Üdv.Fz6-ra elado egy egyedi kialakitásu Raptor sportdob,brutál hanggal.A kép megtekinthetö a kipufogo rovatban 55000-ért összekötöcsövel együtt.Tel:06304770366.Jocó.
Én például elhagytam a hűtő oldalán lévő fényes díszítőlemeznek az egyik csavarját, elhagytam a kipufogó egyik bilincsének a csavarját (a katalizátor fölöttit), valamint fellazult a középállvány egyik csavarja is...
Más csavarok is fellazulhatnak, fel szoktak lazulni, vagy csak a rendszámtartónál fordul elő? Ha ez ilyen visszatérő probléma, miért nem orvosolta a gyártó, pl. menetrögzítő?
Hali!
Hallom te is jönnél Svájcba túrára? Gyere már el, ne kéresd magad! Hát ja tudomh van 2 db Tuono, de mit csináljak vele ha csak októberben lesz meg rá a pénzem? Tetesd nekem félre addig a feketét, vagy a szürkét festsd át fehérre
Szia!
Ahogy írtál erről a rendszámtartó problémáról, gondoltam megnézem, az enyémen hogyan néz ki. Az egyik csavar, a hátsó, teljesen fel volt lazulva. Remélem, a többi csavar meg van rajta húzva!
Talán a japókám hagyta lazán, vagy fellazulhatott?
A túrára mi is menni akartunk, de sajnos a mocskos anyagiak nem engedik!
Csüt este lesz egy rögtönzött tali, érdekel valakit? Bp m3 meki valszeg....
Szívesen megismerkedtem volna veletek!
Remélem azért még talizok veletek idén!
Mostanában vettem észre, hogy elkezdett csörögni hátul a rendszámtábla, megnéztem és mind a két felfogatócsavarnál el van törve a tartó műanyag, ezért lifeg... A jó magyar utak...
Van rá valami erősebb cucc, vagy csak ugyanilyenre lehet cserélni? Más megoldás?
hát amíg TJ nem írta, hogy speed vs. street addig nem jutott eszembe, hogy félre lettem volna értelmezve, de én arra gondoltam, hogy a Triumphnál csak a Street Triple-ből van R-es és a Speed Triple az "csak" Speed Triple...
azért ismerem annyira a Honda motorjait, hogy tudom a CB1000R létezik... maradjunk annyiban, hogy a rövid kis csata teli van félreértésekkel és félreértelmezésekkel, de nem érzem úgy, hogy Akos nyerte volna a dolgot...
GYERÜNK!
Üdv:Jim-X
Hallom te is jönnél Svájcba túrára? Gyere már el, ne kéresd magad! Hát ja tudomh van 2 db Tuono, de mit csináljak vele ha csak októberben lesz meg rá a pénzem? Tetesd nekem félre addig a feketét, vagy a szürkét festsd át fehérre
Ahogy írtál erről a rendszámtartó problémáról, gondoltam megnézem, az enyémen hogyan néz ki. Az egyik csavar, a hátsó, teljesen fel volt lazulva. Remélem, a többi csavar meg van rajta húzva!
Talán a japókám hagyta lazán, vagy fellazulhatott?
Addig is "odaszögelem"
SEGÍTSÉG !
1. Speed Triple (1050 köbcentis)
2. Street Triple R (675 köbcentis)
olyan, hogy "Speed Triple R" meg, "Speed R"rohadtul nincs
amúgy meg hagyd... inkább feladom
Szentem új rendszámtartó...vagy esetleg csak a törött műanyag füleket cserélni fém fülekre...
Triumphos témához annyit hogy a Speed R-re gondoltam én is...csak megkeveredtem....elnézhető.
ma volta csiki-begében aprilia tuono 1000R 2,3 misi dunlop d209rr gumival mat fekete, meg van fehér vagy szürkés szinbe, is ez 2 van csak.
ami akcios még kawasaki z750 1,8 misi meg zx6 , ezenkivül semmi akcios nincs náluk!
megkérdeztem és tényleg csődvédelmi eljárás van vagy mi a szösz,,,
Csüt este lesz egy rögtönzött tali, érdekel valakit? Bp m3 meki valszeg....
Szívesen megismerkedtem volna veletek!
Remélem azért még talizok veletek idén!
ha jösz fazer turára valószinű jo pár megoldást fogsz látni
ez a rendszámtábla remegés amolyan fazer betegség
Mostanában vettem észre, hogy elkezdett csörögni hátul a rendszámtábla, megnéztem és mind a két felfogatócsavarnál el van törve a tartó műanyag, ezért lifeg... A jó magyar utak...
Van rá valami erősebb cucc, vagy csak ugyanilyenre lehet cserélni? Más megoldás?
00 még mindig eladó a kis vas ha érdekel vkit jelezzen köszi
azért ismerem annyira a Honda motorjait, hogy tudom a CB1000R létezik... maradjunk annyiban, hogy a rövid kis csata teli van félreértésekkel és félreértelmezésekkel, de nem érzem úgy, hogy Akos nyerte volna a dolgot...