Vasárnap megyek a Kiskőrösi gumishoz cserére. Egyelőre rábeszélt a Stradara, de szombaton fog visszatérni új akciós szállítmánnyal Németországból, abból még válogathatok.
Egy fórum arról, hogy a Z6 és a Strada nagyjából ugyanaz. A Pirelli a 80-as években felvásárolta a Metzellert: http://www.gtamotorcycle.com/v...
Sziasztok! Biztosan jót mentetek, irigy is vagyok rendesen, mert sajnos nekem otthon pihizett a mocim a hétvégén... Nem tudtam sajnos még internet közelébe sem jönni, csak este fáradtan az ágyba dőlni...
A legközelebbiben én is zseretnék aktívan részt venni, ezért ma nagyon szépen letakarítottam a motort, csili-vili
ha parkolóőrt kérdezel, hogy kell-e venned rá jegyet, az tuti, hogy KELL lesz. Kérdezheted ezt görkorcsolyára is!
Én soha nem veszek, még büntetés se volt.
Mondjuk amilyen helyeken sokszor megállok....
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem, hogy ti motorra szoktatok parkolójegyet venni? mert én megkérdeztem egy parkolóőrt és azt mondta, hogy arra is kell.. valakit büntettek már meg ezért? na meg nem is lehet hova tenni..
Szevesztok
Vettem egy Yamaha xs 400-ast. nem mai járgány, 60 ezer van benne. A kompresszió 11,5 körül van, megy mint egy őrült, ezt egy 1100-as Virágó-s tulaj mondta, aki kipróbálta. Szal. még 1100-es hez képest is jó. A gondom az, hogy alapjáraton nem megy a balos hengerem, lassan kapcsolódik be nem hirtelen, szal. nem gyujtás. Kapbi kipucolva, szinkron rendben. Gyujtás átnézve.Ha tudtok segiteni, megköszönném.
Én is épségben megérkeztem tegnap, nagyon jó volt a karika!
Képeket hamarosan felteszem majd írok, ha megvan!
Jól éreztem magam, remélem sok közös km-t megyünk még.
mi meg most ertunk haza:) jol lefaradtam...
Meg volt egy kis tali, meg duma.
Legurultunk meg a romai partra dumalgati, aztan go haza..
Kepeket majd teszek fel holnap!
Jo pihenest mindenkinek
srácok csináltak! remélem majd felteszik
szerintem neked nem ismeretlen a környék
BP-gyöngyö- kékes- eger(szépasszony-völgy), aztán visszafele a 25 ut, ott már sietősebbre vettük, hogy időbe hazaérjünk,
nah én itt!
jot motoroztunk ! egerben voltunk, elég rendesen megfáradtam, ugyhogy a szinházat lemondtam asszonypajtás kicsit kiakadt, de anyós jelöltet elküldtem helyettem de legalább már nem fáj a fejem
Szia!
Feltudnánk venni valahogy a kapcsolatot vagy esetleg itt letudnád írni, hogy hogyan csináltattad? Sajnos újra nincs pénzem, egy használtat szeretnék így leforgalmiztatni!
E-mailom, ha úgy egyszerűbb: xirnox@msn.com
Köszönöm
RK
ha meg erdekel valakit!
Tali 10kor godollo muvelodesihaz parkolo.
Bp-rol 30as uton kifele, a 3. Lampas keresztezodes utan jobbra.
Ott fog viritani egy piros es egy fekete fazer, jo lathato helyen!:)
Tankolas kozosen valahol, a 3 kut eggyiken, aztan indulas.
Abterv a kovetkezo: 30as fouton indulunk gyongyosig aztan fel matrahaza fele, paradsasvar, eger... Visszaut tobbfele lehetseges , majd megbeszwljuk kozosen!imdenkit szivesen latunk!
Üdv: Toma
Egy fórum arról, hogy a Z6 és a Strada nagyjából ugyanaz. A Pirelli a 80-as években felvásárolta a Metzellert:
http://www.gtamotorcycle.com/v...