Jim, neked hétköznapok mennyire jók
csak mert akkor lenne érdemes menni, mivel akkor kevesen vannak,
péntek ,szombat,vasárnap, csúcsforgalom van a pályán
a tura jovo honapban lesz aktualis. De julius 4.-èn megyunk kunmadarasra gyorsulasi versenyre. Ha van kedvetek, csatlakozzatok. Motorozz. Hun fel tudtok iratkozni
Ja hát az a baj h a térdvédőm bokáig ér és a csizmába bele kell tolni.vagy még azt lehet h betűröm a farmert is csak az meg elég parasztos. Mind1 ezt a szezont még kibirom pályázás nélkül és jövőre talán lesz pénzem egy hozzá való bőrnadrágot venni a dzsekimhez....
Hello!
Én nem olyan régen vettem két új, kb. 40 literes dobozt 20 rugóért. Egy Pvörösvári srác csinált rá egy fasza tartót, szintén 20-ért. 40-ből megvan a két oldaldoboz.
16-os a gyári, nem vágott földhöz a különbség,de a motornak sokkal kellemesebb könnyedebb. Az órát majd gépéessel bemérem,mert halandzsázik ránézésre.Lehetne ez a gyári lánckerék,ha a sok suttyó miatt nem pironkodna annyira a yamaha a végsebesség miatt. Oszt mennyit megyen he?
Hello!Persze hogy megkérdezheted,kérdezni meg lehet...
Na de a viccet félre téve...a doboz egy öregebb modell lesz,de szerintem az teljesen mind1.Postával jön ha minden igaz 18.000.
A tartó 16.500 a platni (M5) pedig 7.500 pénz lesz.De arra kicsit tovább kell várni.
Szóval ez így 42.000 lesz.Komplett minden.Viszont ha a mostani Givi modellt vettem volna ("csak" 46L) akkor csak a doboz lett volna 42e...
A mostani hetem fullos, de szerintem jövő héten mehetünk vmelyik nap!
Üdv:Jim-X
csak mert akkor lenne érdemes menni, mivel akkor kevesen vannak,
péntek ,szombat,vasárnap, csúcsforgalom van a pályán
farmeron kivül kéne valami vagy protektor vagy bőrnaci
ha van valakinek kedve,
én is érdeklődő lennék, kérdés mikor lesz meg hova
szegény láncom elég gatyán néz ki eső után
rossz ránézni
Én nem olyan régen vettem két új, kb. 40 literes dobozt 20 rugóért. Egy Pvörösvári srác csinált rá egy fasza tartót, szintén 20-ért. 40-ből megvan a két oldaldoboz.
Szlovákiába?Bármikor!
Egyébként igen,Givi a tartó és a platni is!
e-mail: givishop@gmail.com
Mikor is megyünk Szlovákiába? Valami ilyesmit hámoztam ki a sok hozzászólásból
Ákos te Givi doboztartót vettél ennyiért? Mert az úgy jó ár, nekem is kéne...
Használt dobozzal foglalkozik,de ki tudja,lehet,hogy találsz nála megfelelőt....
veressj@yahoo.com
Ha tudtok 46 literes Givit vagy Kappát használtan, szóljatok lécci!
Na de a viccet félre téve...a doboz egy öregebb modell lesz,de szerintem az teljesen mind1.Postával jön ha minden igaz 18.000.
A tartó 16.500 a platni (M5) pedig 7.500 pénz lesz.De arra kicsit tovább kell várni.
Szóval ez így 42.000 lesz.Komplett minden.Viszont ha a mostani Givi modellt vettem volna ("csak" 46L) akkor csak a doboz lett volna 42e...