Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De a motorozz.hu -n nem találom
az én képeim feltöltve, akit érdekel
http://picasaweb.google.hu/wer...
És merre találom ott?Picassa-n hogy tudom megosztani a képeket?
szia

motorozz.hu n már jopár kép fent van! illetve fel van töltve
Aki készített képeket az el tudná küldeni, vagy valami megosztó portálra feltenni?Hátha meglelem magam valamelyik képen, eme fontos esemény alkalmából
Szerintem rakd el a motort most egy darabig.
Most sokkos állapotban vagy amin nem csodálkozom.
Aztán majd meglátod , nem kell egyből eladni.
Godolkozz el a dolgon hogy hol hiáztatok.
Jobbulást a barátodnak.
Raido! sajnálom én is ! ne hozz elhamarkodott döntést! a végén még megbánnád , ragd el a garázsba és majd elöveszed ha ugy érzed
Sajnálom ami történt, elhiszem, hogy felkavart. A barátodnak jobbulást, de kérlek gondolkodj még rajta. Megértem azt is ha az eladás mellett döntesz, de ne így frissen, a baleset hevében.
Hú nekem kicsit kusza ez a dolog! Hogy volt pontosan? Barátoddal mi történt? Én már azt hittem, hogy a multkor bogarat tettem a füledbe és veszel egy Tuono-t!?
az a baj, hogy nagyon sz*r érzés volt a mikrobusz alól kihúzni a srácot, persze én meg picit koccoltam az oldalát az autónak (követési távolság, jobbratartási kötelezettsége elmúlasztása vagy akármire ráfogják és lesz szabálysértési eljárásom) és valahogy tudom, hogy az én hibám volt ami velem történt (két karc a motoron meg a kocsin mert felborultam állóban mikor megálltam a kocsi mellett 0 cm-re), de most nagyon úgy áll a dolog, hogy többet nem akarok ilyent látni sem vétlenül sem vétkesként, mondjuk persze meg kell jegyezni, hogy ha nem ugrok a haveromért azonnal ahogy megálltunk akkor nem dől fel a motorom, de valahogy akkor a feldőlés izgatott a legkevésbé....
Ezt komolyan mondod? Inkább csak pihentesd a témát egy darabig, de ne add el a motort csak ezért
Ne már... Engem is ütött el figyelmetlen autós, mégis visszaültem. Aludj rá párat, ne hamarkodd el.
az igazság az, hogy ma taknyolt el előttem egy barátom és felhagyok a motorozással...
szeva

hogy hogy eladod mi lesz helyette
Sziasztok, ha netán tudtok valakit akit érdekelne eladó a motorom... 2005.06-os forgalombahelyezés, (2005.03-án gyártották).
20.600 km, nemrég szervizelt (olajcsere, légszűrő csere, gyertya csere, hűtőfolyadék csere), 10.000 km-nél volt fékfolyadék csere, gumi conti road attack, 5.000 km-t futott.
"extrák": középsztender, bukócső, puig plexi
3 gyári kulcs szintén megvan...

bibik... néhány karc a farokidomon, a tankon néhány apró kavicsfelverődés
ár. 1.050.000 Ft
ha valakit érdekel akkor profilomban van mailcím...
sajna nem csináltam képet anno és nem is járok a közeljövőben arra, de küldöm a srác telefonszámát mailben és esetleg meg tudsz vele beszélni valamit, a hasidom szürke.

egyébként pedig pls. töltsd ki az adatlapod
még szerencse lefulladásnélkül sikerült hazaérned jol megszivatott az öninditó
Szia! Légyszi küldj képet mindketőről.
csakiattila@freemail.hu
Koszi
Sziasztok!

Nagyon jó volt a tegnapi gurulás Minusz egy rendszámtábla tartó nekem De a megoldásom annyira jól sikerült, hogy nemcsak hazáig bírta, de meg sem mozdult
Az indítási problémára is megtaláltam a választ és már minden szuperál, csak egy csatlakozó volt szétcsúszva félig
Sorry, hogy nem tudtam elköszönni, de a nullásról én már nem mentem le, hanem egyenesen hazafelé vettem az irányt!

Köszi mindenkinek a segítséget, köszi, hogy visszafordultatok értünk, mikor lepottyant a rendszámom Köszi Peti, hogy megvártatok az üvegtigrisnél, de szerencsére így is beértük a többieket

Legközelebb újra együtt!

Üdv:Jim-X
picassa.google.com -ot próbáld meg...
Nagyon jó volt a tegnapi kiruccanás , a készült képeket nem lehet valami megosztó oldalra feltenni hogy mindenki elérhesse őket?
Sziasztok!
Bocsi, hogy tegnap csak úgy menet közben búcsúztam Tőletek.
Köszönöm Karunak, és mindenki másnak a szombati gurulást, nagyon jó volt!
már én is itthon vagyok egy ideje és tényleg zsír volt
de most szunya....korán kelés lesz megint
nah én hazaértem! zsir volt!
Én csak a rendszámtartó környékén találkoztam ilyen problémákkal.