Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem kezdő motornak is tökéletes,haverom 600 fz6s volt az első motorja, Botominak 1000 es fz1, másik haveromnak egy sv volt az első motorja,,, lehet sorolni még, csak FEJ kell hozzá, aki értelmesen tudja használni,,,,,,,
A Suzuki egy túra-enduro (magasabb gumiprofil, hasmagasság, kartervédő) amivel el lehet menni rosszabb földutakon, kényelmes lesz a hétköznapokban és túrázásra is. A Fazer sport-túra, utálja a rossz minőségű aszfalt utakat, jó vele túrázni, a hétköznapi bejárásban is partner és ha pályázásra támad kedved (azért nem egy gixer) azt is élvezni fogod vele.
Nekem - néha be tud lilulni a fejem, pedig már nem vagyok tinédzser és sajna régebb óta van jogsim, mint előtte nem volt - kellett, hogy betartsam a fokozatosságot (etz 250, gs500, fazer). A motoros képzés nagyon fing nálunk, utólagos tanfolyamokon kell megtanulni, hogyan kell fékezni és kanyarodni. Ezek miatt gondolom, hogy még egy hatkilós motor is sok kezdésnek, nemhogy egy ezres. A menetteljesítmény miatt csak azt képzeld el, mintha a b-s jogsi megszerzése után egyből egy 200 lovas civicbe vagy clioba ülnél bele.
Gorenje?
sziasztok. van egy új hütőm eladó.
csak el ne repülj
ciaó! ha a saját példámat veszem alapul, nyugodtan vedd meg a fazert... én semmi simsonozást követően beújítottam egy fz1 el. nincs gondom vele, ha kicsit húzom lassan megy, ha nagyon, akkor meg repül :)
két teljesen különböző stílusú motor.probálj ki minél több félét és utána magadnak tedd fel a kérdést:melyiket is akarom pontosan.stilust magadnak váltasz!
Fazert vegyél.
50es speed után ültem rá másfél hónapja 1 napos jogsival és semmi problémám nincs vele. Ráadásul 60 kiló vagyok. Ember függő ki mennyi idő alatt mennyire szokja meg. De akinek már megvan az "A" az már óvatosan el tud kezdeni vele menni. Tudni kell az aktuális korlátokat, a motorét a környzetét ahol mész és a sajátodat. Ez független attól hogy mennyit mentél már nagymotorral.
Szerintem nagy kezdő motornak. Majdnem 100 LE, sportautós menetteljesítménnyel. Az kizárt, hogy meg tudod állni, ne húzd csutkáig.
A motor képről jónak tűnik, de a valóság nem mindig látszik a képen, a km az gyanús benne. 10 évesen 31 ezer km egy túrázásra használt Fazerben... nem tudom. Akár igaz is lehet. Amúgy meg így van, fejben dől el, de szerintem se lesz sok ha kellően óvatosan és fokozatosan csinálod.
teljesen jó választás-az hogy nagy e csak fejben dől el. szerintem nem
Sziasztok!

Őrlödök, nem tudom, hogy kezdő motorként (na jó, sokat Simsonoztam kb 15 éve) egy Fazert be merjek-e vállalni.
Nem tartom magamat bénának, tisztában vagyok azzal, hogy nagymotoros tapasztalatom vajmi kevés, ezért nem tudom, hogy a Fazer alkalmas-e kezdő nagymotornak avagy sem.
Légyszi írjatok erről nekem valamit.

Illetve találtam egy ilyen hirdetést, légyszi mondjatok valami véleményt róla. Az ár mennyire reális, stbstb.

Köszi előre is a válaszokat, számítok a véleményetekre!
tanulni is kell valakinek....
én mondjuk holnapra halasztottam...
Bocs, hogy beleszólok, ezzel a módszerrel sok marad a telószárban, nem jön ki az egész. Ilyenkor az előírt mennyiség valószinüleg sok lesz, légrést kell mérni(mondjuk azt mindíg kell).
legalább te motoroztál én a rohadt könyvek felett ülök
és már az agyam eldobom
én most per pill itthon...motoroztam kicsit...Karuék is meglátogattak...aztán most várom az estét...
sehol senki
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...

http://www.youtube.com/watch?v...

mert ő ilyen volt...
ingyen van, nem vesztesz vele semmit
Meg van valami részletes lista a szervizekben hogy mit néznek meg. Végülis mind1 mivel sok a km-em meg nemrég vettem bármit megnéznek jó (pl. csapágyak). Karunak például nem lenne érdemes elmenni. Meg aki tisztában van jobban az állapotával.
Fogalmam sincs, délbe értem a Yamaha Citybe egy csaj volt már csak ott, nézett időpontot aztán annyi. Mondjuk azt írják a kuponon amit ki kell tölteni hogy néhány meghatározó alkatrész szemrevételezése és kisebb mérések, 30 perc ...
mit mondtak mit vizsgálnak meg
Na előbb voltam a Yamahánál bejelentkeztem EgészségSzemlére péntekre.