Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

városban szerintem hamarabb észreveszik a sportdobot,
személy szerint ha városon kivül autot vezetek vagy akár motort , akkor nem nagyon hallom,,,, csak amikor már nagyon közel van, akkor kapom fel a fejem mi a franc ez, és amikor mellém ér jol megijeszt
Azt hogy nem hallani egy motorost amíg nem ér oda a kocsi mellé, ezt megcáfolom.
Nyitott Scorpion sportdobom volt hátul a Fazer-en.
És és kb. 150 méterről mindenki úgy húzódott le az útról mintha rendőr jött volna szirénával! Nem vicc!
Egy hete visszaraktam a gyári dobot, és mintha ott sem lennék! Ijesztő...
Üdv!

Holnap lesz egy laza társas gurulás Bp- Visegrád esztergom irányba!
Egy motorosiskola szervezi, de bárki jöhet!
Mi 2 Fazerral és egy Banditával 9:00 kor indulunk a Budafoki út 72 től (FCSM) akit érdekel:
06-30-92nyolc 5kilenc 7hat
Menyibe fájt a tied?
Azért vagyok a gyári átalakítása mellett mert a gyári kinézezet nagyon tetszik.És fájna a szívem ha nem úgy nézne ki.
Vagy ami még tetszik a two brothers, de azt halandó ember nem tudja megvenni.
Úgy látom, ritkán vezetsz autót. Akármilyen sportdobod van, ha hátulról érkezel csak akkor hallják meg a motorod, mikor már ott vagy a kocsi mellett.
Oliver600 Megtudnád adni akkor a prc exhaus telo számát hol lehetne érdeklődni meg ha van esetleg akkor az e-mail címét is előre is kösz
Athlonator én holnap megyek debrecenbe,jön pestről egy Ducatis csipet csapat. Nekem az fz-n sportdob van,megfülelheted a hangját. Mérges. Talán tulságosan is! Van egy cimbinek gyári dobos fz6-ja,hát arrol meg csak annyit én gyári sistergővel NEM MERNÉK motorozni.Ha országuton érkezem hátulról már ezer km ről megvan a szemkontaktus a tükörben a suzukis-kalapossal is!
az anyukra kötögessék ha jön a műszerrel és beleköt meg fogom a farkát és a motor után kötöm majd akkor méregetheti.
ráköti a motorra aztán kész
viszed a hátadon az osztákokhoz a gyárit? ha belekötnek átcseréled
Pest alatt...nézd meg a maps.google.com -ot...egyébként úgy tudom csinálta már úgy más is.
Értem és lacháza merre van?amugy akkor lehet ugy fogom csinálni veszek egy gyári dobot és azt átalakíttatom szal megmarad az eredeti ha belekötnének.
Kiskunlacházán vannak...attól függ mennyi melójuk van...2-4 nap és megvan...egyébként élőben jóval szebb mint videón :)
Mondjuk az osztrák rendőr hangosnak találja akkor megméri azt nem nagyon érdekli őket, hogy gyári, vagy nem. Megbüntet azt kész.
ha nem szeded ki a katalizátort akkor szerintem nem kell utána állitani, ellenben akik kiveszik azoknak a nagy része se csináltatja meg

ha gyárit alakitod át akkor nem nagyon tudnak bele kötni, hisz gyári, kivétel ha mérővel mennek oda hozzád, Ilyet viszont nem nagyon hallottam senkitől,,,

Martin dobokba tudtommal nem ütik bele az E jelzést, szükítőt meg kérhetsz hozzá
ÉS ha a gyári dobot alakíttatom át akkor is kell után állíttatni a motoron a yamaha szervizben nem?
Ja és ha a gyári csövet átalakíttatom nem kötnek bele a vámosok ha netalán tán külföldre megyek túrázni?a martin dobhoz adnak szűkítőt vagy abba bele ütik az E betűt?
hello és az a prc mennyi idő alatt csinálja meg vagy hol található ez a szerviz elég jó hangja van gy vidiről szal lehet akkor átalakíttatom a gyárit.mennyi idő alatt készül el?
Jó éjt mindenkinek
Ez kellemetlen... vegyenek füldugót...
Üdülőövezetben lakok. Ez van.....Mikor a fiam beinditja az YZ 400-as Yamaháját, 5 percen belül 3-4 telefont kapunk a vonalasra, hogy fejezze be a berregtetést.
Akkor ha az enyémet beinditanám ott, lehet hogy lelönének érte:))))
De bizony a szomszéd miatt. Soha nem indulok hideg motorral, szoktam melegiteni. Erélyesen a tudtomra adta, hogy neki nem jön be ez a mély dübörgő hang. Pedig gyönyörűen szól! Marad a gyári......
A Honda tényleg csodálatos, eszméletlen jó hangja van. Bármerre járok vele, mindenhol megnézik.
Nem mondod hogy a szomszéd miatt vetted le? Láttam az adatlapodon a HONDA-t áhhhhhhhhhhh, beszarás, gyönyörű gép
Nekem van egy eladó EGRUS dobom FZ 1-re, ha érdekel valakit. Nagyon szép hangja van, csak a szomszédom nem szereti, mikor melegitem a gépet az ablaka alatt.....Gyakorlatilag új, pár napig volt felszerelve. Szomszéddal jobb a békesség, ezért eladó a dob. 2 perc felrakni.