3-8 ezer? Ne idegeljél!? Jó de ez Yamaha kereskedés, gondolom nem ez a legolcsóbb! Csak nem nagyon tudok itt mást, de körülnézek. Hát gyűjtögetek ja. De hogy milyen lesz nem tudom még. Ami játszik Tuono, FZ1n, CB1000R (eddig nem tetszett de ma láttam egy fehéret, menet közben és..:-), ja meg a CB1300 piros fehérben is nagyot ütött a kiállitáson!
az a lényeg hogy akkor jol muzsikál alattad,,,
itt kb 3-8 ezer körül cserélik, a lánc szettet , nah hát még se 40 ezer elég szép munka dij,,,,
gyüjtögeted az uj motorra a pénzt
Ja Peti Novemberig vagyok kinn és mielőtt megkérdeznéd, rohadt jó ez a Conti Road. Én nem tudom de azt olvastam h kemény meg nem melegszik meg nem kopik. Valaki azt irta h asszem 8 ezer km utánmég megvolt neki a Conti irás a gumin. Nekem már most 2,5 után szinte nem is látszik... Pedig nem nagyon hajtok! Annyira...
Akkor már itt is megkérdezem, hogy nem tud-e valaki Zürich környékén egy jó és viszonylag olcsó szerelőt? Amúgy otthon mennyi kb egy láncszett csere. Szakszervizben kb?
Majd csinálok neked képet a r.tartórol bár a lényeg a dob gyártója heggesztett keresztbe savállóbol egy merevitőt és azon van. Rendszám világitásom pl nincs, de majd ragasztok fel valami kis ledes lámpát ami nem látszik. Ja a merevitő hosszirányban is meg van fogatva az élső fém tartóig az ülés alatt.
A csavar mit fog?(ezért irtam a simot,ott ha kivettem a csavart(fent) kijött dióstol,de ha nem ,le lehetett csavarni róla, és LEJÖTT KÜLÖN AZ ALSÓ RÉSZ) és lehetett önteni ki az oilt.
Hát felső csavart kikapod aztán kész...kiszedet amit kell és öntheted belőle az olajat...meg át is lehet mosni,biztos ami biztos.Simónál nem tom hogy van,soha nem volt Simsonom... (ne kövezzetek meg )
Nem gondoltam volna hogy érezhető az a 0,5 centi,de jobb igy! (nekem). Honnan lehetne szerezni valami rajzot a villákrol,lehet szétbogarásznám,freesss oil ilyesmi. Trükkös vagy egyszerü?
Igen,jól emlékszel.Rendszámom esetleg tudod fejből?
Vasárnap visszaállítottam eredetire,próba képen,mivel úgy láttam mindenkinek úgy van.....nem tetszett.
Szóval ma vissza letettem kb. 1cm-el. Így szoktam meg,jobban is tetszik.
az a lényeg hogy akkor jol muzsikál alattad,,,
itt kb 3-8 ezer körül cserélik, a lánc szettet , nah hát még se 40 ezer elég szép munka dij,,,,
gyüjtögeted az uj motorra a pénzt
motorozz.hu-n írj neki,vagy skype...
Karu benézhetne.
Tudsz majd mutatni közelebbi képeket?
A csavart ha kicsavarom akkor már szétjön?(a simson-nál a rugó a két végén "dióra" van rácsavarva!)
Nekem kicsit trükkös,van akinek rutin.
Rendszámtartót honnan szerváltad?Csinike.
Vasárnap visszaállítottam eredetire,próba képen,mivel úgy láttam mindenkinek úgy van.....nem tetszett.
Szóval ma vissza letettem kb. 1cm-el. Így szoktam meg,jobban is tetszik.