Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pampers baby popsitörlő, hibátlan cucc, és befér ülés alá...
Ne is mondd. Elmegyek motorozni bármekkora útra tiszta plexivel mire hazaérek alig látok ki rajta. Dzseki szintén tiszta bogár. Mondjuk a bőrt könnyebb tisztítani. Nem tudtok valami jó plexi tisztító sprayt? Én itthon mosogatószeres rongyot használok, csak kéne vinni motorozáskor is valamit.
Bocsi,Jim-x?
Szerintem Sotto is benne lenne...
Esetleg még valaki?
Nektek mikor lenne jó?
Én is ezen rágódtam, hogy mivel ápolja a bőrruhát...
Eddig langyos vízzel, szivaccsal óvatosan átpucol, és szárazra töröl.
De bőrápolót akartan venni, de van egy idősebb ismerősöm, ő már évek óta így takarítja a ruháját, spidi, és még csak ki sem kopott, meg semmi. Gondolom erőböl csinálod, biztos kifakul, de sztem ha figyel az ember jó így.
Ő még az elején fújta bőrápolóval, de azt mondja, összeszedi az összes port, meg bogarat, és utána ki sem tudod belőle szedni rendesen, annyira beleragad.
Úgyhogy, én maradok a teknikámnál, aztán majd figyelek, és meglátom hogy beválik-e.
Mondjuk csizmára biztos nem árt, különben felrepedezik...
én benne vagyok
kabátot meg a gatyót (KORDURA)
berakom a kádba és locsolom, meg egy kicsi öblitot rakok bele, ezt megcsinálod 2-3szor egész tiszta lesz,
Aztán nagy örömmel kimész motorozni, és kifogod az össze bogarat, velem ez szokot lenni, és mint ha semmit se csináltál volna vele,,,,
de lehet hozzájuk kapni speckos tisztito szereket is, nekem bőven megteszi ez a olcsobb is
Sziasztok!

1ik este egy fazer-es beszélgetős tali valahol?
Üdv!

És azokat mi módon takarítod?
nah most takarítottam ki a csizmát ,vettem hozzá impregnálót, sisakot lemostam, plexit még multkor kipolíroztam, meg a maszkom is kimostam, hát rájuk fért már ,,,,
legközelebb jön a kabi meg a gatyó
kurva sok bogár
adatlap kommandó figyel
amúgy hiányzik a plakni a tartóról !
Helo emberek, most állok motorvásárlás előtt és a kereskedő akinél venném azt mondta h a motor újszerű, minden gyári, nem volt törve és 10ezer km van rajta. 2006 os FZ6-ról lenne szó. Fotókat már láttam rola, azon igen fasza, mindena helyén. Kérdésem az lenne milyen gyári lánc van rajta illetve milyen gyári guminak kéne rajta lennie, ha még azvan állítólag rajta...Kössz szépen a válaszokat
áááááá......... kkq mekkora király vagy! Köszike.
A villa részletes leírása a 237. oldalon kezdődik (elméletben már én is készülök a villaolaj cserére): http://www.fazerclub.ru/manual...
Hi!
Simán! Nekem nagyon bejön, ahhoz képest, hogy túragumi és elvileg sokáig birja! Nagyon gyorsan felemlegszik és nem csúszik! A Dunlop 208 még 2 személlyel is volt h kátránycsikon megcsuszott. Ez nagyon tetszik nekem. És 10 ezret el kell, hogy menjen! Sztem vegyél ilyet nyugodtan! Én is vennék újra!
Üdv!
Érdekelne a gumiról a véleményed kornkrétabban is!
Megvennéd ismét?
Pont tegnap találtam ezt a képes összefoglalót a műveletről: http://www.youtube.com/watch?v...
Bár a kukás-sárga is jó szín......
az a szerencséd hogy én is láttam már szebb tükröket...........de látni is jó bennük valamit....még mindig jobb mint a te.......csopper tucat tükreid........
nah szasztok skacok,fellőtték a pizsit!
saboto meg mindjárt belém köt hogy beszoltam neki
jobba menekülés

látsz te rendesen abba visszapillantoba
olyanok mint valami nyúlnak a leálló fülei
Emmá 4 volt! Hát időm van gondolkodni, leghamarabb novemberben vagy októberben lesz, ha lesz! Tesztelni itt kint meg nem nagyon engednek külföldit. Sztem majd csak otthon!
....sötétben minden motor fekete....és az igazi motorok világosban is...........
mostanában nekem is tetszenek a fehér motorok
3 szép motorrol van szó, nekem is tetszenek, szerintem mindenkép probáld ki mind 3at, ha lehet minnél több időre, minimum 1 ora, és utána dönts.