Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem is olyan rossz ötlet...meg kéne látogatni a Petit...hátha vannak ötletei...sosem lehet tudni...
És mi lenne, ha összejönnénk (mondjuk Petinél), hogy megbeszéljük hogyan lehet az ilyen spéci cuccokat beszerezni?
Csinos csajszi volt?
Tegnap lepucováltam a masinát (már csak a plexit kellene rendbe tenni). Arra jön egy csajszi, kérdezem, hogy melyik motor tetszik neki a legjobban. "Az ezüst"- és rámutat az fz6-ra, pedig mellette ált még az olasz formatervezés büszkesége a ducati monster fekete és piros változatban is.
Hm...be kell szereznem valami hasonlót...neked is ajánlom ha esetleg nem lenne...
Pesten alig esett ma, de nem baj, mert lehet hogy Kakucson pedig zuhogott. Legalábbis remélem, ha már kihagytuk ezt a remek alkalmat. Na, majd jövő héten .
ha wax-al lekentem volna akkor frankon csillogna
akkor úgy kérdezem hogy ha ilyet használnák a motoron csillogna tőle szépen?

nem hiszem hogy tudnád rá a választ...mert hát ugye,honnan....
nem illik ilyenekről beszélni
motorra nem marad belőle valami kevés?
hali

csak nem esett ma !
a hajon a farecla termékeit használtuk, géppel, kézzel is,,,
Mivel csinálod?
Mi a helyzet a csapágycserével? (Fotoriport?)
Freon Gee, a webcsatornás R2 motoros magazinnról nemtudsz valamit? Lesz még, vagy annak teljesen vége? Jókis műsor volt az...
én ezeket a hajokat szoktam polírozni, ill waxolni, "unalmamba"a Dunán, ezek végig "plexiből" vannak,
Köszi a választ! Ha jól sejtem, ez egy új motor volt, amit tesztelésre kaptál.

Polírozó korong és valami egyszerűbb polírpaszta nem teszi meg?
pont egy FJR-nek sikerült összecsesznem a plexijét olcsó Szilviával...
vettem 3 tubus telefonkijelző karcmentesítő pasztát a COnradban, 5 000 /darab... és addig suvickoltam, míg lerohadt a karom... a végére visszaadható állapotba került... meleg pite volt...
Halihó! Polírozott már valaki plexit motoron? Hogyan kell csinálni?

Itt azt írják, hogy nem érdemes, inkább cseréljük. Nade biztos nem olvasták, hogy yamaháéknál 45.378 forintba kerül egy új.
http://www.plexis.hu/gyik#40
nahh, megerkeztunk, jo kis trecselos, mocinezegetos buli volt.
Jo pihenest mimdenkinek!
Van benne valami...de azért ez a rühes kereső működhetne.
Szerintem minden 20. hozzászólás ez:
PRC kipufogótechnika

Fiúk! Olvassatok vissza kicsit, mielőtt kérdeztek!
Esetleg fórumozó az a FZ6-os srác akivel mentem Zircről Csesznek felé ma este,én egy KTM SMC625-el voltam,eszméletlen jót mentünk!
Mint az FZ6-osnak!