Múlt hét pénteken volt szerencsék kipróbálni tesztvezetésen a 2008-as Fazert,kellemes egy gép annyit mondhatok róla.
8000 fordulatig szépen gyorsulgat utána jön ki belőle az erő igazán.Ott már lehet kapaszkodni a kormányba.Úttartása nagyon jó még 170-es tempónál is,olyan mintha kötélen húznák.Egyszóval bejött a masina,túrázáshoz is ideális választásnak tartom.Nyugodtan is lehet vele közlekedni de akik vadságra vágynak nekik is sok örömet fog nyújtani.
Ja tényleg más jellegűek: 1988-89- ben gyártott VFR750-ek. 250 kiló önsúllyal. Azért gondolom, hogy azzal egyet értesz, hogy a FZ-6nak jobbak ezek a paraméterei. Így hát simán meg lehet csinálni velük.
Sziasztok!
Érdekel valakit egy 0km-es gyári kipufogó?
Nem tudom mennyiért lehetne elpasszolni?
Valaki tudja mennyibe kerülhet ha kereskedésbe akarnék venni?
Szia!
Nekem megvan az az alkatrész, ami kell az átalakításhoz. Ha kell, írj az e-mail címemre, amit megtalálsz a nevemre kattintva. Be is szerelem Neked, ha akarod.
itt a forumon ha jol emlékszem TeeJay nek volt vagy van stradaja, őt kéne megkérdezni hogy van vele megelégedve, bár mostanában nem szoktam látni erre fele kóricálni
Van valakinek kedve elgurulni ma Győrbe?
Megyek az egyetemre egy adag tanulnivalóért, gondoltam, csatlakozjatna valaki...
Indulás kb 5:45