Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de viccen kivül, az Egrus elfogadható minőséget gyárt... szerintem..
No problemo ombre, kicsit gyüjtögetsz, aztán veszel egyet... én is igy csináltam..
Ahhoz egy kicsit vékony a pénztárcám.
Jobb fajta sportdobokhoz van ám szükitő Two Brothers, Yoshimura..
FZ1-re hoztam egy "öreg szivarnak" Two Bros dobokat szükitöt is kért hozzá..
Esetleg nincs debreceni vagy közeli kolega akinek valamilyen sport dob van rajta? szivesen meghallgatnám.
A gyárit ilyen esetekre megtartanám.
Gondolom nem sokba kerül kicserélni ha egy nagy túrának nézek elébe.
Egrus nyitott dobnak nagyon durva hangja van. Tudom ajánlani. (de ha nem így vettem volna a motort, csak "E" legális dobot raknék fel valami jó hangút...mert pl. így Ausztriába nem mehetek vele)
Na ez már nem is rosz....
De gondolom az exhaust szelepet is kiszedik belőle...?
Valakinek csináltatott dobbal van tapasztalata?
Nekem is kellen egy dob, de a kérdés a PRC-S gyári kipufogó vagy egy csináltatott..
sabato az indexek és az eke idom is tőlük van?
Cső freepeti , én már a 40km is csodálkoztam. Eddig tankolás azonnal ha villog. Jó sokat megy még el.
Nekem nem tűnt fel semmi változás...egyébként meg ha valamit akarsz kezdeni a motorral úgy is fent használod.
Lehet hogy kicsit jobban megy feljebb,fogyasztás csak pár decivel lehet nagyobb...más változás nem igen van...ja,hát a hang. :)
Botomi a tükör a motorline-tol van 15e adapterekkel. Jó mert nem olyan csopperes és látni is benne. 3 hét mire hozzák olaszbol.
Helló!
Egyébként, hogy érzed, nem csökkent alulról a nyomaték?
Úgy tudom egy nyitott dobnál alul elmegy.
Én is ép mostanság gondolkozok egy dobon.
Csak ez az egy kérdés aggaszt.
Egyébként egrust hallottam már élőben...egész jó...nekem tetszett...de persze az ár is fontos...bár most nem tudom mennyi.

Nézd meg a linket amit Oliver mutatott.
Erről beszélt Ákos:
PRC Kipufogótechnika
Telefonszámot tudok adni emailben, ha érdekel.
Szerintem youtube-n nézz szét a videók között...persze ha élőben hallod az más de ha nincs rá lehetőséged így is lehet...

sokunknak a PRC kipufogótechnika alakította át a gyári dobot sport dobbá... 30-35 ezres befektetés...de megéri...
hi

valami frankó dob engem is érdekelne.
ha valaki tudna 1-2 linket dobni akkor megköszönném.
ha esetleg neten lehetne rendelni az mégjobb lenne, de ha csak címeket tudtok az is jó.
Hello sziasztok valaki tudna ajánlani fz6 ra egy jó dobot aminek nagyon szép hangja van ? én egrus vagy martin dobokra gondoltam valaki tud véleményt mondani róla?
Üdv!

Gurulunk valamerre a hétvégén?
Esetleg vasárnap?
jó reggelt!

nehogy elvesszünk a süllyesztőbe
Szia!

Mikor mennétek (reggel / délben / este)?
Ha nem este, akkor szívesen csatlakoznék egy fzs 600-assal.

üdv tamsszcs
ciaó! nem voltunk, mert eléggé ramaty volt az idő. jövőhéten kinézek majd egy másik délutánt és felmegyek. ki kellene már próbálnom az új papucsokat. pilot power 2ct
szeva!

voltatok euro ringen
ez hihetetlen
van egy határ amikor már azt hiszem hogy nincs hülyébb meg szemetebb ember, de mindig tudnak mutatni valami ujabbat
sabato! milyen tükör az a mocidon, tetszik! honnan tudnék az enyémre is olyat?