Sziasztok!
Elvileg ha minden okés, akkor 8:30 sztem m3 meki.
De még nem szóltak a többiek hogy mizu.
Ha nem romlik az idő, mi kinézünk szerintem.
Ha kell telószám, dobj mail-t.
Én is voltam a szemlén, karbiszonkron volt, többet nem megyek maszekhoz, mert össze-vissza jártak a karbik.
Köszi még1x Kozmax a segítséget!
Volt egy hiba, amivel kicsit megszivattam őket, de "Respect" a cégnek...
Nekem is gyorsba nézték át, de mást sztem nem is várhat az ember, nekem megnéztek mindent, attól függ hova megy az ember.
Az biztos, csak a world-be fogom vinni a gépet, más kókler nem nyúlhat hozzá.
számom: 0630 kettőhetvennyolcnegyvenhétnullahét
Hát kb 15 percig tartott az "átvizsgálás"... elemeztük hogy hány ponton bukna meg a műszakin meg olajszintet néztek, gyújtást, lámpákat, kormánycsapágyat, fékbetéteket, hibaüzenetet de azt ugye már multkor Karuval megnéztük. Ja mondták a gumira h 5000ért tovább engednek.
Na voltam ma az Egészségszemlén, nem vártam sokat, de annál kevesebbet kaptam. Még a kerékcsapágyam se nézték meg mert nem volt sztenderem. Úgyh gyakorlatilag annyit tudtam meg h jól néz ki a farokidomom. Meg hogy menjek majd 40 ezres szervízre szelepet hézagolni meg injektort állítani meg gyertya stb ami kell.
én voltam normál pályanapon, merszen, honda napon, yamahán is és sehol se kötöttek bele hogy nem bőr rucim van, sok utcai motoros megy cordurába, szerintem itt se lesz máskép, max fel kell őket hivni, biztos ami biztos
Hááát, ha most külön követelmény, akkor lehet gázos lesz.
Bár tavaly én a 4x20 percet textilben nyomtam.
Egyedül a caterpillar bakim nem tetszett az öregnek.
Bár most is csak munkavédelmisem van, de betétes
sajnos még bakit nem sikerült venni. Az olcsóbb protektor mentes meg minek, annál merevebb a mostanim..
Rendeltem januárban csizmát, csak még nem ért ide.
Askew Racing x9, jó kis csimma...
Csak 47es kell, és nem sok helyen van polcon:D
Hát ha összejön akkor nagyon remélem hogy neked van igazad....
csak hát,piros betűs rész- Alapvető felszerelésként a szervezők minden esetben megkövetelik a bőrruha, a csizma, a kesztyű, és a bukósisak viseletét. Ezek bármelyikének hiánya a pályamotorozási jog felfüggesztését vonja maga után!
9re megyek, pont a regglei csúcsban.
Jó lesz gödöllőröl beérni, faszom, már bocs.
7:40kor indulok is, nem vagyok az a nagy sorok között tolakodó típus, csak finoman lájtosan.
Ahol meg tiszta és lehet, ott előre lépek egy picit:D
Jó volt veletek bandázni egy kicsit!
idő tényleg elég kaki...de a csillagos ég remélem jó előjel...
kidugtam a fejem kicsit a könyvek felől ,hát elég hüvös van kint
Üdv
Elvileg ha minden okés, akkor 8:30 sztem m3 meki.
De még nem szóltak a többiek hogy mizu.
Ha nem romlik az idő, mi kinézünk szerintem.
Ha kell telószám, dobj mail-t.
Én is voltam a szemlén, karbiszonkron volt, többet nem megyek maszekhoz, mert össze-vissza jártak a karbik.
Köszi még1x Kozmax a segítséget!
Volt egy hiba, amivel kicsit megszivattam őket, de "Respect" a cégnek...
Nekem is gyorsba nézték át, de mást sztem nem is várhat az ember, nekem megnéztek mindent, attól függ hova megy az ember.
Az biztos, csak a world-be fogom vinni a gépet, más kókler nem nyúlhat hozzá.
számom: 0630 kettőhetvennyolcnegyvenhétnullahét
és ezt mind hány percben mondták el
nem is mondták gumit kéne cserélned
inkább elmegyek valahová lazulni kicsit
én is azt teszem
Basszus 3 napja nem tudok a fenti menüből belépni a fórumba... Most jöttem rá, hogy más úton is be tudok lépni
Szóval lemaradtam mint a borravaló! Lesz ma este valami, mert 6 után I will be free
Üdv:Jim-X
Bár tavaly én a 4x20 percet textilben nyomtam.
Egyedül a caterpillar bakim nem tetszett az öregnek.
Bár most is csak munkavédelmisem van, de betétes
sajnos még bakit nem sikerült venni. Az olcsóbb protektor mentes meg minek, annál merevebb a mostanim..
Rendeltem januárban csizmát, csak még nem ért ide.
Askew Racing x9, jó kis csimma...
Csak 47es kell, és nem sok helyen van polcon:D
csak hát,piros betűs rész- Alapvető felszerelésként a szervezők minden esetben megkövetelik a bőrruha, a csizma, a kesztyű, és a bukósisak viseletét. Ezek bármelyikének hiánya a pályamotorozási jog felfüggesztését vonja maga után!
Én érzem csak hülyeségnek?
Jó lesz gödöllőröl beérni, faszom, már bocs.
7:40kor indulok is, nem vagyok az a nagy sorok között tolakodó típus, csak finoman lájtosan.
Ahol meg tiszta és lehet, ott előre lépek egy picit:D
sorry
van 1-2 majd felteszem azért...
Mi lesz az Iveco szervíznél?