Valóban fordulékonyabb... Nem mértem meg, hogy mennyi jött ki, de külön-külön palackba fogtam fel a kicsöpögő olajat, pontosan ugyanannyi volt mindkettő.
most a ruhavásárlással vagyok bajban. nekem az egyrészesek a szimpatikusabbak, de fazerre merjek én olyat venni? vannak tapasztalatok? melyik a kényelmesebb? praktikusabb? inkább pályázni járok mint inkább túrázgatni
Így van.
Sajnos a gumi vásár nem egy egyszerű dolog...
Én is szarakodom a döntéssel, valószínűleg túl sokat is....
Már lassan minden tulajsódonságát tudom a gumiknak az ősszetevőig...
NO! egy uj emberke aki ki is töltötte az adatlapját!
itt az apróba tudsz találni jopár olcso helyet, de ha pár oldalt vissza lapozol, akkor linkeket is találsz, mert nem rég volt ez a téma
Boldog tulajdonosa lettem egy 2001es gyártású 600as Fazernak Még ismerkedek vele,és van egy-két javítanivaló rajta,de gurul a kicsike.Legelőször is egy hátsó gumit kell cserélnem rajta,de azt sürgősen.Ha van ötletetek honnan szerezzem be azt szívesen venném.Előre is köszönöm,és
Széles utat mindenkinek
jaj! nem sértődtem meg! csak nem volt képem még reggel. szoval aki hötűt keres esetleg, az rögön levágja, hogy milyen hötő ez a fézer topikban. na annak nem ennyire vicces. én meg számitottam, hogy lehet más hozzászolás a topikban ami nem feltétlen a megvétellel kapcsolatos.
látom nem veszed a poént,
"van egy új hütőm eladó" ebből senki nem jön rá hogy mihez van egy uj hűtőd,(fzs600,1000,fz6, fz1, fz6HG) ezért merészkedtem poénosan megkérdezni
Nyugodtan vehetsz Fazert első motornak! Én is MZ után vettem semmi bajom nem volt vele attól eltekintve, hogy a 3adik héten megnéztem vele egy árkot, de ha kicsit okosabb leszel mint én semmi bajid nem lesz vele! 6ezertől nagyon szépen megy, nyomatékos, ez alatt meg barátságos! Jobb mint a Suzuki az biztos! És a megsporolt 100 ezren meg vegyél vmi jó sisakot, vagy ruhát! Amugy a 31 ezer elképzelhető mert én is 7 évesen vettem tavaly 18 ezerrel és biztos annyi volt benne! Én meg azota beletettem 10 ezret! De ez a piros nem vmi szép szin. Fél év mulva tudok egy szép állapotút max 37 ezer km-rel! Szép ezüstöt!
sziasztok!
egy kis segítségre lenne szükségem! nem tudja valaki, hol lehetne viszonylag olcsón kuplungkosarat szerezni fazerhez? nagyon megköszönném, ha valaki tudna ebben segíteni , ugyanis voltunk egy helyen érdeklődni és ott 300ezerért tudnának hozni, ami szerintem elég kemény ár érte...
előre is köszi a segítséget!
üdv:daniella
ilyen szempontbol ha fazer tetszik neki, akkor felesleges előtte egy gs 500 at venni vagy gyengébbet, szerintem csak pénz kidobás, bármelyik 600 naked illetve tura veriójukat meglehet ülni friss jogsisként,
javulást! engem is fenyegetnek hogy kiveszik a mandulám,de eddig még nem adtam be derekam,,,
bőr rucik meg akciozva vannak a Super zone -ban, idei modellek is meg a tavalyiak is, és jol is néznek ki,
mennyire fájt a gumi?
Sajnos a gumi vásár nem egy egyszerű dolog...
Én is szarakodom a döntéssel, valószínűleg túl sokat is....
Már lassan minden tulajsódonságát tudom a gumiknak az ősszetevőig...
itt az apróba tudsz találni jopár olcso helyet, de ha pár oldalt vissza lapozol, akkor linkeket is találsz, mert nem rég volt ez a téma
Széles utat mindenkinek
http://kerekagy.blog.hu/2009/0...
multkor voltatok az euro ringen
"van egy új hütőm eladó" ebből senki nem jön rá hogy mihez van egy uj hűtőd,(fzs600,1000,fz6, fz1, fz6HG) ezért merészkedtem poénosan megkérdezni
egy kis segítségre lenne szükségem! nem tudja valaki, hol lehetne viszonylag olcsón kuplungkosarat szerezni fazerhez? nagyon megköszönném, ha valaki tudna ebben segíteni , ugyanis voltunk egy helyen érdeklődni és ott 300ezerért tudnának hozni, ami szerintem elég kemény ár érte...
előre is köszi a segítséget!
üdv:daniella
zanussi