Asszonnyal még meg kell beszélnem a pénteket, hogy jó-é Márha jól hámoztam ki és péntek este lenne szó az összeröffről
Ja én még a Plusz-ban vettem ilyen ablaktisztító kendőket 100db volt valami pár száz Ft, szóval full jó áron volt és vettem narancs meg citrom illatút...na az nagyon szépen lehozza a plexiről a bogarakat, sőt, még a visszapillantókról is
Elérhetetlenek vagytok nagyon! Majd szolj már ákosnak hogy lentebb itt a r.tartó amit igértem,nem leszek net közelben pár napig.(2,5).
(A gumilap ami látszik,azt már én tettem oda,mert a dobok között felverte a vizet az ülésig(be).)
Krisztianfz6 nálad ez valami üldözési mánia? Az irásaid alapján tuti politikus vagy,mert ha bárki bármit beír,te azonnal megkontrázod, mindegy mit,csak pont az ellenkezőjét állitod hevesen! Az adatlapkommangyid alapján meg neked v. az őseidnek szép nagy piros telefon lehetett az asztalán anno.......
Kozmax-al is beszélni akarok, valamikor bejövök mocival, hátha rápillant nekem arra az ominózus kuplung csörgésre...
Meg 1-2 kérdésem lenne még hozzá.
reggel is elhúzott mellettem egy vfr a pályán, egyre jobban tetszik a gép.
Egye kefe
Péntek este érdemes kinézni a gyorsulásra is
Ha van kedvetek, bár túl sokáig most nem maradok kint, picsa fáradt vok, és szombat reggel megyünk el.
Túl nagy körre se akarok menni, anyagi megfontolásbol sajnos.
De mehetünk
Ja, ott szoktunk...
Persze nem minden nap, csak amikor ráér a tisztelt brigád....
Talizhatunk máshol is, csak beszéljük meg előtte.
Oktogon, 30-as meki, városban, hősök tere, büdaörs omw kút.......
Péntek jó, 5ig nyomjuk, este 7-8 körül lenne az igazi, már akkor annyira meleg sincs.
én most vettem azt a bőr impregnálot Deichmann, 890ft volt és azt irja hogy tartosan véd a szenyeződésektől, viztől, olajtol,,,,
nah én csak a cszmámon tudom letesztelni, de kiváncsi leszek rá
amugy eddig valami viaszos , cipő ápolóval kentem,
pénteken 6kor lesz a tali, valahol
pl: M3-nál
Asszonnyal még meg kell beszélnem a pénteket, hogy jó-é Márha jól hámoztam ki és péntek este lenne szó az összeröffről
Ja én még a Plusz-ban vettem ilyen ablaktisztító kendőket 100db volt valami pár száz Ft, szóval full jó áron volt és vettem narancs meg citrom illatút...na az nagyon szépen lehozza a plexiről a bogarakat, sőt, még a visszapillantókról is
Üdv:Jim-X
(A gumilap ami látszik,azt már én tettem oda,mert a dobok között felverte a vizet az ülésig(be).)
Meg 1-2 kérdésem lenne még hozzá.
reggel is elhúzott mellettem egy vfr a pályán, egyre jobban tetszik a gép.
Sztem asszony is jön velem.
Péntek este érdemes kinézni a gyorsulásra is
Ha van kedvetek, bár túl sokáig most nem maradok kint, picsa fáradt vok, és szombat reggel megyünk el.
Túl nagy körre se akarok menni, anyagi megfontolásbol sajnos.
De mehetünk
pl. 6kor találkozunk, dobogókő ,esztergom, visegrád és bp 8ra vissza is érünk
NO
Persze nem minden nap, csak amikor ráér a tisztelt brigád....
Talizhatunk máshol is, csak beszéljük meg előtte.
Oktogon, 30-as meki, városban, hősök tere, büdaörs omw kút.......
Péntek jó, 5ig nyomjuk, este 7-8 körül lenne az igazi, már akkor annyira meleg sincs.
szaros gatyába még se motorozhatok !
te nem jösz péntek este kicsi kiruccanás rád fér
nah én csak a cszmámon tudom letesztelni, de kiváncsi leszek rá
amugy eddig valami viaszos , cipő ápolóval kentem,