Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban nem. De hibátlan állapotban találtam a csapágyakat, zsírban.
A 65e km-et futott GSR-ben is hibátlan volt a csapágy, pedig ott még sok keró is volt....
Reggelt.
Csak előfordulhat az is hogy pályán nagy vagány és közúton pedig meglepődik,hogy nem is úgy van az,mint pályán.Vagánykodni akar ott is,csak hát a körülmények nem adottak.

Képek nincsenek...szégyenlem is magam érte
(nem vittem a gépet,így is probléma volt a táska)
Szia Z3! Szerintem egy Fazer topikban jó helyen vagy, hogy mindenki csak ajánlani tudja az FZ6N-t, mint ahogy most megteszem én is

Más: Képzeljétek benne voltam a tévében, az rtlklubon volt összefoglaló a Motofest-ről és láttam magam egy képkockában Úgyhogy sajna itt többet nem tudok nyilatkozni.....Ingyen.....

Üdv:Jim-X
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Elgondolkoztam azon hogy nagyobb gépre szeretnék ülni,de rájöttem hogy speedmotorral utcán hülyeség motorozni mert egyszerűen nem oda való Jövőre szeretnék egy 600ast ha Isten is (no meg a szülők) úgy akarják,de idomos 600ast nem mernék bevállalni,viszont egy naked FZ6 nagyon tetszene.Használtan nem is vészes az áruk (2004eseket néztem).Szerintetek?
én meg a forditotját vallom! pályán igen is sokat lehet tanulni a kanyarodásrol! inkább ott érjen le a lábtartód mint egy "jo minőségű" közóton, ahol megakad valami kátyúba és olyat dob rajtad hogy lehet sose kelsz fel ,
ismeretlen helyen meg nem vagánykodni, mert akkor jöhet besokallós téma
KÉPEK,KÉPEK KÉPEK hol vannak Ákos
jo reggelt!
nálunk is van alul felül gumi tömités,,, csak zsir nincs sok
szerintem te se szedted volna szét a sajátodat ha nem történik meg veled a bukás,,,
Igaz igaz.
Ott kell megtanulni aztán jöhet a pálya,nem pedig fordítva.
cracker! irj emailt4 jozsilukacs@freemail.hu
Golyóscsapágy van benne.
Nem tudom, hogy a yamahánál milyen a megoldás, de ennek felül és alul van egy gumiperemes alátét, ami nem engedi be a vizet...elméletileg.
Nagon szarul nézett ki én arra gondoltam hogy 30000 ként kéne cserélni most ugy gondolom hogy inkább 20000 ként kéne az a tuti.
Az enyém 36000 nél lett cserélve sokkal szarabbul nézett ki mind a Petié.
Dobj fel egy fotót a kormány csapágyadról kupgörgős?
Kiváncsi lennék rá hogy a GSR be mit raktak gyárilag.
Gondolom a Suzuki is spórol nehogy csődbe menjen:)
Na Örülj neki h ennyire jól döntöttél.
Én ezt nem bíztam a szerencsére!
Ez egy pontosan, alaposan átgondolt, mérlegelt a tapasztalatokat feldolgozott helyes döntés volt.
képeket ha csináltál dobd fel!
Nem lehet mindenki annyira szerencsés hogy GSR-rel járjon.
Ennyit a yamakkáról....

Ha nincs jól tömítve alul és felül, akkor befolyik a víz a csapágyhoz és.....folytassam?
hozzá teszem 2006 os a motor és 21500 km er van benne, elég szomorú látvány egy közel 2millás motortól
elég fekete volt, meg hignak tünt, relem igy megoldodott az a problémám is hogy kagylosra koptak az első gumijaim
most nem vettem észre, azért elég rövid ut volt ez most kitapasztalni
Majd ha lesz 100 euróm zsebre nyomni a rendőrnek a kipufogóm miatt.
A teló olaj milyen állapotú volt? Nagyon ramaty vagy tűrhető?
Hát pedig mentek be páran autóval az alsó parkolóba. A köcsög... Mér törölted a képeidet De motorral is jöhettél volna tekintve h Motofest volt!
Nekem nincs szügségem a pályázásra gyertek ki Szlovákiába mocizni megmutatom hogy kll a murván közlekedni:)
Igaz Ákoska:)
Voltam én csak kocsival ez a köcsög meg nem engedett be én meg nem gyaloglok:)
Szia Karu. Ritkán látni fórumon mostanában. Mér nem jöttél ma Hungaroringre?