Ti milyen márkájú gumit használtok?Én Continentalt nézegettem (Contiforce,vagy Contimotion,Road attack,Race attack,Sport attack).Olvastam a bonctermet,de nem tudok dülőre jutni :(
Namost a fékolajtartalék dobozkára alapból fosgyenge csavarokat raktak, vagy csak ez enyémet tépték meg? Csak azért kérdem, mert nem tudom kinek az anyját szidjam, de szerintem a Yamaha mérnökét...
Az ablak párkány legalább 30cm magasabb, mégis mindent meg tud szerezni amit csak akar!
Egy jó tanács mindenkinek!
A kedves kiskutyát a tenyésztő Áronnak keresztelte el!
Gondoltam kutya ilyen névvel nem élhet, hát átkereszteltük,
Max-re( MAD MAX) Úgy látom a név kötelez!
még jo hogy nem a fékcsőnek esett neki a kutya de azért nézd át szerintem rendesen a gépet
lehet csak kiakarta probálni a mocit, és magas volt az üllés gondolta lefarag belőle
Mert ha igen akkor szégyeld magad.
Ja és az nem tartalék hanem a fékolaj tartály.
Ti milyen márkájú gumit használtok?Én Continentalt nézegettem (Contiforce,vagy Contimotion,Road attack,Race attack,Sport attack).Olvastam a bonctermet,de nem tudok dülőre jutni :(
http://www.hasznaltauto.hu/3045889_yamaha_fz6s_2
006
füleden ülsz
kár hogy akkor indulok vissza pöstre
Amúgy én is javasoltam a tesóméknak, hogy ne legyen Killer az extra mini yorkshire terrier neve, mert baj lesz
Üdv:Jim-X
Az ablak párkány legalább 30cm magasabb, mégis mindent meg tud szerezni amit csak akar!
Egy jó tanács mindenkinek!
A kedves kiskutyát a tenyésztő Áronnak keresztelte el!
Gondoltam kutya ilyen névvel nem élhet, hát átkereszteltük,
Max-re( MAD MAX) Úgy látom a név kötelez!
Felöltöztem, hogy megyek Alsoőrsre a H.D. fesztre az esti progikra.(ja persze a motornak és nekem is volt belépője)
Hát nem mentem!
Megnéztem egyéb károkat a mocin nem okozott!
lehet csak kiakarta probálni a mocit, és magas volt az üllés gondolta lefarag belőle
Üdv:Jim-X
gondolom örültél neki
bár akkor a másik üllést sem árt hogy ugyan ugy nézzen ki,
1-2 év és belágyul a feje jobb esetbe,
nálun kis van kiskutya eladó ha valakit érdekel
border collie és sarplaninac
Még ez aránylag elviselhető.
vagy szerzel egyet bontóbol