Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott leszek Papa

Ákos zsír lett a fényezés, jó lesz a motor! Már csak motorozni kéne megtanulni...

Üdv:Jim-X
Elő fordult már, hogy két csoportra kellett osztani a társaságot
helló. nekem jó az időpont,ha vmi válltozik szólok.köszi
na,ezt el is hoztam ma,nekem nagyon tetszik,szóval jövő hónap elején ilyen lesz az egész motor...ha minden a tervek szerint megy

-na meg lehet hogy lesz a festésen egy kis extra is,de nem tudom,mindenki mást mond
kakucsring.hu
itt olvasgathatsz,,,
egész nap 6000ft, du 1-6ig 4000 ft
olyan nincs hogy 8-12 ig 4ezer,
hétvégente többen vannak, még nem voltam úgyhogy nem tudom hogy mennyi az a annyi
Helló!
Beugró mennyibe kerül Kakucson? Meddig lehet kint lenni a pályán? Hétvégén nagy tumultus van? Köszi!
hali

multkor felmerült egy kis kakucsringezés !
jun 30 jo nektek ez egy keddi nap 13h- 18h ig

kb 12kor lenne indulás, ezt még pontositom honnan,
Dabasi TESCO ba megállhatunk egy kis kajáért ill ki mit akar.

akik eddig mondták hogy jönnének:

1.freemailpeter
2.Jim-X
3.azul
4.botom
i
5.SirToma
6.fézerpéter
7.kisbocs
8.
9.

időj
árás függvényében illetve pályán lévő események miatt +/- 1 napos eltérés szóba jöhet,
akinek van kedve jönni és nem írtam fel az nyugodtan szóljon!
akiket meg felírtam, tőlük vissza jelzést várok

üdv minekinek
mit képzelsz? hivatalosan beteg vagyok

egyébként is,ez csak olyan megérdemelt pihenés...vagyis én hívom annak...
te Ákos !
megint lógsz a suliból
Ja, muszáj lesz
akkor szolj a főnöknek ,hogy virítsa a lóvét
Tegnap este itt Pécsen legurítottunk a főnökömmel két kancsó bort Amúgy fasza kis idő volt itt, akkora jegek estek mint egy dió! A kocsim fák alatt volt, de a bal visszapillantómat bebaszta, úgyhogy csere

Üdv:Jim-X
Ja,köszi... ...gondolkodom rajta hogy le kellene....még nem volt benne cserélve...9e km körül van...de 3éves...

peti,ha valamikor esetleg,nem érnél rá napközben,nyugodtan gyere le hozzám,nálunk van áram,tudok neked világítani
én amugy majdnem 3 éves korába cseréltem le és 18300 km ernél

de viszont 5.1 eset vegyél bele! fél literes kiszerelés bőven elég, még marad is....
2 évente írja elő a service manual. Ha nem tudod mikor volt akkor cseréld le azt jól van. Nem, egy nagy költség.
én nap közbe! este rosszak a fényviszonyok
Reggelt...

...a fékolajat ti mikor szoktátok cserélni?
már épp javasolni akartam...
mi ez a néma csönd
megyek is,, leiszom magam
csak a segge nem tetszett...szóval fogódzóval együtt....nem értem miért nem olyan szín gyárilag mint pl. a tank....meg egyébként is nagyon csúnya volt rajta a festék,és amikor hozták meg is sérült a fogódzókon rendesen...meg hát remélem nem is lesz drága ez az egész...
miér kőő festeni azt a szerencsétlen motorot
Hogy milyen emberekkel barátkozol Te...
Milyen fel sem ébredt? Nem beszól!
Már 8-kor keltem,igaz csak arra hogy csörgött a telefon,de könnyen megbocsájtottam...

Csavar kint...a végső,kifúrós módszer vált be...ez van...de azért biztos ami biztos meggyűlt a bajom egy másik csavarral is,amit az előző tulaj sikeresen beleszakított...elvett 1,5 órát az életemből...nem baj,az is meg van...most már csak a motor seggére várok...vasárnapi túráig meglehetne...