Kivettem a szárakat és fejreállítottam. szétszedni nem akartam, a szimmering cseréhez nem adottak a feltételek. Valvoline (részszintetikus) Fork Oil 10-es került bele.
Ja, és 7 mm-rel lejjebb (pontosabban feljebb) engedtem a teleszkópokat.
Tegnap rászántam magam és szétszedtem az első teleszkópokat. Tökéletes volt az első tipped: a két rugó nem volt egyforma, pontosabban rosszul volt összeszerelve: nem a távtartó és a rugó közé volt betéve az alátét, ezáltal a rugó belecsúszott a távtartóba, tehát "rövidebb" lett.
Az olajat kicseréltem, úgy láttam ráfért (zavaros szürke színe volt).
Ti használtok csavarrögzítőt?
Én idén már 2 csavart is elhagytam.
Vasárnap nekiállok és beragasztom őket.
A Yamaha szalonban 1300ft egy idomba való csavar!
Nos, akkor este egy kis motorozás
találka: M3 kivezető, meki, 6kor
akik eddig jelezték:
SirTomi
Sotto
Free
jos88 ?
Jim ?
következő utvonalak jöttek eddig szoba:
1. bp.-dobogókő-Esztergom- Visegrád-bp
2.bp- dobogókő- bp
3.bp-visegrád-bp
4.hungaroringi látogatás, mersz este,,, dumálás,nézelődés
5.egyéb ötlet
eső,vihar, égszakadás ,föld indulás esetén a motorzás elhalasztva
nézd meg Olivér oldalát! fazer web itt a karbantartások füll alatt találsz egy olyat hogy "hogyan válasszunk gumit" nőcire rákatt és sport tura kategóriábol szemezgess ,
szerintem akármelyiket is veszed tul nagy csalódás nem érhet,
Üdv frre..
gyakorlatilag ez a két kérdés az, amire nem tudom a választ....
hasonló gurulásokon veszek részt, illetve vennék részt, mind a Bp-Mátra-Eger kirándulásunk..
Látom van most a yamahának egy ingyenes átvizsgálási akciója!
Jövőhéten péntekre megpróbálok időpontot szerezni, és lehet beugrok.
Mit takar az átvizsgálás?
Kuplung zörejt is meg tudnánk nézni akkor?
Bár a képeket nekem nem tölti le, de alapvető a gyanu, hogy törött volt, aztán restaurálták. Legalábbis én tavaly majdnem vettem egy Fazert 800 ezerért. Aztán a szervizes, aki látta a motort lebeszélt róla.
Ez szerintem túl jó ár ahhoz, hogy igaz legyen, van valami ötletetek arra, hogy valaki miért enged az árból 2k-t?
Esetleg nem tudtok valami részletesebb dolgot erről a hirdetésről? Nem került ez már itt szóba? Visszanéztem pár hetet, de nem találtam rá utaló nyomot.
megmérted menniy olaj jött ki belőle