Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lényegtelen hogy R6 vagy akármi,ahány motornak megnéztem, MINDNEK kevesebb volt jóval a gázkar útja. De lényegtelen,mert megnéztem a torokban a pillangókat és gyönyörüen 90-fokot mozognak(vissz.h.képest).Tehát nincs elállítva semmi,ez ilyen és kész. Sajnos.
felesleges vita!
minden motornak más (tipusonként) a gáz tartománya vagyis hogy mechanikusan mennyi a csutka gáz,
Én azt mondom hogy ha egy FZ6-om van akkor nem egy R6-al fogom összehasonlitani.Nézz meg egy FZ6-ot.
Egyébként meg kétlem hogy a Viragonak ugyan annyi volt mint a d.monsternak...és akkor nem ok a Virago?
Jó reggit. Okostojás, felsorolnám akkor min volt még a FELE! Alapos ember vagyok: Viraggo(csopper!), cb1000, cbr600f-rr, r6, d.monster, cbr1000rr, gtr1400, na akkor ez mind szar,meg sportmotor? Szerinted egy R1-en 3mm a gáz markolat útja?
Sziasztok! Kérdésem hozzátok egy ma tapasztalt hanggal kapcsolatban a motoromnál. Kb.: 4000-4200-as fordulaton hallani lehet egy fémes rezonáló hangot, de csak ebben a tartományban. Ha tartom ezen a fordulaton a motort akkor lehet csak hallani. Megnéztem a felfogatásokat(motor, kipufogó), de nem tapasztaltam hibát. Valaki esetleg tapasztalt már hasonlót? A motorban 7000km-van és 2006-os évjáratú. Tudnátok segíteni valami ötlettel, hogy mi lehet ez, vagy vigyem szakszervízbe? Használható így tovább a motor? Köszi.
jol mondod valószinű a markolatnál a külső átmérő más, de figyu r6 al ne hasonlisd össze azt sportmotor ez meg naked bike, valószinű ha ráraknál erre egy r6 markolatot akkor ennek is oylan lenne

szerintem a mérnökök igy tervezték, pl az r6nak a féke a mienkhez képest brutális, szinte hihetetlen amikor mentem vele
Szerintem egy R6-on elég természetes hogy szinte a fele...jó hogy nem R1-en nézted...szerintem FZ6-hoz hasonlítsad...
Ugy ahogy mondod szinte megegyszer rá kell fogni. Majd lefordittatom az angolt az öcskössel. Néz majd meg egy R6-ét például,a FELE! ( Csak meg ne verjen a gazdija! ) Holnap bekuksizok a légszurőházba,lesz rá időm. Amit a bowden csavar,ha annak "nőne" a kulső átmérője akkor lenne orvosolható. Ha minden más a normál helyén van.Szerintem.
lehet sokat ráncigálod azt a kurva gázt
és ott meddig fut? 100 felé?
enyém normális,,, nem sok, bár ha teljes gázt ráakarom huzni akkor jó felül kell megfogni, kb a kormányon a vizszintes sikra merőlegesnek kell legyen a csuklóm, és akor tudom ráhuzni a maxot egyszerre, nah akkor megvadul a paripa

egy gáz bowden cserével nem orvosolható
Tudom miről beszélsz, van is róla angol nyelvű papirom,hogy mit kell baszogatni a müszerfalon a gázállás nézegetésnél. De, ha mechanikailag "sok" a gáz akkor hiába nézegetem az elektronyikus falat. Majd nézd már meg,a tied nem tünik-e soknak más motorhoz képest. A yamiban mondták más témában,régebben a folytott gépeknél nézegetik,ott van jelentősége. Ha bekuksiznék a torkokba ott látszik-e valami "tulnyitás",ha van olyan?! Amit a bowden forgat a torok-sor végén azon van állitható ütközőcsavar.Amugy.
poén volt te humorszegény
arrol már tudomásunk vagy hogy állat vagy
az nem jo te buta
hosszú a lábad?
vissza térve a gázra, fingom nincs azt a részt sose szoktam baszogatni, de van egy potja ahol a gázt teszteled, ha huzod a gázt megy fel a skála, vagyis 0-100 ig, és csutka gáznál az a jo ha 100 ig kifut , nah valami ilyesmi
de valaki magyarázza már el neked normálisan érthetően
ja,ennyi...én valami komolyabb dolgot vártam tőled

kötözz oda egy vonalzót bazzeg
Mondtam már tömzsi-köpcös-kigyúrt állat vagyok..........a kezem rövid....de a jóisten innen elvesz.....amott meg ad.........
annyira hátra hajtottad a kormányt hogy ne legyen távol, azaz rövid a kezed
no képen látható a gyorskötöző
ráteszem a telóra, és amikor mozog össze, a kötözöböl látod hogy meddig megy össze
értesz
A telóutad ugyanannyi marad,csak a váznyak mogotti dolgok közelebb kerülnek a talajhoz. Nem fog beleérni semmi-semmibe nyugi.(hacsak a kormány nincs ugy hátul mint nekem,és a tankot pedzegetné)!
Igen,és ha megnézted a hibakódot, MIT ÁLLITASZ BE , hogy rövidebb legyen?
na most láma leszek de mi is ez a gyorskötözős dolog?
aha

most nekem is lentebb van, de fogok rárakni egy gyorskötözőt, hogy teló mennyire ül össze,,,
első rugó utja elvileg 130mm er