Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért olyan későn?

Üdv:Jim-X
adatkommandó?
Kozmax, milyen a vfr?
Nekem is nagyon bejön, lehet cserélem majd....
Sziasztok!

Hátha érdekel valakit.
Este 8-kor lesz egy kis motoros összeröffenés az m3 kivezetőnél lévő meki parkolóban...
Ha nem fog esni, mi ott leszünk.....
Mindenkinek szép napot, és széles utat!
Hali Sir!

Most váltottam FZS600-ra, még a színe is olyan, mint a Tiédnek és Nekem is csörög.
Először én is frászt kaptam - na belenyúltam a vásárlásba, de aztán ahogy utánajártam még egy tesztben is olvastam, hogy ilyen:

"A váltója egy fura szerzet. Üresből egyesbe és egyesből kettesbe hangos csattanással válthatunk. Meg lehet szokni, de nem is ez a legérdekesebb. A fogaskerekek kialakítása miatt olyan hangot ad, mint egy lehalkított trolibusz. Nem túl hangosan, de nyekereg és fütyül, különösen motorfék esetén vicces, mert ez a hang elnyomja a gyári kipufogó hangját. Amúgy funkcionálisan kifogástalan. "

http://totalbike.hu/tesztek/fazer600/

üdv tamsszcs
Igen
Tegnap voltam nálatok!:D
jobb oldali fejidomtartó konzolért.... :D:D:D
Szervizben vagy?
Igen, most volt.
Olaj, gyertyát cseréltettem, szinkron, szűrők, most lánc, és lánckerekek.....
Merre dolgozol, csakhogy beugranák 1x....
Szia! Azért ez, hogy álló helyzetben csörög a kuplung ez elég szubjektív. Már legalább is "a hang nagysága". Tény és való, hogy minden motornak változik a hangja, mikor behúzzák a kuplungot. Ezt azért hallani kellene, mert így nem igazán fogom megmondani, hogy ez káros e. A szerviz alkalmával szinkron megvolt csinálva?
De ha sűrűn jársz 5-10 ezer km-es túrákra akkor Macadam 100-ast tegyél rá.
szia

ebből bármelyiket felteheted: michelin pilot road II, metzeler z6, dunlop road smart, bt021, pirellinek meg strada,, nem tudom az a angel vagy milyen gumijuk kapható e már
Hello.Tudnánk.
Van egy eladó,gyári (nem nekem).
Szólj ha valami...
Hátha aláír még valaki, elég rosszul állunk....
Aláírásgyűjtés
Hibátlan, nyugodtan vedd azt...
Nekem Conti Road van fent, nézd meg a profilomba.....
uhh, amit kihagytam és ez lenne az első kérdésetek, 80% túra, 15% városi használat, 5% pályázás..
Sziasztok!
Tudom 1000x volt már téma, meg vissza is olvashatnék, de mégis most így kérnék segítséget!
Szóval a gyári Bt020-asok kinyiffantak a gépemen és új gumi kellene.. A conti road attack-on gondolkozom, de láma vagyok az egész témában.
Tehát: milyen gumát javasoltok? jó-e a conti? van e jobb alternatívája?
Aki segít annak megköszönöm
Petya
Üdv!

Jó lenne, ha alakulna valami a hétvégén!
Emil:
kisbocsi@citromail.hu, vagy:
bocsi.balazs@sade.hu
Enyémen is hallani egy kicsit a kuplungot,pedig nincs benne sok km.Fene tudja,amig nem csuszik,nem bántom.
Isaszegen lakom,majd összefutunk...
Szívesen összefutnék már egy fzs-es kollegával, hogy lestíröljek egy másik paripát is....
Kozmax, lenne egy kérdésem.
Már tavaly is kérdeztem, de most ismét, mert nem hagy nyugodni.....
Ha üresben van a gép csörög a kuplung, és nagyon zavar.
Most volt egy yamahás szerelőnél a gép, 40ezres szervizen, és kértem hogy nézze meg ezt is. Azt mondta semmi baja, nem érdemes foglalkozni vele, ezek ilyenek!
Igaz ez? én nem hiszem.....
Szombat nekünk sajnos nem jó..... Egész napoos program van, vendégek jönnek.
Ti mit használtok hűtőfolyadéknak?
Azon agyaltam, már elég régi lehet, lecsereélem a komplett vizet.
Ki mit használ(hűtőfolyadékot)?
Ja, és mennyire igaz az a sztori, hogy az új hűtőfolyadék miatt szétmehet a vízpumpa? Valaki mondta, hogy inkább csak töltsek rá, mert már kopott a pumpa, meg a csaövek, és lehet az új erősebb adalék megmarja, vagy mi a csöcs......
Jim, nekem holnap kiderül hogy alakul a hétvége, és akkor tudunk konkretizálni
egyfolytába figyelnek