Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy Jim!

én holnap reggel 7kor indulok ki, kb félre kint vagyok,és fent leszek a box utcánál! eső esetén nem megyek!
Sziasztok!

Én az uj nulláson jövök Gyömrő felől, olyan 7körül leszek Gödöllőnél! Előbb nem megy, mert az asszony csak így enged el
Esetleg a ring bejáratnál, vagy a boxutcánál a regisztrációnál nem röffenünk össze?

Üdv:Jim-X
Szia péter.

Mi 6:45kor indulunk gödöllőröl.
30-as főúton jössz?
ahogy beérsz gödöllőre, lesz egy buszvégállomás-
Miután elhaladsz mellette, balra be lehet fordulni.
ha érdekel akkor ott megvárunk.
szevasztok. mi a csajommal Egerből megyünk valakihez szivesen csatlakoznánk, a mátra felől közelítünk.
Én gödöllőröl megyek, de de a 30-ason talizok a többiekkel a mogyoródi leágnál!
közös kivonulás valakikkel?
Ha nem esik reggel, és nem 8 vagy 10 fok van, akkor mi megyünk elvileg.
Jó lenne kint összefutni veletek.
Üdv!

Mi lesz holnap?
Megyünk?
Mikor?
Találkozó közös kigurulás?
Üdv!
Hol lehet ennyiért megvenni?A Yamaha World-nél 20200/ db árat mondtak.
Lenne egy kérdésem, szerintetek megoldható az ABS egy ABS nélküli fz6-ra? Vagy túl drága mulatság lenne?
áá megörülök ha szép láncom szét ba,, az eső
esik
lassacskán indulnék pöstre
Sziasztok.

Itt is esik, eléggé aggódok a holnapi nap miatt!
Nálunk esik, mi lesz így a holnappal...
de vazze! itt azért kell korábban oda menni hogy ne szo..asd le magadat több órás sorban állással,,, és közbe téped a hajadat hogy mikor mehetsz már
én legfőbb kép azért szeretek pályázni, mert felénk egy deka kanyar sincs, egyenesen menni meg a hülye is tud, másrészt meg ki lehett engedni a gőzt, igy ez nem a közúton történik meg,
nincs sebesség korlát,trafipax, nem kell félnem több száz ezres csekkektől, nem jön szembe se auto , se motor, sok előnye van ennek,,,
a legnagyobb talán hogy megismerheted a motorod mit is tud és te mit tudsz, sokat lehet tanulni akármelyik pályán is, legyen az kakucs vagy hring
az tény hogy nem olcsó móka
De bazmeg Peti az a főiskola volt! Akkor az is lényeg volt néha, hogy az anyagba is beleolvassak a vizsga előtt, ne csak a puskáról toljam :D
De most nehogymá azért keljek 6-kor szombaton, hogy 20 percet gyilkoljam az amúgy sem olcsó gumijaimat...

Ehhh...

+látjuk még!

tavaly amikor még voltak ingyenes nyiltnapok, akkor kapunyitás előtt 1orával már simán voltak, aztán amikor lehetett menni akkor mindenki futott
tiszta főiskolai érzés jutott eszembe, mi zh vagy vizsga előtt volt hogy 3 orával beültünk a terembe hogy elfoglaljuk a legjobb helyeket
jah mint a motoros találkozonkon, legalább is felénk ez volt a divat hogy hoztak egy roncs kocsit és lehetett szabdalni , ütni vágni,
tul sok értelmét nem láttam , lehet azért mert nem ittam ...
8kor van a kapunyitás az előtt én nem megyek...még hogy ott várjak

flexes motoraprításra felajánlod a paripád?
az időjárás az necces,de
1000% hogy sokan lesznek, érdemes minnél hamarabb menni, fél 8 kor tuti van esélyed !
jo idő esetén kicsit kimennék én is, szivesen megnézném azt a offroad parkot is, vagy esetleg gokartozni ha az is ingyen van, bár azt nem hinném, aztán jöhet a flex és szétszabjuk a motort
Persze persze,én is az oldalra fognám a hibát
Egyébként az esőt én sem szeretném...
...ő Mi van ezzel..
Csak ne essen az es?!
Ringre megyünk.Vagyis mi igen (2).
Jó lenne 8 után ott lenni,biztos ami biztos.Ha egyszer elmegyek nem akarok lemaradni
Hali!

Legutobb én is sokat fújtam és ki is dobálta! Viszont most mértékkel tettem rá, figyelve, hogy mindenhova elég jusson és meg is lett az eredménye! 1-2 pötty és semmi több!

Szombaton jöttök ringre? Nagy tumultus lesz? 8ra képtelen leszek odaérni, lesz később is hely?