Egrus nyitott dobnak nagyon durva hangja van. Tudom ajánlani. (de ha nem így vettem volna a motort, csak "E" legális dobot raknék fel valami jó hangút...mert pl. így Ausztriába nem mehetek vele)
Na ez már nem is rosz....
De gondolom az exhaust szelepet is kiszedik belőle...?
Valakinek csináltatott dobbal van tapasztalata?
Nekem is kellen egy dob, de a kérdés a PRC-S gyári kipufogó vagy egy csináltatott..
Nekem nem tűnt fel semmi változás...egyébként meg ha valamit akarsz kezdeni a motorral úgy is fent használod.
Lehet hogy kicsit jobban megy feljebb,fogyasztás csak pár decivel lehet nagyobb...más változás nem igen van...ja,hát a hang. :)
Helló!
Egyébként, hogy érzed, nem csökkent alulról a nyomaték?
Úgy tudom egy nyitott dobnál alul elmegy.
Én is ép mostanság gondolkozok egy dobon.
Csak ez az egy kérdés aggaszt.
valami frankó dob engem is érdekelne.
ha valaki tudna 1-2 linket dobni akkor megköszönném.
ha esetleg neten lehetne rendelni az mégjobb lenne, de ha csak címeket tudtok az is jó.
Hello sziasztok valaki tudna ajánlani fz6 ra egy jó dobot aminek nagyon szép hangja van ? én egrus vagy martin dobokra gondoltam valaki tud véleményt mondani róla?
ciaó! nem voltunk, mert eléggé ramaty volt az idő. jövőhéten kinézek majd egy másik délutánt és felmegyek. ki kellene már próbálnom az új papucsokat. pilot power 2ct
FZ1-re hoztam egy "öreg szivarnak" Two Bros dobokat szükitöt is kért hozzá..
Gondolom nem sokba kerül kicserélni ha egy nagy túrának nézek elébe.
De gondolom az exhaust szelepet is kiszedik belőle...?
Valakinek csináltatott dobbal van tapasztalata?
Nekem is kellen egy dob, de a kérdés a PRC-S gyári kipufogó vagy egy csináltatott..
Lehet hogy kicsit jobban megy feljebb,fogyasztás csak pár decivel lehet nagyobb...más változás nem igen van...ja,hát a hang. :)
Egyébként, hogy érzed, nem csökkent alulról a nyomaték?
Úgy tudom egy nyitott dobnál alul elmegy.
Én is ép mostanság gondolkozok egy dobon.
Csak ez az egy kérdés aggaszt.
Nézd meg a linket amit Oliver mutatott.
PRC Kipufogótechnika
Telefonszámot tudok adni emailben, ha érdekel.
sokunknak a PRC kipufogótechnika alakította át a gyári dobot sport dobbá... 30-35 ezres befektetés...de megéri...
valami frankó dob engem is érdekelne.
ha valaki tudna 1-2 linket dobni akkor megköszönném.
ha esetleg neten lehetne rendelni az mégjobb lenne, de ha csak címeket tudtok az is jó.
Gurulunk valamerre a hétvégén?
Esetleg vasárnap?
nehogy elvesszünk a süllyesztőbe
Mikor mennétek (reggel / délben / este)?
Ha nem este, akkor szívesen csatlakoznék egy fzs 600-assal.
üdv tamsszcs
voltatok euro ringen
van egy határ amikor már azt hiszem hogy nincs hülyébb meg szemetebb ember, de mindig tudnak mutatni valami ujabbat