Én is csatlakozom a "ciripelős csapathoz"
Az én motorom S2-es, 0-27000km van benne.
Engem is zavart a hang, a motoros barátaim is a vézérmű láncra tippeltek ,ezért bevittem megmutatni YW-be. Ott Gyula ( az egyik szerelő ) megnézte az automat vezérmű láncfeszítőt, de nem tapasztalt problémát, így hagytam a dolgot.
A szelepállítás pedig csak 40e km-nél írja a szervízkönyv
A 30e. szervíznél azért újra előfogom hozni ezt a dolgot.
Szia!
Az én motoromnál is hallani ebben a fordulatszám tartományban valami ciripelést. de ha csak nagyon figyelek rá.Szerintem a vezérműlánc.
Én 0 km-esen vettem a mocit nagyon vigyáztam rá mégis hallani valamit. Szerintem sajátosság. Ettől nem fog kevesebbet futni mint amire tervezték.
Sziasztok, vettem egy 2005ös évjáratu fejidomos fazert. Kellene nekem pár dolog, sportkipufogó, kicsi indexek, illetve fehér hátsó lámpabúra. Hol tudnám ezeket beszerezni? Tudtok esetleg valami webshopot?
Augusztus van. Egy dél-franciaországi kisvárosban vagyunk, egy
panzióban, a turistaidény kellős közepén. De sajnos már régóta esik az
eső, ezért elég rosszul megy a bolt....és persze mindenki marhára el
van adósodva.
Ekkor szerencsére belép egy gazdag orosz turista a kis hotelbe, a
recepcióhoz megy és kér egy szobát. Lerak egy 100 euróst az asztalra,
majd elirányítják a szobájába, ami a harmadikon van.
A hotel tulajdonosa fogja a 100 Euróst, és szalad vele a hús
beszállítójához, hogy megadja neki a tartozását.
A hentes azonnal fogja a 100 Euróst és siet a nagykereskedőjéhez, hogy
megadja neki a lóvét.
A nagykereskedő sem rest, vágtat egyből a termelőhöz, Etienne
gazdához, hogy kifizesse neki a disznókat, amit még korábban hitelre
kapott tőle.
Etienne gazda pedig fogja a pénzt és sebes malac vágtában viszi
Sophie-nak, a helyi prostinak, aki még a múlt hónapban nyújtott neki
hitelben szolgáltatásokat.
Sophie pedig boldogan sétál be a 100 Euróssal a mi kis hotelunkba,
hogy kifizethesse végre a szobákat, amire felvitte a pasikat az elmúlt
hetekben.
Leteszi a pultra a 100-ast.
Ebben a pillanatban lejön a harmadikról a gazdag orosz. Kijelenti,
hogy ez a szoba neki nem felel meg, és kéri vissza a pénzt. A tulaj
odaadja, ő pedig fogja a 100-ast és távozik.
Nos: VÉGüL NINCS KIADÁS ÉS NINCS BEVÉTEL ÉS MÉGIS MINDENKI KIFIZETTE
AZ ADóSSÁGÁT!
ENNYIT A VILÁG GAZDASÁGI VÁLSÁGÁRóL..
Érdekesség: rendeltem tegnap egy protektor inget tőlem 300km-ről,11 h-kor,interneten komunikáltunk,írták csak akkor hívnak ha gubanc van. Ma! Reggel 7 h-kor hív a GLS-futár 8-9 közöt hozná a csomagot ennyi meg ennyi leszmajd,várja már valaki.8:01-kor csenget. Minden okés. Az állam leesett. Csak haladunk valamerre..........ha lassan is. Vagy csak vannak cégek akik megbecsülik a vevőt?!
na ez az. majus 5 ota az a kep nem aktualis, de meg nem volt lehetosegem olyan kepet kesziteni, amit szivesen kozzetennek, de dolgozok az ugyon!
fontos a jo hater /pl. dunakanyar, tihany, vagy egy klassz panorama ut, pl grossglokner, vagy a asfeszek kornyeke/, es a jo fenyviszony /napkelte pl/.
na ha ezt sikerul osszerakni egy helyre, akkor lesz kep is!
;-)
NO kakucsosok! felhivtam a pályát, vagy is egy emberkét !
keddre(30.a) nincs a pálya lefoglalva, szabad, egyenlőre gokartosok sincsennek, ha netán lesznek akkor fél órás bontások lesznek,
reméljük minnél kevesebben lesznek a pályán, ill jó időnk lesz
Lassan teljesen elkészülök a motorral (még bukócső, hátsó fékbetétcere, olaj/ olajszűrő csere hátravan), meg még szépen le is pucolom, aztán teszek fel róla képet, sőt talán még közös gurulásra is benevezek.
Eddigi munkálatokban a YW-s Kollégák nagy segítségemre voltak - különösen Kozmax - tényleg le a kalappal a srácok előtt - olyan dolgot is megcsináltak a motoron, amit nem is beszéltünk meg előre - nem nagy dolog, de pl. egy csavar hiányzott és szó nélkül pótolták - szóval én is nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, hogyha szerelés stb gondja van akkor bátran viheti a soroksári útra a gépet.
Ja és ami a legfontosabb, a humorérzéke is van a csapatnak és remek a VIP ügyfeleknek járó Jagermeifter !
üdv Mindenkinek, Tamás
nézd meg ezt a VIDIT a közepén lehet hallani ezt a ciripelést, alapjáraton,
ez van neked