Hejj látom sok az érdeklődés hétvégére Az az igazság, hogy nekem vasárnap du. programom van az asszonnyal, szóval a szombat jobb lenne, mert akkor miénk az egész nap Az időjósok is zsír időt mondanak!
lehet csatlakozni bár még Jim-mel se fixáltunk le semmit, szoval se utvonal se kiindulási pont.
nekem holnap válik el hogy hétvégén hogy kell dolgozni,
szoval holnap többet tudok mondani,addig meg keresgetek utvonalakat
ha nem kell dolgoznom akkor gurulhatunk valamerre, vasárnapra tippelek, ha az jo neked, meg persze ha az időjárás is ugy akarja
majd add mar meg az email cimed! vagy irj az enyémre
Ja azt nem írtam: két személlyel 4,6 átlagfogyasztás jött ki, igaz nem is húztam a száját, egyedül a nulláson mentem 120-al! Szerintem nem is olyan rossz
Igen a MERSZ volt, de én is úgy mentem, hogy a haverom szólt rám, hogy edzés után megy ki a ringre, nem-e megyek vele... én meg igent mondtam ;)
Ha legközelebb tervezek ilyesmit akkor mindenképpen szólok! Amúgy a vasárnapit ott hallottam a pályán két sráctól, de nem tudom mi volt, mert nem néztem utána, mondván úgysem megyek!
Most vasárnap gurultunk a barátnőmmel egy faszányosat Tele volt az út zsarukkal, egyszer meg is állítottak! Gyak. csak a guminyomást nem ellenőrizték, amúgy mindent... De melléfogtak Ahelyett, hogy a köcsög gyilkosokat, meg rablókat fognák el...negyed órát basztatnak az út szélén... ááááhhh
Szebb Napot Mindenkinek!
Ezzel a látvánnyal keltett öcsém ma reggel. Azt hittem megőrülök! Gyorsan be is vertem a bárban 3 whisky-t meg 2 Guinness-t . Nagy valószínűséggel Pumukil lehetett a bűnös, ugyanis minden OK a garázsajtón. Hála legyen az égnek a motoron sincs semmi komoly gond. A kormányvégen van egy 1cm-s karc, ill. a hátsó villán egy 2cm-s (erre az örömre bevertem még két whisky-t . De se a tank, se a hűtő, se a blokk se semmi komoly nem ért földet.
Lassan megy érte e cég és indul a "nagy útra" a gazdájához.
amit könyen megtudsz magad vizsgál ,hogy ha kiveszed a rugókat, megnézed egyforma hosszuak e, illetve nyomásra megprobálod megvizsgálni, meg kicseréled a telo olajat, ha ez sem segit akkor szakember kell, én ezt tenném
Segítséget szeretnék érni Tőletek (a fórum kereső nem működik - pedig tudom, hogy volt már ilyesmiről szó - és a Google sem segített sokat).
A napokban egy nem tervezett gumicsere miatt kiszereltem az első kereket, s meglepetten tapasztaltam, hogy a két első teleszkópom nem egyformán csillapít. A jobb oldalit egészen könnyedén fel tudom tolni 4-5 cm-re, onnan kezd keményedni, míg a bal oldali rögtön "keményen" kezd.
Mi okozhatja ezt a jelenséget? Házilag javítható-e (pl. olaj utántöltéssel)?
szoktak közös gurulások lenni, ha jól emlékszem múlt hétvégén volt az évadnyitó gurulás,ahol szép számmal jelentünk meg! a túrákat általában a motorozz.hu -n szokták kiírni
most hétvégén is volt 1-2 fazeres szervezésű túra
figyeld és nézegesd a forumokat!
Bocs egy kérdés:
Állítgatjátok a rugóstagot 1-2 személynél, vagy beállítva van egy fokoztaba és azzal mentek? Ja és mi az a fokozat? :)
Én kb 88kg vagyok!
A kérdésem az lenne, hogy van valamiféle Fazer klub. ahova lehet csatlakozni, és lehet közös gurulásokon részt venni? Vagy hogy történik itt egy egy közös gurulás megbeszélése?
Én ma megyek Szombathelyről Budapestre és jó lenne csatlakozni valakihez...
Üdv
Adatlapkommandó
Mailcímem : sixty@freemail.hu
Üdv:Jim-X
nekem holnap válik el hogy hétvégén hogy kell dolgozni,
szoval holnap többet tudok mondani,addig meg keresgetek utvonalakat
kisbocs majd adj már egy email cimet,
Vasárnapi guruláshoz én is csapódhatnék?
Honnan indultok, illetve merre visz az út?
Üdv: kisbocsi
Vasárnap mi is mennénk 1et.
Ha nem vagyunk tolakodóak, hozzátok csapódhatunk?
ha nem kell dolgoznom akkor gurulhatunk valamerre, vasárnapra tippelek, ha az jo neked, meg persze ha az időjárás is ugy akarja
majd add mar meg az email cimed! vagy irj az enyémre
Ha legközelebb tervezek ilyesmit akkor mindenképpen szólok! Amúgy a vasárnapit ott hallottam a pályán két sráctól, de nem tudom mi volt, mert nem néztem utána, mondván úgysem megyek!
Most vasárnap gurultunk a barátnőmmel egy faszányosat Tele volt az út zsarukkal, egyszer meg is állítottak! Gyak. csak a guminyomást nem ellenőrizték, amúgy mindent... De melléfogtak Ahelyett, hogy a köcsög gyilkosokat, meg rablókat fognák el...negyed órát basztatnak az út szélén... ááááhhh
Üdv:Jim-X
ui.:Most hétvégére kéne valamit alkotni! Peti?
Ezzel a látvánnyal keltett öcsém ma reggel. Azt hittem megőrülök! Gyorsan be is vertem a bárban 3 whisky-t meg 2 Guinness-t . Nagy valószínűséggel Pumukil lehetett a bűnös, ugyanis minden OK a garázsajtón. Hála legyen az égnek a motoron sincs semmi komoly gond. A kormányvégen van egy 1cm-s karc, ill. a hátsó villán egy 2cm-s (erre az örömre bevertem még két whisky-t . De se a tank, se a hűtő, se a blokk se semmi komoly nem ért földet.
Lassan megy érte e cég és indul a "nagy útra" a gazdájához.
motul 7,5
vagy pl: fuchs olajokbol is van több fajta
Milyen olajat érdemes tölteni a lengéscsillapítóba?
de ha garanciás még akkor szerintem ne szenvedj vele, vidd el szervizbe,,,
amit könyen megtudsz magad vizsgál ,hogy ha kiveszed a rugókat, megnézed egyforma hosszuak e, illetve nyomásra megprobálod megvizsgálni, meg kicseréled a telo olajat, ha ez sem segit akkor szakember kell, én ezt tenném
A napokban egy nem tervezett gumicsere miatt kiszereltem az első kereket, s meglepetten tapasztaltam, hogy a két első teleszkópom nem egyformán csillapít. A jobb oldalit egészen könnyedén fel tudom tolni 4-5 cm-re, onnan kezd keményedni, míg a bal oldali rögtön "keményen" kezd.
Mi okozhatja ezt a jelenséget? Házilag javítható-e (pl. olaj utántöltéssel)?
szoktak közös gurulások lenni, ha jól emlékszem múlt hétvégén volt az évadnyitó gurulás,ahol szép számmal jelentünk meg! a túrákat általában a motorozz.hu -n szokták kiírni
most hétvégén is volt 1-2 fazeres szervezésű túra
figyeld és nézegesd a forumokat!
Állítgatjátok a rugóstagot 1-2 személynél, vagy beállítva van egy fokoztaba és azzal mentek? Ja és mi az a fokozat? :)
Én kb 88kg vagyok!
Üdv:
kisbocsi
A kérdésem az lenne, hogy van valamiféle Fazer klub. ahova lehet csatlakozni, és lehet közös gurulásokon részt venni? Vagy hogy történik itt egy egy közös gurulás megbeszélése?
Én ma megyek Szombathelyről Budapestre és jó lenne csatlakozni valakihez...