Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hahóóó

akinek van kedve csatlakozni holnap egy kis mátrázáshoz az irjon
hello nekem van egy fz6-om 25kw-os papírokkal de a fojtást gyorsan szed ki mert úgy nagyon szar!
kileste a motorozz.hu rol délkörül hivlak ha jo
szamom tudod Peti?
Sziasztok!

Olyan kérdésem volna, hogy hallott már közületek bárki olyanról, hogy elektronikusan visszafojtják a motor teljesítményét, hogy a forgalmiban kevesebb teljesítmény kerüljön és vezethető legyen A korlátozottal? Azért itt kérdezem, mert kaptam egy igen jó ajánlatot egy FZ6-ra és nem szeretném elmulasztani, nagyon tetszik a motor. Helyi Yamaha kereskedő ajánlott ilyesmit, de azért Tőletek is megkérdezném.
Előre is Köszönöm
ma felhivlak és megbeszéljük!
nah huzok is dolgozni
halihò!:) mi is èjfèlre ertunk haza, gurultunk egyet paran, meg kineztunk illegalra. Sok motoros volt, csak jelen volt a jard is:(
Vasàrnap akkor? Kisbocsit felhivom, ha van valami konkret idopont, de holnap napkozben fixalni kene!
hahóó

megjöttem élő hulla vagyok
ugyhogy megyek is hunyok egyet !
holnap munka
Az összes topikot teleronditottad a hirdetéseddel.....undoritó......mint a táskád. Nem kinai az a svéd?
Eladó a képeken látható vadonat új karcmentes gerincvédős BOBLBEE motoros hátizsák.

A táska eredeti svéd gyártmány!

Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.

Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...

még nem használtam...minden papírjával együtt eladó

jóval a bolti ár alatt!

ha érdekel a profilomba van az e-mailem...
mondjuk én állítottam is rajta 1et...valamivel jobb
hahó

ezt már én is észre vettem...elég gyorsan is blokkol...ha zavar akkor állíts rajta...vagy legyél finomabb
hahó

mostaában elég gyakran használom a városban a hátsó féket, közbe váltogatok is vissza és ugy vettem észre elég hamar bepattog a kerék valakinek van ezzel tapasztalat esetleg rugot állitsam egyel feszesebbre
Oks, felírtam, szólunk...
Sajnos már nem leszek gép közelben, és nem beszéltünk meg konkrétumot.

Szóval, ha lenne valami a hétvégén, szívesen csatlakozok:
06-30-928-59-7hat.

minden jót
Sztem ma is megyünk 1et este....
Hibátlan, nekem bejött
Kb 9ig a mekinél voltunk, utána elmentünk tekeregni 1et.
Vasárnap akkor?
Nekem eddig jónak tűnik...
Ezt jol megirtam!:)
Hello! Ja, remelem osszejon a vasarnap! Csak kapjam vissza holnap a fejidomom holnap!
Nem lehet? Dehogynem, majd meglatod! Remelem akkor osszefutunk este! Altalaban bejarat ele allunk!
Üdv!

lesz valami a hétvégén?
Toma lehet kigurulok, de nem 100%! Azért mondottam vala, hogy késő, mert akkor már nem lehet sehova sem elcsattogni
Én hatkor megyek edzésre, ha nem cseszem túlságosan szét magam akkor ott leszek

Üdv:Jim-X
Peti! Krisztián! Toma! Köszi!
Mert 6kor indulok haza a melóbol gödöllőre.
Főképp ezért:D
8az késő?