Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

90 kg-ig e:2,25 h:2,5 bar
Max terhel: e:2,5 h:2,9 bar.
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Milyen nyomásnak kell lenni az első, ill. hátsó kerekeben 2006-os FZ6S motoron?

Előre is köszi. Nem pályázom vele.

Üdv. Tomi
Üdv!

És mi lett a forgalmielvétel után?
hazasétált a srác, vagy mi? :)
Jó fejek a rendőrök, Éljen! -ek rezervátumban!
Freepeti,egy Ducatis mit mondhat egy Apriliára? De tetszet neki,én meg majd máskor tesztelem, egy haver cimbizik velük,hátha állandó motorjuk akkor elvihetjük majd egy körre. Aprókavics dobok voltak rajta,jó feelingje volt amugy ahogy karistoltunk a városban-au.pályán. De a GTR......ááááá.......
szia!

az nagy szivás ha elvették a forgalmiját,,,,
én a hétvégén nem mentem, Szarvason voltam, most kerültem egy kicsit , meg tankoltam a mocit is, ki volt szikkadva
Most hivott épp a haverom, hogy egy szarvasi srác elesett, valahogy tavaly ősszel tehette le a jogsit, előtte nem is motorozott, első nagy motorja honda 600rr ,,,,
ehhez tul sokat nem tudok hozzá füzni a legrosszabb ha az ember azt hiszi tud motorozni, meg minek ilyen motor elsőnek,,,
nah mindegy, azért vigyázzon mindenki magára!
Szombaton voltunk gurulni 1et, aszód-aztán fel rétság fele-vác, vissza gödöllő.
Rétságon tempós részen kiszedett 3unkat a rendőr...
elöl ment egy kollega egy srad-al, aztán mi, hátul pedig egy deavill-es kolléga...
minden mocist kivettek, a hátsó kollegának elvették a forgalmiját, a gumija kicsit kopottas volt.
De amúgy rendesek voltak...
Sziasztok!

Mizujs Peti?
Voltál hétvégén valahol?
Nekem is szóljál már.
haverodnak hogy tetszet a tuono pont hétvégén olvastam rola, állitolag a blokkja egy az egyben RSV é, semmi módositással
Na ezt jól leírtam
athlonator kukac freemail pont hu
Ja... jó lett volna.
Majd máskor összehozzuk.
email címem: athlonator kukac pont hu
köszönöm szépen
Nem volt,a Ducatis cimbi Tuono-zot én meg GTR 1400. Nagyon tetszett,teljesen más dimenziója a motorozásnak. A tuonora nem volt már időnk,csikolt az is.Z750 volt de olyat már teszteltem. RSV-volt még,de én addigra elájultam a GTR-től. 6-8 moci volt,semmi sorbaállás,jó felvezető,hibátlan volt. Pláne hogy csak véletlenül bottlottunk bele.
z1000essel nem netél
Athlonator (rövidebb név nem volt? ) Küldj egy emilt és megadom(adtlap). Debiben teszteltünk ma mocikat a kawanal, nem voltatok arra? Ott megfülelhetted volna.
A telefonszám jól jönne.
Ha egy picit rövidebb lenne lehet még a takaróidom is felmenne.
De azért a hang sokmindenért káropótol.
ja, mi beszéltük
Athlonator pont ma derült ki hogy debrecenben gyártották a dobomat. Meg is van a szám. Szép munka,lehet másik alakot is vállal a gyerek.Kicsit hurkatöltös(nekem tetszik) a hangját meg mindenki dicséri,csak tolakodó már kicsit 100km-után.
Na erről "beszéltem" mint ktem.
Kipróbáltam ma egy GTR 1400 kawasakit. Hát nagyon komoly a 3. motorom ilyen lesz majd, az tuti. Dögnek néz ki,de csak 5 km/h ig az. Nagyon jó, 250-nél unatkozol rajta autopályán KANYARBAN! Bedöntesz egy fullos fotelt,nagyon jó érzés! Bombabiztos vonat! Állat!
Megnyugtatlak az enyémet meghallják hátulról. Fejforgatást látok már távolabbról is főleg ha fiatalok ülnek hátul.
Nem veled beszéltük még télen, hogy elkéne menni a Vereckei-hágóhoz? Épp azt tervezgetem...
nah akkor te jót motoroztál!
nyáron lehivlak már Szarvasra tudd milyen több száz km eren kersztül egyenesen menni
Amúgy erre voltam, ez is része a brutálszerpentinnek.
video
Amúgy ezt az útszakaszt felújítják, új aszfaltot kap!
Én tegnap voltam terepezni az erdőben
remélem mindenki motorozik felénk ragyogó az idő