Straussz
Én itt vettem, marha rendesek, és gyorsak.
Iszonyat jól gumiznak, és gyorsan megvan.
És csak friss gumik vannak náluk, nincsenek beragadt több éves gumik.....
Z6-ot még nem. Csak Macadamot. Előnye, hogy az első gumi úgy kopik, mint a Dunlop 252-esé, a hátsó viszont 40%-al többet fut. Nem egyforma az első-hátsó gumi keménysége. Igazi túragumi, az első viszonylag tapad, a hátsó kopásálló.
eddig ami biztos
hogy holnap lesz! este 6kor és m3 mekinél , utvonalat az ott megdumáljuk, ki mire szavaz,,, megmondod mikorra érsz oda és valamit kitalálunk!
Majd gondolkozom még ezen a gumi dolgon. Viszont a holnapi gurulás az hogy lenne? Utána megállnátok valahol dumálni? Csak mert lehet h nem tudok menni 6kor veletek, csak később mikor visszaértetek. De még nem biztos hogy 6ig nem érek haza.
Tyűha...értelme nem sok van,inkább csak szavak össze-vissza.Na de azért megpróbáljuk....sorry előre is
Bernardínnak nagy volt az étvágya,megette Babe Jáge fenekét.Beton,aszfalt,fuga,cement,munkás ember,vakolat.A bulvár hibáztatja a rock n rollt,miattuk volt,gól volt. (nincs is értelme,főleg nem lefordítva:)
Ref.:Aligátor,biliárd,piszok,vita,marga
rin.Fredy Kruger körbe forgat,Bába Jága pedig helloween.Fredy Kruger rosszul lett,kihányt a centrifugára 3utazótablettát.
Bernardín egy fontos személy,adja a fontos parancsokat,Baba Jága az orvosnál,problémába ütközött........
Csövi, nekem conti road attack van fent, mostmár 7ezer van benne.
Tavaly avval voltam ringel, hibátlan gumi.
nagyon kell erőltetni a gépet, hogy megcsússzon.
Picit hagyni kell melegedni, és nincs vele gond.
Azért csapatósan nyomom, eddig nem volt vele gond.
Hátra legközelebb is ezt veszek.
Elöl meg puha keverék van.
Ja, és nincs majrécsík rajta, semmi!
bocsi és peti látta, ha esetleg valaki kételkedne...
Én gondolkoztam a Sport Attackban, csak Karu mondta h neki 11 ezret ment el az M3, a Continentalról meg olyanokat olvastam h 5-6-7 ezer km... Mer amugy nagyon bejön nekem ez az M3. De ha tudnám h 9-10 ezret elmegy a SportAttack is akkor azt kipróbálnám az ára miatt meg tetszik is.
2*3cm-es
univerzális
sebesség és fordulatszám határátlépés jelzéssel.
Egyenlőre korlázotott darabszámban...
brutto: 19.800HUF