Nahh, gratula főnök!
Akkor mehetünk csapatni, csak ne essen...
Egy rétság az örömre, vagy egy kis lájtos gurulás valamerre?
csak ne essen ez a szar.....
A motorkerékpár elsődleges azonositója az alvázszám. Ha magyarországi akkor megtudjuk mondani, hogy ki volt cserélve vagy nem. De, ha el volt rá számolva még akkor sem biztos. Találkoztam már ilyennel. Ha külföldről behozott akkor, csak a TPS-en levő szám ellenörzéséből tudom megmondani. Mivel visszahívás volt erre az alkatrészre, ez a motorkerékpár teljes használati idejére ki van terjesztve.
Leírom még egyszer: szemre vételezéssel nem lehet ellenőrizni, hogy tényleg rossz-e. Attól független nyugodtan kicserélhetitek.
Talán olcsóbb lenne, felkeresni egy olyan embert aki konkrétan megtudja mondani, a hiba okát.
Igazán nincs mit ennyire meg köszönni. Mindenkihez így állunk hozzá, de még így is képtelenség mindenkinek megfelelni. Valahogy, így lehet túl élni a mostani g .helyzetet.
Nagyon szépen köszönöm.
Tényleg érezhetően jobb lett a gép, mostmár cask hozzátok fogom vinni. Zoli is rendes volt, ritka az ilyen hely.
Nagyon jól esett az ő kedvessége is, így gondolkodás nélkül tudom, hogy hova fogom hordani a gépet.
Ma kihagytam a kört, elég borus volt felénk.
Szombaton mi is megyünk a ringre, megbeszélhetünk egy helyet, ahol talizhatnánk odakint.
Sajnos letört az 1ik plexitartó csavar feje, úgyhogy most csavart vadászok. Lehet veszek valami színescsavart.
Tud valaki egy boltot ahol lehet venni?
Szia!
Gyárilag rettenetesen szegény keverékre vannak állítva a motorok, hogy teljesiteni tudják a környezet védelmi előírásokat. A keverék szabályzó csavarokat majd egy fordulattal kellet kinyitni az alap beállításhoz képest. Dúsabb alapjárati keverék.
Ezért nem kell ráhúznod a szívatott rövidebb állás után. Ezt majd megszokod, de ez nem hiba.
Nem sokkal utána mikor jöttél, jött egy ugyan olyan FZS, és ugyan azt az elektromos "hibát" produkálta mint a Te motorod. Így gyakorlatilag elgondolkoztam, hogy egyáltalán van e hiba. De utána járok még.
Köszönöm szépen még1x a pénteki segédletet, a szinkron jó lett, teljesen másképp jár a gép, mint eddig.
1 érdekesség: hogyha nem áll sokat, akkor szivatót nem szabad ráhúzni, mert nem indul.
Próbáltam az elektromos hibát is menetközben, de akkor nem csinálja, csak ha állok.
Azt tudom. De valahogy az 1000 szimpatikusabb. Egyébként jó, hogy szóbajött az alapjárat, elis felejtettem, hogy feljebb kell tekernem, mert akkor hétvégén az alpokban képes leállni a magasabb helyeken hajtűkanyarok előtt, mikor vissza kell kapcsolni.
Akkor mehetünk csapatni, csak ne essen...
Egy rétság az örömre, vagy egy kis lájtos gurulás valamerre?
csak ne essen ez a szar.....
meglett a tegnapi vizsgám
éljen a motorozás, szabadság
Talán olcsóbb lenne, felkeresni egy olyan embert aki konkrétan megtudja mondani, a hiba okát.
Fostam elmenni, mert paráztam hogy esni fog. Mostmeg olyan tiszta az ég, mint a csuda. Ez a formám:D
Tényleg érezhetően jobb lett a gép, mostmár cask hozzátok fogom vinni. Zoli is rendes volt, ritka az ilyen hely.
Nagyon jól esett az ő kedvessége is, így gondolkodás nélkül tudom, hogy hova fogom hordani a gépet.
Ma kihagytam a kört, elég borus volt felénk.
Szombaton mi is megyünk a ringre, megbeszélhetünk egy helyet, ahol talizhatnánk odakint.
Sajnos letört az 1ik plexitartó csavar feje, úgyhogy most csavart vadászok. Lehet veszek valami színescsavart.
Tud valaki egy boltot ahol lehet venni?
Gyárilag rettenetesen szegény keverékre vannak állítva a motorok, hogy teljesiteni tudják a környezet védelmi előírásokat. A keverék szabályzó csavarokat majd egy fordulattal kellet kinyitni az alap beállításhoz képest. Dúsabb alapjárati keverék.
Ezért nem kell ráhúznod a szívatott rövidebb állás után. Ezt majd megszokod, de ez nem hiba.
Nem sokkal utána mikor jöttél, jött egy ugyan olyan FZS, és ugyan azt az elektromos "hibát" produkálta mint a Te motorod. Így gyakorlatilag elgondolkoztam, hogy egyáltalán van e hiba. De utána járok még.
Valaki még esetleg este egy kanyar?
Éppenséggel jó lehet, nem tudom.
ha van valami csörrentsetek:
06-30-kilenc28 5kilenc 7hat
Pont beszéltük Petivel, hogy menőkém van.
Estefelé neked megfelel?
Ha jó idő lesz ma, lehet talizunk petivel valahol...
Tekerhetnénk egy lazásat valamelyik délután....?
Köszönöm szépen még1x a pénteki segédletet, a szinkron jó lett, teljesen másképp jár a gép, mint eddig.
1 érdekesség: hogyha nem áll sokat, akkor szivatót nem szabad ráhúzni, mert nem indul.
Próbáltam az elektromos hibát is menetközben, de akkor nem csinálja, csak ha állok.