Én csak az ilyen nyifi-nyafi, édes dolgokat tudom csak meginni. Leszöszmötöltem ma a villahidat 0,5 centivel.Érezhető. Nagyon jó lett,lehettem volna bátrabb(1 cm). Eltünt a puposteve filing kanyarban és nem lötyög nagy sebességnél az eleje. Na majd a hétvégén.......
Jó lenne egy kicsit fényezgetni a motoron...egész héten nézegetem hogy milyen formát kellene rá...és asszem meg is van.
Már csak egy muki kéne aki gyorsan,ügyesen,és olcsón dolgozik.Teremtettek már ilyet?
Én is megcáfolhatom. 1000 km-t mentem eddig a Castrollal, nekem bevált, kicsit nyersebb a váltó (szerintem 15W volt benne), de nem zavaró. Viszont a kuplungom sokkal puhább lett mióta olajat cseréltem.
akiket itt ismerek a forumrol és ügye fazeresek , azok vagy motult vagy castrolt vagy repsolt használnak,
minden esetre ha picit puhább váltot akarsz akkor 15w 50 et rakj bele, és ha télen is használod akkor 10w50 et
az se lehet rossz, csak nekem még nem volt, az is elég régot foglalkozik motor olajokkal, egyedül castrolrol hallottam rosszakat,
de mindjárt jön Krisztián és megcáfol
nagy részt mindenki azt pártolja amit ő használ, legyen az olaj, gumi, stb
hamarosan nekem is jön az olaj csere, én Silkolene 15w50 full szintetikus olajat teszek bele, aztán majd kiderül hogy milyen, eddig motul 5100as volt benne
nekem eddig motul volt, motorosok körében elég gyakori, eddig még senkitől se hallottam rola panaszt, se a félszintetikusrol se a szintetikusrol, közuton ill hungaroringen is használják
szombat délután autóval mentem haza majd elsőnek megálltam a balesett helyszinén, mivel teljes utlezárás volt, rendőrök, mentők kin,
biciklist ütött el a kamionos, kiszáltam , akkor kezdték ujra éleszteni, ugy 10 percen kersztül, majd egyik mentős hozott egy fekete zsákot ,,,
akkor én is elgondokoztam hogy enniy az emberi élet?! elüt valaki és véged, várhanak otthon
Tegnap Kecskeméttől nem messze az 54-es úton megálltam, mert látom, hogy épp egy ronggyá tört R6-ost próbálnak felpakolni egy kisbuszra. Kiderült, hogy a srác kölcsönkérte a havertól a gépet, majd az enyhe kanyarban a kavicsokon kicsúszott és a közelben futó vasúti síneken pattant vissza. Szerencsétlennek tiszta vér volt az arca, mert az (állítólag) bekötött bukó esés közben lecsúszott a fejéről.
Sajnáltam nagyon. Utána olyan óvatosan motoroztam, mintha tojásokon lépkednék. (Vagy tojásokon ülnék, ami igaz is )
Az egyik, hogy nagyon simán szalad a paripa. Korábban volt 6 ezer körül egy kis vibráció amit a motor rezgéseinek tudtam be, és a kormányon is volt rezonancia. Ezeket szerintem nem is a gumi, hanem a centírozás javította meg.
A másik, hogy sokkal könnyebb dönteni a gépet. Ez valószínűleg a púpos hátsó profil miatt van a kockásra kopott gumi után.
Már csak egy muki kéne aki gyorsan,ügyesen,és olcsón dolgozik.Teremtettek már ilyet?
a legsilányabbol állitják össze mivel a méz ugy is elnyomja,,,
az igazi a törköly vagy amelyikben aszalt gyümölcs van, persze csak is házi lehet
Üdv:Jim-X
Köszi
mennyi km erenként cseréled
Üdv:Jim-X
minden esetre ha picit puhább váltot akarsz akkor 15w 50 et rakj bele, és ha télen is használod akkor 10w50 et
De hogy milyet tegyek bele...
full vagy félszintetikus volt benne
És most akarom lecserélni.
de mindjárt jön Krisztián és megcáfol
nagy részt mindenki azt pártolja amit ő használ, legyen az olaj, gumi, stb
hamarosan nekem is jön az olaj csere, én Silkolene 15w50 full szintetikus olajat teszek bele, aztán majd kiderül hogy milyen, eddig motul 5100as volt benne
biciklist ütött el a kamionos, kiszáltam , akkor kezdték ujra éleszteni, ugy 10 percen kersztül, majd egyik mentős hozott egy fekete zsákot ,,,
akkor én is elgondokoztam hogy enniy az emberi élet?! elüt valaki és véged, várhanak otthon
Azt szeretném kérdezni, hogy Ti milyen olajat használtok, illetve melyik vált be legjobban?
Sajnáltam nagyon. Utána olyan óvatosan motoroztam, mintha tojásokon lépkednék. (Vagy tojásokon ülnék, ami igaz is )
Az egyik, hogy nagyon simán szalad a paripa. Korábban volt 6 ezer körül egy kis vibráció amit a motor rezgéseinek tudtam be, és a kormányon is volt rezonancia. Ezeket szerintem nem is a gumi, hanem a centírozás javította meg.
A másik, hogy sokkal könnyebb dönteni a gépet. Ez valószínűleg a púpos hátsó profil miatt van a kockásra kopott gumi után.
hallom fent vannak az uj papucsok
hogy muzsikálnak