Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, de +ba lesz egy csomó progi.
Rendőrös bemutatók, meg rutin feladatok...
Én kíváncsi vagyok, legalább lesz egy kellemes nap.
Pláne, ha jó társasággal tölti az ember.
Remélem találkozunk odakint....
Remélem reggel nem fog esni, mennék a world-be átnézésre.
Este dobok egy eső elűző imát:D
naptárba beírtam már
ahogy néztem szerintem csak 1szer 20 percet lehet menni, de több mint a semmi, biztos sokan lesznek,
Kéne bizony!
Hát kéne menni ha nem lesz rossz idő.
Sehol senki.
Szívesen.

Fazeresek jó emberek!
Remélem talizunk kint!
nyam-nyam....fincsi remélem sikerül
köszi hogy beírtad
Nah srácok, sztem ez érdekelni fog mindenkit!

Ingyenes pályanap, programokkal
annak rég vége... én is jól szórakoztam, bár a színvonalon még lett volna mit hozni... majd nekiállunk a saját mûsorkészítésnek...
Hali.

Ja, én is mennék holnap a Yamahához, meg lehet h kinéznék este én is az Iveco szervízhez.

Más: 2000 km-el ezelőtt cseréltem hűtőfolyadékot és akkor majdnem maximumig lett vele a tágulási. Azóta már a min és a max között van inkább a minimumhoz közelebb egy kicsivel és ez engem eléggé aggaszt, nem szeretném ha hengerfejes lenne a gép. (fehér füst nincs láthatólag, ereje szerintem rendben van) Az katasztrófa lenne. Nektek is fogy?
Sziasztok.

Jó szar idő van.
Remélem nem fog holnap esni.
Reggel megyek a yamahába, este meg elvileg m3 és iveco lenne.
Köszi a választ!
egy sima wax felhordásátol a tank fényezésének semmi baja nem lesz
Ha nem karcos akkor géppel kipolíroznám.
Ha karcos akkor először vizes csiszolás 1500 majd 2000 papirral és utána polir először durva paszta majd egy finom természetesen géppel kb 900as fordulaton.
Szia Karu! És mi a helyzet a plexivel? Azt hogyan csinálnád?
Nem akarok beszolni de én biztos vagyok benne hogy a polirozásban jobban othon vagyok mint te.
Ne izgitsd be itt az embereket mert az lessz a vége hogy kikoptatják a fényezést.
ha van fél literes kiszerelés bőven elég több évig, nem kell vastagon kenni...
Igen is főnök úr!
Köszi szépen.
ahhoz Wax ot vegyél, előtte alaposan tisztisd le, hagyd megszáradni,
kend fel a waxot, megszárad és egy nagyon puha rongyal letörlöd és közbe körkörösen át "fényezed"
Karcokat nem terveztem én sem eltüntetni inkább legyen egy kis csillogás... Arra meg jó,nemde?
Hát tényleg egy átlagos leányzó volt...semmi különös...na nem baj...freepetinek jó lesz,elvégre ő a polírozó király
és karc eltüntetést csak géppel csináljuk, kézzel szinte lehetetlen,
amugy ne nagyon várj ezektől a szerektől kurva nagy hatást,
hajon van minden fajta korungunk, 3-4 változatba, hozzá durva-finom szemcsés paszták, kevés idővel annyit tudunk elérni hogy a tejfehér karcokat átlászóvá polirozzuk, de hogy karcokat kiszedjünk ,több orákat kell rászentelni, itt mélyebb karcokrol van szó, meghát elég nagy felületünk van ,szoval tul sokat nem szarakodunk vele, inkább tisztitás és waxolás
Annyit mondott csak, hogy a jól "polírozó" srácokat szereti. Tudod, akinek van mivel.
Nem különösebben