezer,
hétvégente többen vannak, még nem voltam úgyhogy nem tudom hogy mennyi az a annyi
multkor felmerült egy kis kakucsringezés !
jun 30 jo nektek ez egy keddi nap 13h- 18h ig
kb 12kor lenne indulás, ezt még pontositom honnan,
Dabasi TESCO ba megállhatunk egy kis kajáért ill ki mit akar.
akik eddig mondták hogy jönnének:
1.freemailpeter
2.Jim-X
3.azul
4.botom
i
5.SirToma
6.fézerpéter
7.kisbocs
8.
9.
időj
árás függvényében illetve pályán lévő események miatt +/- 1 napos eltérés szóba jöhet,
akinek van kedve jönni és nem írtam fel az nyugodtan szóljon!
akiket meg felírtam, tőlük vissza jelzést várok
Tegnap este itt Pécsen legurítottunk a főnökömmel két kancsó bort Amúgy fasza kis idő volt itt, akkora jegek estek mint egy dió! A kocsim fák alatt volt, de a bal visszapillantómat bebaszta, úgyhogy csere
csak a segge nem tetszett...szóval fogódzóval együtt....nem értem miért nem olyan szín gyárilag mint pl. a tank....meg egyébként is nagyon csúnya volt rajta a festék,és amikor hozták meg is sérült a fogódzókon rendesen...meg hát remélem nem is lesz drága ez az egész...
Milyen fel sem ébredt? Nem beszól!
Már 8-kor keltem,igaz csak arra hogy csörgött a telefon,de könnyen megbocsájtottam...
Csavar kint...a végső,kifúrós módszer vált be...ez van...de azért biztos ami biztos meggyűlt a bajom egy másik csavarral is,amit az előző tulaj sikeresen beleszakított...elvett 1,5 órát az életemből...nem baj,az is meg van...most már csak a motor seggére várok...vasárnapi túráig meglehetne...
Ákos zsír lett a fényezés, jó lesz a motor! Már csak motorozni kéne megtanulni...
Üdv:Jim-X
-na meg lehet hogy lesz a festésen egy kis extra is,de nem tudom,mindenki mást mond
itt olvasgathatsz,,,
egész nap 6000ft, du 1-6ig 4000 ft
olyan nincs hogy 8-12 ig 4ezer,
hétvégente többen vannak, még nem voltam úgyhogy nem tudom hogy mennyi az a annyi
Beugró mennyibe kerül Kakucson? Meddig lehet kint lenni a pályán? Hétvégén nagy tumultus van? Köszi!
multkor felmerült egy kis kakucsringezés !
jun 30 jo nektek ez egy keddi nap 13h- 18h ig
kb 12kor lenne indulás, ezt még pontositom honnan,
Dabasi TESCO ba megállhatunk egy kis kajáért ill ki mit akar.
akik eddig mondták hogy jönnének:
1.freemailpeter
2.Jim-X
3.azul
4.botom
i
5.SirToma
6.fézerpéter
7.kisbocs
8.
9.
időj
árás függvényében illetve pályán lévő események miatt +/- 1 napos eltérés szóba jöhet,
akinek van kedve jönni és nem írtam fel az nyugodtan szóljon!
akiket meg felírtam, tőlük vissza jelzést várok
üdv minekinek
egyébként is,ez csak olyan megérdemelt pihenés...vagyis én hívom annak...
megint lógsz a suliból
Üdv:Jim-X
peti,ha valamikor esetleg,nem érnél rá napközben,nyugodtan gyere le hozzám,nálunk van áram,tudok neked világítani
de viszont 5.1 eset vegyél bele! fél literes kiszerelés bőven elég, még marad is....
...a fékolajat ti mikor szoktátok cserélni?
megyek is,, leiszom magam
Már 8-kor keltem,igaz csak arra hogy csörgött a telefon,de könnyen megbocsájtottam...
Csavar kint...a végső,kifúrós módszer vált be...ez van...de azért biztos ami biztos meggyűlt a bajom egy másik csavarral is,amit az előző tulaj sikeresen beleszakított...elvett 1,5 órát az életemből...nem baj,az is meg van...most már csak a motor seggére várok...vasárnapi túráig meglehetne...